עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by warezman,

יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by matan147,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  5. בהתאם לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469144.msg4010351 אני מזמין את המחשב החדש שלי בעוד כמה ימים ועכשיו אני רוצה לסגור את הפינה עם המסך. הדרישות: -37 אינץ' -למשחקים וסרטים וטלוויזיה -שיתן מענה סביר לשימוש בתוכנות גראפיקה. הכוונה היא שהגוונים שלו יהיו אופטימליים בשביל העיסוקים שלי בפוטושופ. אני לא פנאט בנושא הזה, אבל כן רוצה שיהיה משהו טוב. -רוצה גם שיתמוך לעתיד בתלת מימד. (אם לא יהיה יקר מדיי) -יתחבר גם לממיר YES ללא HD ככה שעדיין יהיה ניתן לצפות בשידורים הרגילים. Full High Definition. התקציב הוא עד 3.5K אם אפשר לחסוך זה ממש יעזור. במילא מוציא 5K רק על המחשב. הסאונד יצא מתוך מערכת שאקנה בנפרד כך שאין חשיבות לרמקולים בטלוויזיה. דגמים מסויימים שראי…

6. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by amba2,

הי, דרוש מסך עבור אישה מבוגרת וכבדת ראייה שישמש לעיבוד תמלילים וקצת גלישה באינטרנט (למעשה רק לטקסט...). המחשבות שלנו עד כאן היו שעדיף מסך ביחס 3:4 בין 21" ל- 25".. לפני יומיים הזמנו את ה- Samsung 943BMP 19" פשוט בגלל שלא מצאנו 3:4 בגודל הנ"ל. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לדגמים בתקציב של עד 2000 ש"ח (עדיין יש אפשרות לבטל את ההזמנה). בנוסף, מקריאה בפורום בשרשורי עבר אני לומד שפאנל TN לא הכי מומלץ לעבודה עם טקסט. האם עדיין רלוונטי למסכים בימינו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by snurf,

שלום לכולם, רכשתי את הדל 2029WA כמו שהמלצתם לי. שוב תודה רבה לכולם על העזרה. חיפשתי מדריך טוס שיציג לי את עולם הHD בכלל ובמסכי מחשב בפרט בצורה ברורה ויסודית, אך לא מצאתי אחד שכזה. אשמח אם תוכלו להשיב לי על מספר קטן של שאלות בסיסיות: 1) שמתי את הרזולוציה על הרמה הגבוהה ביותר, ככה צריך כן? 2) 1050 כל 1680- להבנתי זו לא רזולוציה של HD, אם כן מהי נחשבת? 3)להבנתי אני צריך גם סרט בפורמט HD מסך שתומך בHD וכן מכשיר שתומך HD שיתאם בינהם.ז"א אני צריך כרטיס מסך שתומך HD? יש לי חיבור DVI בכ"מ, כיצד אוכל לבדוק האם הכרטיס מסך תומך בHD? 4) אם הכ"מ לא תומך אז מה קורה ? מועברת תמונה באיכות פחותה ? 5) כשאני צופה בסרטים ביוטוב על בסרטונים שרשום שהם HD יש כל מני מספרים 720P כאלה מה זה או…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חבר'ה לא הייתי פה מלאאא זמן טוב אז ככה , יש לי התלבטות בין כמה מסכי מחשב בתקציב של 900 ש"ח הדרישה היא לפחות 21.5 אינץ' , Full HD ושל Samsung או LG המסכים שמצאו חן בעיניי : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG P2250 890 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9875 SAMSUNG B2230 840 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 ‎ ‏ SAMSUNG E2220X 869 ש"ח מה עדיף ? יש המלצה למשהו אחר ? עד 900 ש"ח

10. Started by matanco3,

היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MasterDK,

שלום חברים דיי נמאס עלי ה 17" שלי וכיוון שאני מרבה לתכנת לראות סרטי HD אני צריך מסך רחב. אני מחפש מסך שהמימדים שלו הם 22" עד 24". השימוש שלי כמו שאמרתי זה תיכנות (ולכן אני נוהג להחזיק 2 קבצים פתוחים אחד לצד השני), צפיה בסרטי HD, ובעתיד הקרוב גם משחקים (כשהידיים שלי יגיעו לרכוש את ATI HD5770). אני מגביל את עצמי עד 1000שח אבל מוכן לחרוג עד 300שח עבור מסך איכותי. העדיפות שלי היא ל FHD, אבל אני יהיה מוכן להיתפשר על 1050 במקום 1080 (עד כמה זה פוגע בחויית הצפיה ב HD?). תודה רבה מראש! עריכה חשבתי בהתחלה על DELL 2209WA אבל הבנתי שהוא לא FHD (לא קירטי) אבל נכון להרגע אני שוקל לחרוג ל 1500 ולקחת את Dell U2311H http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 מה דעתכם? …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by ArchDevil,

