מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך חדש לגמריי והיה בשימוש כחודשיים בלבד. לא פיקסלים שרופים כמובן ובאחריות.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכשות LCD לחדר בגודל 42 שיוחבר למחשב לצורך צפיה בסרטים האם שווה להשקיע בתלת מימד? מה דעכתם לגכי זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796442 אני לא מחפש משהו יקר העיקר שיהיה טוב ומשתלם למחיר תקציב 3K גג
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה המלצות על ה2209WA, אבל מחירו הוא כ-1,200 ש"ח. יש המון מסכים אחרים שמחירם זול בכ-30%-40% (850 ש"ח), ורציתי לדעת האם באמת כדאי להשקיע כך כך הרבה, במסך ישן יחסית או לקנות דגם אחר מחברה מוכרת במחיר זול משמעותית. בנוסף, רציתי לשאול אם לא כדאי כבר לקנות מסך שהתאורה האחורית שלו היא LED? יוצא לי לראות סרטים וסדרות חשוכים... התקציב הוא עד 1,200 ש"ח. רצוי מאוד מתחת ל1,000. שימושים: סרטים, סדרות, קריאה באינטרנט. לא משחק משחקים. אפשר המלצה למסך שיותר מתאים לי מבחינת איכות ומחיר מאשר ה2209WA? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות מסך מחשב חדש לעבודה (אני עורך וידיאו), ורוצה לקנות משהו מוצלח. הייתה לי חוויה טובה עם מסכי DELL עד כה, כרגע יושב לי DELL U2415B בגודל 24 אינץ'. ולידו יושב דל ישן יותר של 21 אינץ'. בהרפתאות שלי בחנויות, יטיוב, ביקרוות וכ'ו כמה מסכים תפסו לי את תשומת הלב. אחד מהם הוא ה-dell ultrasharp u3415w שנראה כמשהו שיחסוך לי את הצורך בשני מסכים, כי הוא 34 אינץ', ונראה שעבודת עריכה עליו תהיה כיף חיים. השאלה היא האם הוא שווה את זה? מבחינת תקציב אין לי בעיה להשקיעה, כי אני רוצה לקנות משהו טוב, משהו שיעזור לי לעבוד מהר יותר וטוב יותר ומשהו שיכול לחסוך לי פה את הצורך בשני מסכים. מה שכן, הבנתי שהמסך משדרת תמונה של 21:9, מה שאולי יהיה בעייתי בצפייה …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם שווה לקנות מסך רחב? אני יכול לקנות 20 לא רחב ו20 רחב מה עדיף? מבחינת הרחב האם הוא טוב? משחקים יפעלו טוב עם הרוזולוציות שלו? סרטים רגילים ירצו עליו טוב? *ואני רואה מלא סרטים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 27 אינצ' QHD (כמו דל U2715H) אבל אני חושש שכרטיס המסך שלי (7850HD) לא מספיק חזק כדי להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה הזו. האם משחק ב-FHD ייצור בעיה של לאג (בגלל האינטרפולציה שהמסך צריך לבצע)? אני מניח שאובדן החדות במשחקים לא יהיה מאוד בעייתי, בהשוואה לקריאת טקסטים. האמנם? בנוסף, האם יש חנות שבה אפשר לחבר לאפטופ למסך QHD כדי לוודא ששינוי ה-DPI בחלונות נותן פתרון סביר לבעיית הפונטים הקטנים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המצטרף החדש אל משפחת ה-ROG של החברה הטאיוואנית מצליח להפתיע אותנו לטובה בתג המחיר שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכנן ביולי לקנות מסך חדש כרגע אני משתמש ב17 CRT מיושן אחרי שנתתי תCRT הטוב שלי לאחי לפני כמה חודשים והאיכות תמונה של ה17 פשוט דוחה ובכלל נימאס לי מהנפח של הCRT והגיע הזמן לצעוד לעתיד בכל מיקרה אני לא יודע אם לקנות 19 או 20 או 22 אני כן רוצה מסך רחב ואני כן רוצה רזולוציה טבעית גבוה אני גם מוכן להשקיע יותרב-PIVOT אם יש מסכים טובים שתומכים בזה כי רוב המסכים שראיתי עד היום לא תומכים בPIVOT בעניין זווית הצפיה -אני צופה מול המסך ככה שלא חיב זווית רחבה בעניין הזמן תגובה -אני מאוד רגיש לזה אז שיהיה מהיר עד כמה שאפשר חוץ מיזה החדר בדרך כלל חשוך ככה שיש עדיפות למסכים שמשדרים תמונה איכותית בחושך בעניין הרזולוציה אני מקווה לרזולוציה כזאת- 1680X1050 כי זה אמור להיות תואם…
