מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר אותו שאני אראה טוב כאילו בקשר לבהירות ולניגוד איך להגדיר אותם כמה אחוזים? למה העיניים שלי דומעות כבר שאני מסתכל איזה חצי שעה על המסך
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואני מאוד מרוצה ממנו רק רציתי לדעת איך אפשר לבדוק שזה באמת הפאנל מהסוג הטוב (שכחתי את שמו)? והאם יש דרך לפתור את הבעיה שלפעמים במשחקים כמו BF2 יש מריחות קטנות כאלה למשל אם טסים במטוס או יורים בתנק? (כאשר התמונה צריכה להשתנות מהר) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם השימוש העיקרי שלי במחשב הזה הוא אינטרנט. רציתי לדעת באיזה כיוונים משתמשים האנשים החביבים פה עבור צפייה נורמלית בטקסטים. המסך כעת הוא נורא נורא בהיר. שאני מוריד את הבהירות אני רואה סרטים בצורה נורא חשוכה. אני מודע לאופציה של ה F ENGINE שלהם לבחור בין מצבים אבל ממש אין לי כוח לעשות את זה כל פעם שאני רוצה לראות איזה סרט או לגלוש. יש עוד שאלה בנוגע האם לכוון את הבהירות דרך הכרטיס מסך... אשמח לכל עזרה תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה, אם בכלל, ניתן למצוא את המסך Acer XB270HU בארץ? https://www.amazon.com/gp/product/B00UPVXDA8
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אז רציתי לשאול פה כמה שאלות לפני הקנייה. המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH מבחינת הנתונים היבשים אפשר לראות שהוא בין הטובים שיש כיום (לפי מה שראיתי לפחות..) אבל רציתי לברר עוד לגבי סוג הפאנל שלו. אני מבין שיש כל מיני סוגי פאנלים בשוק (כש-TN נחשב הכי נחות אם אני לא טועה) אבל לא כלכך מצאתי את הנתון הזה לגבי המסך הזה. מישהו יודע איזה פאנל יש לו? ובכלל, אם אפשר תקציר לגבי סוגי פאנלים בשוק ומה תכלס כל אחד נותן. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אני לפני קניית מסך. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מסך אחד איכותי כמו EIZO S1910 , או להשתמש בריבוי מסכים בשני מסכים בינוניים+ כמו LG L1732TQ . טווח המחירים הוא עד 2700 (שזה המחיר של האיזו ב-15 תשלומים). : דרך אגב את המסך אני קונה לפני המחשב החדש שאני רוצה אשר אותו אני גם מתכוון לרכוש בימים הקרובים מאוד, המחשב החדש יכלול כרטיס מסך X1800GTO . תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סוף שנה החלטתי לשדרג את המסך שלי ( 17 אינץ flatron l1730s) קראתי את הנושא של ההבדל בין הפאנלים בלינקיה וגם דיון ובוא היו דעות על ההבדלים בין הפאנלים ( ששם היו הרבה דעות שסותרות אחת את השניה) ועדיין לא החלטתי.... מה עדיף לקנות פנל tn או פנל e-ips ???? אם אני קונה פנל tn זה t220 ואם או את ה- 2209WA ..... אני יספר לכם קצת על השימושים שלי ותעזרו לי להחליט: רואה הרבה סרטים משחק במשחקים כבדים (ויש מחשב בהתאם) וגולש באינטרנט זה בערך לפי סדר , אני לא פריק של תצוגה והיא לא כל-כך משנה לי ואולי בגלל שאף פעם לא ראיתי סרט באיכות טובה על מסך טוב. לעומת זאת כשאני קורא טקסטים הרבה זמן כואבות לי העינים , עם 2 המסכים זה אמור להשתפר או שדווקא ב t220 זה יחמיר?? תודה על העזרה ויום טוב....…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי זליגת אור בחלק העליון והתחתון של המסך בעיקר, פשוט אני רואה את החלק העליון והתחתון פס בהיר יותר מהמרכז של המסך. השאלה שלי היא עד כמה זליגת האור צריכה להיות גדולה על מנת שיחליפו לי את המסך באחריות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך t220 והאיכות שם לא משהוא,האיכות אפורה והצבעים לא חזקים,אולי למישהוא פה יש את המסך ויכול לעזור לי בלאזן את הצבע לרמה הטובה ביותר? כרגע כיוונתי בלוח בקרה של נוידיה ע בהירות של 50% ו contrac (משהוא כזה) על 67 אבל עדיין לא משהוא,מה ההגדרות הטובות ביותר?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי לכל העוזרים והיועצים, אני מחפש מסך ומתלבט בין 226BW, 206BW ו-931BF מאוד התרשמתי מה-226 אבל אני פוחד שהוא גדול מדי מאידך ה-206 ביחס ל-931 נמוך מדי (פחוס כזה). המסך משמש אותי לפיתוח אפליקציות Windows, אפליקציות אטיטרנט, Office, גלישה באינטרנט וגם קצתת סרטים. המסך חייב להיות נוח כי אני יושב מול המחשב שעות רבות מאוד במשך היום והלילה... האם תוכלו להאיר את עיני ולעזור לי עם זה ? ביחס למחיר: המחיר של ה-226 ניראה לי הכי משתלם... אבל כסף זה לא הכל. תודה, אורי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך ורציתי לדעת חוות דעת על מסך AOC E2241VWA LED. שימושים עיקריים: צפייה באינטרנט, אופיס, סרטים, קצת משחקים (לא של גיימרים) שאלה שנייה שרציתי לדעת היא בקשר לסוג המסך. כיום אני רואה יותר ויותר מסכי LED, ורציתי לדעת האם הם טובים יותר, האם שווים השקעה כספית נוספת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי. מתלבט לגבי 2 מסכים. הבדל המחיר הוא 100 ש"ח (ה- LG יותר יקר). המסך נועד למשחקים ואינטרנט . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מסך LCD 19 של HP שהפסיק לתפקד. כשאני מדליק אותו, יש הבהוב של נורית הPOWER ומסך שחור. זה כבר קרה לפני כמה ימים אבל אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא חזר לפעול. הפעם זה נראה "סופי". אפשר לתקן? איפה? מה העלות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-