עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מחשב ישן מלפני כ-6 שנים (P4-2.4G) עם כרטיס מסך MX440 (סדרת Geforce 4). האם המחשב/הכרטיס מסך יעבוד עם מסכי ה- LCD הרחבים החדשים (למשל '22 עם 2ms)? חג שמח, טל

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by gstation,

מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. היום קניתי בKSP וזה הצבע של המסגרת.... נדפקתי?

6. Started by kudu,

אני רוצה לקנות מסך גדול LCD למשחקים ועבודה בווינדוס אני לא יודע איך האיכות של המסך כי הוא מאד זול -2500 למסך בגודל כזה אני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שראו אותו. אני מבקש לא לתת לי המלצות בקשר למסכים אחרים, רק השוואות עינייניות (אם ראית את המסך) תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  9. פושט חבר שלי קנה 17" LCD של Acer וזה נראה קטן... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם מסך 1440*700 מתאים להצגת סרטים ב- high definition ? ומהי רמת הכניסה להצגת היי דיפינישן מבחינת רזולוצית מסכים.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by itaysk,

אני משתמש ב MacBook Pro חדש, בעיקר עריכת טקסט, תכנות, גלישה באינטרנט, בקיצור - הרבה טקסט. אני לא אוהב רזולוציות מטורפות שגורמות לממשק להיראות ממש קטן, אבל מצד שני אוהב שהממשק נראה חד וברור. אני צריך לרכוש מסך 27" חיצוני ומתלבט בין 4K ל 1080. הבנתי של mac יש תמיכה טובה ב 4K ע"י scaling, ואם אני אקנה מסך 4K כנראה אשתמש ב feature הזה, אבל אם ככה, לא עדיף כבר לקנות מסך שהרזולוציה הטבעית שלו נמוכה יותר? מישהו מכיר איך זה עובד ב mac והאם יש יתרון בלקנות 4K ולעבוד במצב scaled?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Aviram Tavor,

אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!

13. Started by אנדראה,

שלום לכולם, 2 שאלות: מי היבואן של מסכי סמסונג? האם מסך BF931 קיים רק בצבע שחור? תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. האם בשתי הגרסאות (רחבה ורגילה) של המסך יש את אותו הפאנל (s-ips)? בפנדה מציינים שרק ב-wfp יש פאנל s-ips. אם לא, איזה פאנל יש ב-2007fp? ולגבי מסך נוסף: איזה פאנל יש ב-Eizo 1931sh? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kk_kk,

מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בלי תופעות לוואי כמו פיקסלים שישרפו וכו'?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם עדיף מסך רחב או רגיל ? האם המשחקים תומכים במסך רחב או שהתמונה נהיית מעווותת תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום! יש לי מסך LCD 22" של סמסונג ורציתי לשאול אם אני נגיד משאיר את המסך דולק למשך הרבה זמן כשהשומר מסך מוגדר להתחיל לעבוד אחרי 5 דקות (והמסך מתכבה לגמרי אחרי 30 דק') אז המסך שלי יכול לאבד צבעים ("לדהות") או שייגרם לו נזק בכל אופן שהוא? *השאלה נשאלת כיוון שהיה לי מסך LCD של LG 19" ואחרי שנתיים-שלוש של שימוש הוא "דהה" קרי איבד צבעים באופן חלקי כך שאם נגיד יש צבע שבהיר אבל לא ממש לבן אז במסך ההוא רואים אותו כרגע לבן. (בסה"כ אפשר לעבוד איתו פשוט האיכות ירדה). תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות מסך חדש ואני לא בטוח שהוא יעבוד על המחשב שלי, זה מחשב מאוד מאוד ישן עם רזולוציה 640 * 480 המחשב נועד לתוכנה ספציפית בלבד בגלל זה אני לא מחליף אותו. אשמח לקבל אינפורמציה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by arik100,

יש מסכי LCD אשר הם מאוד בוהקים וכואבים לעיניים , או לפחות לי מסכי LCD לא כאלה נוחים בשל הבהירות הרבה , או לפחות המסך הנוכחי שלי, SAMSUNG 2232BW , האם מסכי LED מתאפיינים בבהירות שפחות כואבת לעיניים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים