מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. פתחתי את השרשור כאן מכיוון שאני שואל לגבי מסך המחשב. אני מעוניין במסך בגודל 23-24 לשימוש כללי (Office, WEB), ברזולוציה של 1920x1080 (אני נוטה לעבוד עם מספר רב של אפליקציות בו זמנית) ועם חיבור HDMI. התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח. ראיתי ב ZAP כי יש אינספור מסכים מתאימים לדרישות שלי. יש המלצות? כיצד בוחרים את המתאים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחיפוש בפורום ראיתי שהייתה קבוצת רכישה ושקנו פה 10 מסכים אז יש לי שאלה לאלו שקנו אני שוקל לקנות את הדגם היותר קטן של המסך הזה ה u2211h שבא עם אותם נתונים רק גודל יותר קטן האם זמן התגובה של המסך,8ms, מפריע לכם בצורה כלשהיא במשחקים או בסרטים ? בנוסף אני שוקל לרכוש את ה 2209wa שמגיע עם רזולוציה יותר קטנה ופיקסלים יותר גדולים האם הוא יהיה עדיף על ה 2211h ? ה 2211h דגם יותר חדש,מכיל חיבור displayport ויש לו רזולוציה יותר גדולה כרגע אני עם benq e2200hd שמגיע עם רזולוציית full hd ופיקסלים באותו גודל כמו של ה 2211h ואני בנתיים מרוצה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10336 אני משתמש הרבה במחשב, רואה סרטים\סדרות וקורא הרבה מאוד טקסט (מתכנת). יושב לפעמים 12 שעות ביום על המחשב (בימים עמוסים). מה דעתכם? מסך טוב? אם מדובר על 500 שקל או העיניים שלי, אני מוכן להשקיע עוד כסף מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן תותחים! אני עומד להיות סטודנט בקרוב (באר שבע ) ואני צריך לרכוש מסך איכותי שישמש אותי ללימודים / פנאי / עבודה. חשבתי על מסך בגודל 24". אני רוצה גם לראות בו סרטי 1080P, לכן כנראה אצטרך מסך 16:9. בעיקרון רציתי במקור לשאול מה אתם חושבים על Samsung B2430, שעולה כ-1,000 ש"ח, אבל ראיתי שהרבה אנשים ממליצים דווקא על U2311H ומסכים אחרים. 1. מה אתם אומרים על המסך של סמסונג? מומלץ? והאם יש לו אפשרויות ארגונומיות שונות? 2. יש מסך אחר באותו סכום שעדיף על המסך של סמסונג? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחפש זוג מסכי 24 אינץ עבור צפייה בגרפים (לא משחקים) מסכים שאפשר לצפות בהם שעות , מינמום התעיפות בעיניים! אשמח לקבל הכוונה תודה רבה שי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אין אפשרות למצא דרייבר של המסך הזה, המסך מהבהב בצורה שגורמת כאבי עיניים נוראיים. את "קצב רענון המסך" אי אפשר לשנות, הוא כותב שיש שם את הברירת מחדל של החומרה, ולא נותן לשנות אותו. איזה פתרון אפשרי לדבר נוראי זה? אולי כן אפשר למצוא לזה דריבר? איפה? באתר הרשמי שלהם לא הצלחתי, כל התוכנות שאמורות למצוא לא מצאו.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין Dell 2209WA לבין LG W2220P הבנתי ששניהם בעלי אותם נתונים טכניים, ה-LG עולה 1490 והDELL עולה בסיביבות ה-1150. הצרכים שלי הם לצורך גיימינג וסרטים-סדרות, חשוב לי מאוד איכות הצפיה במסך. התקציב באיזור ה-1400 שקל. ההתלבטות בעיקר פה אם באמת עדיף לשלם יותר עבור הLG ואם הוא שווה את זה... אחרי הכל הנתונים הטכניים הם זהים השאלה פה מה בתכלס ההבדל ובמה רואים טוב יותר. תודה...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-