טוב עוד מעט אניחוזר לישראל בעוד 20 יום ואנני רוצה לרכוש תמסך DELL 2209WA אבל שמעתי שעוד מעט הוא יוצא מפס היצור האם זה נכון? אם עדיין אני יקנה אותו ותיהיה לי אחריות אם יהיו חייבים לתקן\להחליף תמסך לא משנה גם אם לא מייצרים אותו עוד נכון? ואיך הוא לגיימינג?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אהלן! התקציב עומד על איזור ה800 ש"ח. המסך לא מיועד למשחקים אלא רק לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו') בנוסף לסרטים מידי פעם.. המסך הנ"ל מוצע נכון לעכשיו ב750 ש"ח ברשת אופיס דיפו. מישהו יודע איך הביצועים של המסך ביחס לאחרים (כדוגמאת LG W2043T)? האם יש מסך אחר תחת מסגרת התקציב שיתן יותר תמורה ביחס למחיר?

15. שלום חברים, יש לי מחשב עם מעבד Intel E5200 + כרטיס מסך 4770 עם זיכרון 512. אני מעוניין להחליף את מסך ה CRT 19 שלי במסך חדש. זהו מחשב לכל המשפחה כלומר עבודה עם טקסט, אינטרנט והרבה סרטים. בזמן האחרון גם הנושא של משחקים צובר תאוצה (הילדים גדלו...) עד לאחרונה היה בפורום מועמד אחד מוביל: 2209WA. היתרונות שלו מבחינתי: מסך לא גדול מדי וטקסט לא קטן מדי. כיום יש עוד 2 מועמדים: U2211H - גודל 22 אבל עם רזולוציה חדה יותר כלומר גודל טקסט קטן מאד. U2311H - גודל 23 ולכן אולי קצת גדול מדי. באחד הפוסטים בפורום נכתב שהטקסט קטן מאשר ב 2209WA. שיקול נוסף – יתכן ורזולוציה Full HD קצת כבדה בשביל כרטיס המסך שלי. בקיצור, אני קצת מבולבל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את המועמד הראוי. תודה…

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. לאחרונה אני נכנס לעומק בכל הנוגע למסכי מחשב מהסיבה שאני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. בחנתי כמה וכמה מסכי מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שאם אינני טועה זאת הרזלוציה הגבוהה ביותר. מה שכן שמתי לב שבכל המסכים שתומכים ברזלוציות האלו אין חיבורי hdmi וזמני התגובה גבוהים בהרבה ממסכים אחרים שבהם יש זמני תגובה של 2ms. השאלה שלי היא האם יש מניעה מבחינה טכנולוגית ליצור מסך מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שנוכל להנות ממנו מכל העולמות שיש כיום? למשל זמן תגובה נמוך, חיבורי hdmi, ניגודויות דינאמית גבוהה, וזווית צפיה של 178.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה

18. Started by snurf,

שלום רב ! הגיע הזמן שלי להשתדרג מהMAG 786PF הוותיק שלי, ואשמח לעצתכם. התקציב שלי הוא כ1300 כאשר עיקר השימוש שלי גלישה, סרטים ומדי פעם משחקים. הדבר הכי חשוב לי הוא בריאות העיניים. מקריאה ומחקר למיטב הבנתי המסך המומלץ בתקציב הזה הוא ה Dell 2209WA LCD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 אז אפשר ללכת לקנות ולהרגיש שעשיתי בחירה טובה?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה

20. יש לי מסך מחשב lg w2486l ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר של הוט ישירות אליו בלי כרטיס טלוויזיה. במידה וכן, למסך אין רמקולים built in אז יש אפשרות להשתמש ברמקולים של המחשב שישמשו גם את הממיר?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by nirnir93,

שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by אדי44,

כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xytkhi,

קיבלתי אתמול את המסך 2209wa על פניו נראה מעולה וגם מוגדר נכון. סרטים נראים אחלה איתו [ עדיין לא בדקתי איך עובד עם HD ] משחקים : חלק מהמשחקים אכן נראים מעולה. הבעיה למשל ב FIFA10 רואים מריחות כאשר מוסרים כדור למרחק או יש מעברים והרבה מידע וזזים מצד לצד. האם בעיה זו היא בגלל זמן תגובה של המסך שעומד על 6MS או בעיה של כרטיס מסך שחלש בשבילו -- HD4830 איך ניתן לפתור זאת אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים