מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד! אני בהתלבטות בינו לבין U2713HM בגלל המחסור ב IPS ולדעתי רק צפייה בו במציאות תעזור. בתודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי dell u2718q ששירת אותי נאמנה במשך כמה שנים, בערוב ימיו עשה קצת בלאק-סקרין קצרים כאלה משום מקום, וביום בהיר אחד פשוט כבה באגרסיביות כזו ומאז לא מגיב לכלום, לא נדלק. החלפתי כבל קומקום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה עם מסכים כאלה בימינו? יש מי שמתקן?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם. בעקבות מזג האוויר החורפי שפקד אותנו, הגיעו גם הפסקות החשמל. באחת מתוך ה 4 שהיו באותו יום, ככה"נ המסך של אחד המחשבים בבית נשרף. המסך הוא Samsung SyncMaster 730B. הנורה עובדת, אך לא מוצגת תמונה על המסך כלל. האם יש איך לתקן אותו (ומשתלם) או פשוט להשליכו למזבלה הקרובה לביתי? שאלה נוספת. בעקבות מות המסך, חשבתי לבצע הצרכה ולהעביר את המסך של המחשב שלי Samsung SyncMaster 226BW למחשב השני ולקנות לעצמי חדש. כסף הוא לא בעיה, אבל עדיף שלא יהיה יקר מדי, נאמר 1200+-. חשבתי כבר לקנות 24 אינצ'. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מעט תכנות, צפייה בסרטים מדי פעם וכן צפייה בטלויזייה (באמצעות כרטיס טלויזייה). חשוב לי שתהיה לו זווית צפייה גבוהה (או אולי כוונון כלפי מטה), כדי שאוכל ל…
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
האם מסך שאין לו חיבור DVI יציג תמונה פחות טובה לכרטיס מסך שיש לו DVI?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל אצלי מסך יקר למדי זמן קצר אחרי תום האחריות. פניתי למעבדה פרטית והטכנאי אמר לי שהיבואן חייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ואם הוא לא עשה זאת ,מחובתו לספק ללקוח מסך חילופי זהה או טוב יותר. פניתי ליבואן ותשובתו הייתה שאכן החוק מחייב להחזיק מלאי חלפים לתיקון מסך במשך 7 שנים מיום מכירתו ,אבל בתנאי שיש בו tuner פנימי לקליטת שידורי טלוויזיה . מכאן נובע לטענתו שבעצם החוק הזה לא חל בכלל על מסכים למחשב, גם אם יש בהם כניסות המאפשרות לחבר dvd או ממיר של yes /hot . האם לדעתכם היבואן צודק? אם הוא צודק ,המשמעות האמיתית היא שאם המסך מתקלקל יום אחד אחרי תום האחריות אז אין בעצם אפילו טעם לטרוח לתקן אותו מפני שרוב הסיכויים שלא יהיו חלקי חילוף או לחילופ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בכוונתי לרכוש מחשב גיימינג חזק (I5\I7 GTX970\80) אך השאלה שלי היא כזו האם המסך שלי (banq t2200HD) לא יגרום ללאגים ולסטטרינג? או שעלי לקנות מסך חדש עם G - SYNC?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום במקרה ראיתי את המסך הבא: Acer Value Line AL2416WAs אשר זול בטירוף ועולה כ-2400 ש"ח ומכיל פאנל PVA. הוא בגודל 24" וזמן תגובה של 6ms, בהירות 300, זוויות צפיה 178°/178° ופאנל PVA. מה דעתכם, שווה או לא שווה? השימושים הם גלישה באינטרנט, כלומר צפיה בדפי HTML המכילים תמונות וטקסטים, משחקים (כדורגל, PES) וסרטים. ..מחכה לתשובה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיוותי שהDELL 2209WA אולי יהיה סוף סוף מסך מתאים לגיימרים כבדים שלא רוצים להתפשר על איכות התמונה, אבל PRAD דאגו להבהיר שגם זה לא מתאים. האם מישהו במקרה מכיר מסך שנותן מענה בשניי המקרים (איכות תמונה + גיימר כבד)? ומסך שאינו עולה, במקרה הגרוע יותר מ3500... הערה: אל תדברו איתי על עצם השאלה - המסך לא מתאים לגיימרים כבדים, אין לי צורך לדון בנקודה זו. אני לא מעוניין להתנדב להוריד לעצמי עוד FRAME (שמצטבר עם הלאג של הרשת). אם הייתי משחק רק בארץ, בשרתים של 15 - 25 מילישניות, אז הייתי מסתדר. אבל כשהשרתים בחו"ל מתחילים במקרה המופלא ב70 מילי שניות ולרוב נעים סביב ה90 - 110, להוסיף לעצמי עוד איזה 20 ויותר מילי שניות, זה כבר לחרבן סופית על המשחק. תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התכוונתי לקנות את המסך S27E591C לאחר שראיתי שאנשים שקנו אותו מרוצים ושהוא מתאים לצרכיי. בחיפוש קצר מצאתי מסך דומה -S27D590CS שזול בכ-300 שקל ולא נראה שיש ביניהם הבדלים פרט לצבע. זה לינק להשוואה ביניהם ב-KSP: http://ksp.co.il/?list_compare=.25550..27388. האם אני מפספס משהו משמעותי או שאכן ההבדל הוא רק בצבע? תודה לכל עוזר!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מדיווחים שקראתי ברשת, מסכי 4K מציגים צפיפות גבוהה במיוחד של פיקסלים הנושקים ל-200 פיקסלים לאינץ' או אפילו עוברים רף זה. האם נכון לומר שלקריאה אינטנסיבית במשך שעות, הפרמטר הזה מאד חשוב? האם אפילו יותר חשוב מאיכות הפאנל? כיצד גודל המסך משפיע על תפיסת העין את הצפיפות בהתחשב בזה שמסך גדול דורש מרחק צפייה גדול יותר? תחושת הבטן שלי אומרת שלא מדובר ביחס השומר על לינאריות עם צפיפות הפיקסלים (משמע, הגדלת המרחק פי X לא מקטינה את יתרון הצפיפות חלקי X). תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן בעוד חצי שנה לרכוש מחשב בתקציב של בערך 3.5 והבנתי שכדי לצפות בסרטי HD צריך כרטיס מסך מתאים, אני מקווה שעד אז המחירים ירדו ויהיה כרטיס בתקציב שלי... בכל מקרה, האם גם המסך צריך לתמוך? האם כל המסכים תומכים? אני מתכנן בקרוב (חנוכה בערך) לרכוש את המסך המדובר 2007WFP, האם הוא תומך בHD? אפשר להפיק ממנו את המקסימום בסרטים/משחקים ע"י כרטיס מסך בתקציב שציינתי? ושאלה די לא קשורה. שמעתי שעכשיו המציאו טכנלוגיה חדשה שעומדת להחליף את מסכי הLCD, משהו עם לייזר... אז השאלה שלי היא האם כדאי לי לחכות, ואז אוכל לרכוש מסך LCD גדול (משהו בסביבות ה30" שישמש גם כטלוויזיה) במחיר של ה2007?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-