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המסכים הבאים של סמסונג: T220P 2333SW שניהם FHD, אחד 22" השני 23" ושניהם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ומה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ראיתי במחסני חשמל מסך 32' ו39' ב100 שקל בערך,(ויש חיבור HDMI וFHD) ולפי מה שהבנתי, אם אתה רוצה לקנות מחשב גיימינג עם קצב רענון יותר גבוה מ 60hz זה בסביבות ה2000 ש''ח. אז מה ההבדל בין לקנות מסך של TV ולחבר למחשב או מסך שמיועד לPC? הרי שנייהם זה 60hz (וגם פה אתה מרוויח מסך גדול).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה שאלה קטנה בנוגע לרזולוציה. כשהתעניינתי כאן בנוגע לרזולוציה של מסך מחשב, המליצו לי לא לקחת מסך של FHD בגודל של 27 אלא עד 24 אינץ'. האם זה תופס בנוגע לטלוויזיות? אני מסתכל לדוגמה ב: https://www.traklin.co.il/מוצרי_אלקטרוניקה/טלוויזיות_ומסכים/טלוויזיה_lg_32_smart_32lm630bp מדובר ב-32 אינץ' וזה אפילו לא FHD
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה 2412M ל- 2410 של דל. ההבדל ביניהם הוא בערך 800 שקל (1900 ל-2410 ו 1100 ל-2412M), האם ההפרש שווה את זה? לא לגמרי הצלחתי להבין מה ההבדלים, חוץ משאחד מהם הוא הארת LED (הזול יותר). תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BW2243 22 אינץ' ל 20 אינץ BW2043 ( מלבד הגודל ?)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים לחבר: זה הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21218 וזה השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18636 שניהם IPS, אחד עם חיבור DVI, השני עם HDMI. אני אחבר את המסך כנראה לכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11048 המלצות / הערות יתקבלו בברכה. (מדובר במחשב לילדים ביסודי, אבל רוצים "איכות" וגם לראות סרטים) תודה, דני
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני זומם לרכוש מסך למטרת גיימינג שירוץ עם RTX 2080Ti ברזולוצייה 2560x1440, וככל שאני לומד על המסכים המודרניים יותר, כך אני מוצא את עצמי יותר מבולבל. השאלה המרכזית היא מה הוא באמת ההבדל בין מסך G Sync לבין G Sync compatible לגיימר (לא תחרותי/און-ליין). ברור שמסכי G Sync משמעותית יותר יקרים, אך האם ההבדל שווה את ההפרש, בהנחה שאני מחפש חוויה מצוינת (ומוכן לשלם - שוב, אם באמת ישנם הבדלים ניכרים). השאלה אם גיימר-הדיוט יראה הבדל בין שני הסוגים... תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצרף פה תמונה של שני מסכי דל, שעל פניו נראים לי זהים אבל כנראה שיש הבדל אחרת לא היו מפרסמים אותם בנפרד, האם ההבדל הוא רק בצבע או שיש עוד הבדלים קונקרטיים? בנוסף, כעיקרון אני צריך את המסך כדי לחברו למחשב נייד, כדי שיחליף את המסך הקטן (15.6) שלו, האם צריכה להיות בעיה? השימוש של המסך הוא לקריאת טקסט מרובה - אני לקראת סיום לימודי המשפטים שלי, יש סמינריונים ויש בהמשך הקצת יותר רחוק גם עבודה מהבית במסגרת ההתמחות וכו' - היתי שמח לאפשרות לעבוד עם שני מסמכים במקביל פתוחים על המסך הזה, האם הוא רחב מספיק לזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-