מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתלבט בקניה של מסך 24 אינטש. המסך לצורכי עבודה משרדית/לימודים/אינטרנט, ומדי פעם גם צפיה בסרטים ומשחקי מחשב. מבחינתי הם כולם לא רעים בכלל, ויתרונות וחסרונות יש לכולם. אבל בגדול, כולם מתאימים לי מרוב הבחינות. להלן הדגמים שאני מתלבט ביניהם (למחיר אין משמעות, בהקשר של דגמים אלה בכל אופן): Benq G2420HDBL LED Asus VW246H LG W2486L LED LG W2453V Samsung 2443BW Dell ST2410 Asus VK246H BenQ V2410 תודה לכולם, דורון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם יציאת HDMI, ובכוונתי לקנות מסך שבו קיימת כניסת DVI. עומדות בפני שתי אופציות: 1. להשתמש בכבל ה DVI to DVI שמגיע עם המסך, ולהוסיף לו בקצה מתאם ל HDMI. 2. לוותר על הכבל שמקבלים עם המסך, לרכוש כבל 'חדש' של HDMI to DVI ולהשתמש בו ללא מתאמים. אם אנחנו לא מדברים על ההבדל הכספי (עלות רכישת כבל 'שלם' חדש לעומת רכישת מתאם בלבד), אלא רק על ההבדל באיכות ובנוחות, מהי האופציה העדיפה מבין השתיים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
הי לכולם! בזמן הקרוב ברצוני לרכוש מסך 23-24. עיקר השימושים הם משחקים (FPS), סרטים ושותף... רזולוציה רצויה 1920X1080 כלומר 16/9 ולא 16/10. עכשיו השאלה, האם כדאי/שווה ללכת לכיוון ה 120hz? מדובר ב DELL U2311 מול ACER GD235HZ. יש בינהם הבדל של מעל 1000 שקל (ACER יקר יותר) *כרגע אין כוונות לשחק 3D! אם יש משהו להגיד על שני הנ"ל ישמח לשמוע וגם הצעות טובות יותר לדעתכם...!
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו כתמים שחורים על המסך בחלק העליון קרוב למסגרת. בהתחלה הופיעו נקודות קטנות אבל בזמן האחרון הן הולכות וגדלות. אני לא יודע אם שווה לממש אחריות. ניתן להבחין בכתמים בקלות על רקעים אפורים. השתמשתי ב-Dead Pixel Buddy. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברשותי צג Dell U2410 עם פאנל מסוג IPS כאשר אני צופה בסרטים עם תרגום (התרגום בלבן), שמתי לב למעין טשטוש מציק של התרגום. קשה היה לאבחן בדיוק מה מקור הבעיה, אבל החלטתי לתקוף אותה כי זה באמת מעצבן. היום עשיתי ניסוי: יצרתי תמונה בפוטושופ עם תרגום ועוד כמה פסים, בצבע לבן, על רקע כהה. לאחר מכן *צילמתי* את הצג כאשר הוא מציג את אותה התמונה מתוך פוטושופ. תוצאות ההשוואה לפניכם. התמונה המקורית מהפוטושופ והתמונה כפי שהיא מופיעה על המסך. לחצו בבקשה על התמונות כדי להגדיל. כאשר יש טקסט בהיר על רקע כהה, המסך מציג זוהר (Glow) אדום מצד שמאל, וזוהר כחול מצד ימין. חשוב מאוד לציין: המסך שלי מחובר למחשב עם חיבור DVI!. יציאת DVI מהכרטיס הגרפי, כניסת DVI למסך. הבעיה בולטת יותר לעין כאשר ה-Contras…
-
- 52 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש עשרות סוגים של מסכים והלכתי לאיבוד בחיפוש אחרי מסך טוב עד עכשיו עבדתי עם מסך LCD בגודל 19 ורוצה לשדרג לרחב בגודל 21+- המסך מיועד בעיקר לעבודה סטודנטיאלית ממושכת (המון שעות) כמו קריאה,גלישה,תכנות ו...לכן חשוב לי שיהיה נוח לקריאה ועבודה ממושכת. אני גם חובב סרטים/סדרות אבל לא רץ אחרי HD ..משחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני. על מה הייתם ממליצים? במעבדה עבדתי המון מול מסכים סמסונג מסדרה P והתרשמתי לטובה אבל לא יצא לי לעבוד מול מסכים אחרים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-