מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רגיל , הרבה גלישה (כולל הרבה קריאת טקסט) וסרטים, מעט משחקים. כמובן שצריך חיבור DVI. רמקולים - לא חשוב חיפשתי בפורום מהזמן האחרון, יש הרבה שאלות דומות, אבל לא מצאתי תשובה ברור, חוץ מהסוני 95 שכבר אי אפשר למצוא. הנה כמה דברים שמצאתי, מה עדיף בהתיחסות לתמורה למחיר (ברור שעם יותר כסף מקבלים מסך טוב יותר, השאלה אם זה שווה את התוספת) 1907FP Dell מחיר 1600 שח lenovo L192P מחיר 1560 שח BenQ fp93GX מחיר 1400 שח XeroxXG91D מחיר 1400 שח ואם יש מסך אחר באותם מחירים, או יותר זול, שנותן תמורה יותר טובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=411556 שמתי לב שבשבוע האחרון יש מלחמה גדולה בין האתרים שמוכרים את הLCD הזה והמחיר שלו צונח כל הזמן (בשבוע שעבר הכי זול היה 4129 ש"ח--ותראו לאיזה מחיר זה הגיע עכשיו!!!) מה אתה אומרים על הדגם הזה? שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מסך LCD 19 של LG - 1932TQ . אני מאוד מרוצה ממנו דרך אגב, אבל שמתי לב שיש כנראה 2 פיקסלים שרופים עליו. זה לא מפריע לי עד כדי כך אבל השאלה היא האם זה הוא סימן לבאות? האם זה סימן שהפאנל פגום או שהמצב יכול גם להישאר ככה (רק עם שני פיקסלים שרופים וזהו)? בסופו של דבר אני שואל - האם כדאי לקפל את המסך ולממש את האחריות?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ה- OSD לא עובד לי...! אני לוחץ על מקש 1 וכלום לא קורה. התוכנות הותקנו כמו שצריך. הוא עבד אתמול! האם יכול להיות לזה קשר עם תוכנה כלשהי? הלפפפ! זה מסך ה-LCD הראשון שלי. הפעלתי כמה סרטי DIVX באיכות גבוהה מאוד יחסית והפיקסול בתמונה ממש היסטרי. הופתעתי לרעה. אני לא מאמין שזה רק המסך הספציפי הזה אבל בהחלט - הבדל אדיר בין זה לבין CRT. ובעיה שלישית שככל הנראה איאלץ לספוג: ה- "X" הידוע (מסתבר) המוצג כעננים בהירים בקצוות המסך, בתמונות שחורות. מקור רלוונטי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1032685 "The X effect". ממש בולט לעין. מלבד אלו הכל בסדר... אודה לעזרתכם לגבי ה-OSD.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
היי, איזה מסכי 22'' של סמסונג הם בעלי פאנל שאינו TN? יש פשוט כל כך הרבה דגמים... -עריכה- יש איזה 11 דגמים שונים של מסכי 22'' של סמסונג. איזה כדאי לקחת בטווח של 1000 שקלים פלוס מינוס? -עריכה- איזה מסך מכל הדגמים של סמסונג 22'' אפשר להזיז אותו ימינה שמאלה? אפשר להטות אותו למעלה למטה? לשנות גובה של המסך? אני מחפש את המסך הארגונומי ביותר.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני כבר 3 שבועות מחכה למסך הזה עכשיו אחרי שהתברר העניין על הפיקסלים אני מחפש חנות שמוכנה שאני אקח אותו לאחר בדיקה שאין פיקסלים שרופים. בינתיים חנויות לא עונים לי ולא חוזרים אליי.. יצא לי להסתכל על המסך הזה והאמת שאני לא הכי מחבב את העיצוב שלו. אני רוצה לדעת איזה מסך יהיה טוב בשבילי חוץ ממנו במקרה שבסוף לא יצא לי לקנות אותו. מה שאני לא אוהב במסך DELL2007FP זה את הרגליים שלו שהם ארוכות מידי במקום להיות בסיס קטן באמצע אשר גורם למסך להיראות גדול יותר וגם נותן אפשרות של יותר מקום מתחת למסך. ודבר נוסף שלא אהבתי זה שהשקעים שלו נמצאים עליו מאחורה במקום לא נוח בניגוד לכמה מסכים אחרים שראיתי שהחיבורים שלהם נמצאים מאחורי הרגל של המסך עצמו שזה הרבה יותר נוח לנתק ולחבר כבל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ומידי פעם הוא מחליט לקרוס, הכוונה הצבעים על המסך משתגעים לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]9655[/ATTACH] חיברתי מסך אחר למחשב, הכל בסדר, הכוונה היא שאין בעיה במחשב. כמו כן, חובר עם כבל DVI נוסף, גם שם זאת לא הבעיה. אשמח אם מישהו נתקל בבעיה דומה וקיימת דרך לסדר את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק. אני מעדיף לקנות את המסך בארץ. אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב. התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מבצע בשקם אלקטריק, על כל קנייה של אחד המסכים הנל מקבלים גם DVD נייד, השאלה היא איזה מהם עדיף, הסמסונג קצת מפחיד אותי כי הוא רחב, אני לא רואה סרטים במחשב (יש מדיה סנטר) וכמעט לא משחק, רק עבודה ואינטרנט. האם גלישה ועבודה רגילה יראו טוב יותר במסך רחב מבמסך רגיל? תשובות מהירות יתקבלו בברכה, אני מתכנן לקנות היום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא אחפת לי הגודל אבל שלא יהיה עדין מדי מישו יודע על משו זול?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג.. המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות! אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZmaglp9178ms 999 שקל
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, הבעיה היא כזו: הצבע הלבן של המסך בהיר- בוהק מדי, מה שגורם לאי נוחות בעיני וכאב במצח. לא מדובר בבעיה של קריאה או ראייה של אובייקטים על המסך, הראות היא טובה, אך לאחר מספר דקות בגלל שהלבן הוא כזה זוהר ודומיננטי מתחילה הרגשה של אי- נוחות בעיניים. הבעיה אינה מגיבה לנסיונות הגדרה, ניסיתי לשחק עם הcontrast וה brightness גם בOSD של המסך עצמו וגם בהגדרות של ה ATI CATALYST, מה שאומנם מוריד מסך כל איכות הצבע ויכולת רואי נמוכה יותר, אך למעשה הצבע הלבן- למשל בדפדפן או בתוכנת וורד של מייקרוסופט נשאר דומיננטי ובהיר באופן לא נוח.... אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לטפל בבעיה הזו, אף על פי שקראתי שלסוג המסך הזה ישנה בעייה של בהירות...[br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 01:40:06…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-