מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שני אני מקבל את המחשב שהזמנתי מRSM . המסך מיועד אך ורק לגיימינג . עכשיו המפרט שלי הוא : INTEL CORE I5 760 P55M-UD4 4GB RAM 460GTX SLI שמעתי רק דברים טובים על ה2333T של סמסונג והוא גם ממש זול ! 890 שקל . עכשיו האם כדאי לקנות אותו או ללכת על משהו יותר יקר ??
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם. אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT. אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך. כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??) רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים. לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הז…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
חבל שאין מילון מושגים בנעוצים. כמה שאלות: 1. מה זה פאנל, על מה הוא משפיע? 2. מה זה IPS/VA/TN תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב (LG FLATRON ממש ישן... משהו כמו 11 שנה) והחלטתי עכשיו שיש טיפה מזומנים בכיס להשתדרג... אני צריך מסך למחשב בעיקר לצורכי תכנות, אינטרנט וסרטים.. אין לי שימושים נוספים כמו גרפיקה או משחקי מחשב - זה רחוק ממני שנות אור, אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה שיהיה לי גם פוטושופ על המחשב יום אחד.. אני רוצה רזולוציה של FHD לסרטים.. ראיתי גם את הפונקציה של ה DUAL WEB של LG שמאפשרת שתי מסכים במסך אחד, זה אחד הדברים החזקים ובהחלט יכול לשמש אותי (לדוגמא - חלון אחד VS 2008 חלון שני אינטרנט) בכל מקרה, חשבתי גם לקנות מסך משולב טלוויזיה עם זה.. ככה שאני יוכל לראות טלוויזיה בחדר ביחד.. אני לא צריך רמקולים במסך כי קניתי לא מזמן LG X210, אחלה רמקולים עם …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. מחפש מסך לחדר עבודה. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, המשני הוא צפיה בYES, השלישי הוא סרטי HD, ולעיתים רחוקות משחקים. מרחק הצפיה כ3מטר. מחפש המלצה למסך/טלוויזיה. האם ניתן לתפקד באינטרנט ולגלוש איכותי עם מסך 26"? תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מסך שישמש למחשב וכמסך טלויזיה לחדר שינה בתקציב של כ-1000 ש"ח. האם יש אחד ראוי מהרשימה הבאה: Samsung SyncMaster 2494LW LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=736917 Envision G2461 LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748170 LG W2443T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=732966 או שזה טעות חמורה לותר על מסך LED: Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black http://www.skypc.co.il/pl_product~BX-35BX2335-LED~9~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך ACER דגם AL1716. המסך הוא 17". מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה המסך לא מצליח להריץ משחקים חדשים, צצה שגיאת Input not supported. המשחק עולה (שומעים מוזיקת רקע), ולכן הבעיה היא לא במחשב אלא במסך. *ההנחה שלי שהרזולוציה של המשחקים כברירת מחדל גבוהה מידי. אין אפשרות לשנות רזולוציה בתוך המשחק מאחר והמסך מראה שחור. מחפש פתרון לבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אהלן כולם, חיפשתי על מידע בנושא - ומצאתי רק דיונים מלפני שנתיים... שימוש - בעיקר סרטים מוזיקיה סדרות וגלישה, מעט משחקים תקציב - 2000 שקל - גמיש מרחק - 2-3 מטר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 חודשים בערך קניתי מחשב חדש והשלב הבא שהיה מתוכנן כבר אז הוא לקנות מסך חדש, התקציב לא גבוהה, 1000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. אני צריך מסך בגודל 23 אינץ' כאשר גם 22 אינץ יהיה בסדר אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. חובה שיהיה FHD וחובה שיהיה לו חיבור HDMI. אני רואה הרבה סרטים בFHD ומשחק משחקים ברזולוציות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא HIS 5770 1GB. אשמח לדגמים, תודה רבה ! ניצן נ.ב. חשוב לציין שאני חושב שאחבר את המסך לכ.מ. בחיבור הHDMI כי אני מניח שהאיכות תהיה גבוהה יותר, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל ברשותי כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה בעיות עד כה. בזמן האחרון המסך התחיל להבהב בצרורות בצורה רנדומאלית. חיטוט קל העלה שהבעייה טמונה בספק הכוח שמשמיע רעשים סטטיים וכשמזיזים אותו ההבהובים מתגברים בתכיפותם ולפעמים המסך נכבה. אשמח להמלצות למקום בו אוכל לקנות ספק חדש (רצוי חנות פיזית בארץ) כמו שהבנתי המסך כבר לא מיוצר, אולי יש ספקים מדגמים אחרים שיכולים להתאים, אם כן אילו? ועל הדרך, מצאתי באיביי ספק תואם, הבעייה היא שהוא מארצות הברית ואצלהם יש 110V בתקע, השאלה - האם הוא יתאים לשימוש בארץ? http://cgi.ebay.com/AC-Power-Supply-Cord-LG-Flatron-L1970HR-19-LCD-Monitor-/400156426629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2b2e8185#ht_1692wt_1137 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מה נשמע? לפני שבוע רכשתי את המסך הזה, שעד עכשיו אני חייב לציין - מסך מעולה, חד, ברור ומעולה לעבודה עם תמונות (כמו שאני עושה בתור צלם). יש לי משהו אחד שאני רק רוצה לסדר לפני שאני אוכל להרגיש "בבית" עם המסך. וזה את עניין הGAMMA וכיול הצבעים של המסך. יש לי WIN7, נעזרתי בכיול שלו - אבל אני לא מרגיש מספיק מרוצה. ערכת הDRIVERים של המסך מותקנת ויש לו את ערכת הצבעים שלו. אני מחפש תוכנה/עזרה כלשהיא לכיול צבעים נכון יותר של המסך. כרגע אני מרגיש שהצבעים קצת חמים מידי, קצת חזקים מידי. בתמונות שאני מסתכל, הצבעים מקבלים קצת דם (יותר מידי). למשל פנים בסרטים / תמונות מקבלות BLODDFACE כאלה, צבעי דם על הפנים - אדום בוהק. זאת לא התמונה במקור, אני די בטוח שהכיול צבע במסך עושה את ז…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"ל. התקציב שלי כאמור היה עד 1000 ש"ח אבל אחרי המלצות רבות על המסכים הנ"ל אני מוכן לחרוג. המסכים הם בעיקר לשימוש גיימניג, אבל מידי פעם גם לתוכנות פוטשופ וגם תוכנות פיתוח למינהם. עכשיו אני מעוניין לצפות ב- HD, אבל אם ההבדל בין HD לבין 1680X1020 הוא לא רלוונטי אז אני מוכן להתפשר. חשבתי בהתחלה ללכת על U2311H, אבל מישהו מהפורום אמר לי להתייעץ פה, כי יכול להיות שהמסך הזה לא מיועד לשימושים שלי, אז חבל. תודה רבה על העזרה.
-
- 74 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-