עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by froggy,

שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Itamarro,

אהלן כולם, חיפשתי על מידע בנושא - ומצאתי רק דיונים מלפני שנתיים... שימוש - בעיקר סרטים מוזיקיה סדרות וגלישה, מעט משחקים תקציב - 2000 שקל - גמיש מרחק - 2-3 מטר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by EasyPooper,

שלום, המסך הנ"ל ברשותי כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה בעיות עד כה. בזמן האחרון המסך התחיל להבהב בצרורות בצורה רנדומאלית. חיטוט קל העלה שהבעייה טמונה בספק הכוח שמשמיע רעשים סטטיים וכשמזיזים אותו ההבהובים מתגברים בתכיפותם ולפעמים המסך נכבה. אשמח להמלצות למקום בו אוכל לקנות ספק חדש (רצוי חנות פיזית בארץ) כמו שהבנתי המסך כבר לא מיוצר, אולי יש ספקים מדגמים אחרים שיכולים להתאים, אם כן אילו? ועל הדרך, מצאתי באיביי ספק תואם, הבעייה היא שהוא מארצות הברית ואצלהם יש 110V בתקע, השאלה - האם הוא יתאים לשימוש בארץ? http://cgi.ebay.com/AC-Power-Supply-Cord-LG-Flatron-L1970HR-19-LCD-Monitor-/400156426629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2b2e8185#ht_1692wt_1137 תודה מראש

6. Started by Ran B,

היי חברים, מה נשמע? לפני שבוע רכשתי את המסך הזה, שעד עכשיו אני חייב לציין - מסך מעולה, חד, ברור ומעולה לעבודה עם תמונות (כמו שאני עושה בתור צלם). יש לי משהו אחד שאני רק רוצה לסדר לפני שאני אוכל להרגיש "בבית" עם המסך. וזה את עניין הGAMMA וכיול הצבעים של המסך. יש לי WIN7, נעזרתי בכיול שלו - אבל אני לא מרגיש מספיק מרוצה. ערכת הDRIVERים של המסך מותקנת ויש לו את ערכת הצבעים שלו. אני מחפש תוכנה/עזרה כלשהיא לכיול צבעים נכון יותר של המסך. כרגע אני מרגיש שהצבעים קצת חמים מידי, קצת חזקים מידי. בתמונות שאני מסתכל, הצבעים מקבלים קצת דם (יותר מידי). למשל פנים בסרטים / תמונות מקבלות BLODDFACE כאלה, צבעי דם על הפנים - אדום בוהק. זאת לא התמונה במקור, אני די בטוח שהכיול צבע במסך עושה את ז…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  7. Started by scarymovie,

מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by coldfish,

שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SuperAssHole,

חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yonifra,

אהלן חברה', אני מתלבט קשות בין LG LED 24 W2486L ובין Samsung 24 LED BX2450. לשניהם בערך אותו תג מחיר בזאפ, לשניהם 2 כניסות HDMI ושניהם מסכי LED. מה אתם ממליצים? יש לי התנסות טובה מאוד עם טלויזיות LCD של LG, אבל לא נראה לי שסמסונג זה רע... אשמח לקבל עצה תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Brox,

שלום, יש ברשותי מסך שהתקלקל (CHIMEI CMV T39D) שאח שלי קיבל במתנה מחנות שהוא עבד בה. הבעיה שלו היא המסך לא נדלק והנורת LED של הPOWER מהבהבת או שזה מראה מסך לבן מלא. שזה התחיל לפני שבוע+ הייתי מנתק מהחשמל איזה פעמיים וזה היה מסתדר אבל עכשיו כבר לא. מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע אם יש משהו לעשות או שזה מקרה אבוד? אני יודע שהבעיה היא במסך ולא במחשב כי חיברתי מסך אחר שיש לי והוא עובד. אחריות הייתה ל-3 שנים והן חלפו כבר. במקרה ואין מה לעשות הייתי מעוניין בהמלצה למסך חדש. חשוב לציין שמהמחשב שלי כבר לא הכי חדיש (בן שנתיים כמעט) ויש בו כרטיס מסך Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI. השימוש העיקרי הוא למשחקים/סרטים. לגבי תקציב אני לא ממש מכיר את המחירים אבל נגיד בסביבות 1,200? או שאני בכלל לא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by scot,

אני נמצא עכשיו בסין וקניתי שם את ה-BX2250. כאשר מפעילים את המסך הוא לא מציג את התמונה על כל המסך אלה משאיר שוליים שחורים. האם זה נורמלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by razidan,

מחפש מסך סופר איכותי 22-24 אינטש בעיקר לצורך צפיה בתצלומים ועיבודם (אני צלם חובב עם ציוד איכותי).... איזה משתי החברות על פי ניסיונכם תענה על הצורך הזה?ומה הדגם הספציפי המומלץ? התקציב 3000-4000 ש"ח.... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by dalina,

שלום, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב שישמש במשרד בייתי: 10-12 שעות ביום מול המחב, יישומי אופיס (אקסל בעיקר) אינטרנט ומעט סרטים. תקציב: 1000 ש"ח (וזה באמת גבול עליון... אשמח למסך זול יותר) תודה!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by Ran B,

היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by efee123,

מתלבט בין W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black ל- E2350T 23'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black תודה!

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. בעקבות הדילים שהיו בעבר ואני רואה שגם יש עכשיו, אם יש עדיין אנשים שמעונינים במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=26741 ואני יודע שיש אנשים כאלו פה, תגיבו פה ואולי יהיו מספיק אנשים לארגן דיל כרגע המחיר עומד על 2374 צריך מישהו שמוכן לקחת על עצמו את הדיבור מול פנדה (אולי מי שעשה עבור U2311), לי אין זמן כל כך ואין נסיון.

• 32 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by oshric,

מעוניין במסך איכותי וטוב, לשימוש ביתי, מסמכים, פוטושופ קצת, אני טכנאי סלולר ועובד הרבה על המחשב לכן חשוב לי שהמסך יהיה עם אפשרות תלייה בכדי לחסוך במקום על השולחן.. משתמש גם במשחקים וסרטי HD. צריך את העזרה שלכם לבחירת המסך הטוב ביותר שאני יהיה בראש שקט, אם יש אפשרות למסך בפחות מהתקציב הזה אז ברור שאני ישמח. אבל לא מעבר! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by EladxDxD,

וכמה אתם חושבים אפשר להרוויח עליו ביד שנייה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים