מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם צריך לעשות רישום כלשהו של המסך באינטרנט כדי שהאחריות על המסך תכנס לתוקף? האם צריך לקבל תעודת אחריות?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למסך 24" תקציב עד 4000 ש"ח. בעבר המליצו על מסך dell 2408wfp, אך אני רואה שהוא כבר לא קיים בחניות (אולי הדגם ירד מייצור...). מטרות שימוש: סרטים ועבודות באופיס. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היעוד של המחשב והמסך הם בעיקר משחקים וסרטים. Dell LCD 24 S2409WFP FullHD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=30601 Dell LCD 23 U2311H IPS FHD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29413 Samsung 24 LCD BX2450 Led http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30367 LG LCD 24 W2486L Led 2Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=27698 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-4442&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המסכים האלה הם ההתלבטויות שלי, מה לדעתכם הכי עדיף לרכישה? או אם אתם ממליצים בכלל על מסך אחר? תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך משרדי לעבודה ממושכת - חשוב לי שהגופנים יהיו גדולים ברורים ונוחים ושישיה נוח לשבת מולו הרבה זמן. התקציב הוא עד 1300 ש"ח..... האם ה2209WA מתאים לכך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 אינץ'. ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) ולתכנות. קצת סרטים. לא למשחקים. התקציב סביב 1200, עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה באמת שווה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל המסך יחובר בשלב ראשון למחשב ישן יחסית עם כרטיס ישן (7300), ובהמשך כנראה שיחובר לתחנת עגינה של נייד דל לטיטוד 6410 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. ראיתי כאן הרבה המלצות על DELL 2209WA. הוא באמת המסך הטוב ביותר במחיר הזה, או שיש גם המלצות אחרות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מסך למשחקי מחשב וסרטים אתם ממליצים? תקציב עד 800 ש"ח.. רצוי בין 20" ל 22" חשבתי על LG E2240T 21.5'' מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש הבדל מורגש בינהם? כי אני רוצה לקנות את ה DELL 2209WA הוא טוב למשחקים?? למי שיש אותו.. רואים בוא חלק וטוב? לא מפוקסל כזה נכון?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין 2333T של סמסונג לבין 2311H של דל. לראשון יש פאנל PVA לפחות כך אומרים ואילו לשני יש פאנל IPS. מחירו של הראשון כ 900 ש"ח ואילו מחירו של השני כ1400 ש"ח. ארגונומיה לא חשובה לי בכלל וכן יציאות המסך. המסך לא משמש בכלל לסרטים. משמש הרבה לקריאה ומעט מאוד למשחקים (הזדקנתי). האם יש בעיה בקריאת דף פורום כמו זה במשך שעות ארוכות על רזולוציה מקסימלית (טבעית) עם אחד מהמסכים? כיום אני עובד על LCD 19 מרובע ואני חייב יותר רוחב במסך לכל מיני יישומים. האם 23 גם גבוה יותר מ19 מרובע? האם איכות התמונה שווה את ה500 ש"ח הללו? האם ישנה אופציה אחרת כשמאוד רצוי לא לעבור את ה1000 ש"ח בתקציב.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עד היום אני עם מסך 17" של POLYVIEW S17E הוא סבבה לי והוא בערך בן 6 ,ככה היום אני רוצה כבר לעדכן את המסך (רזולוציה וגודל) ל 22 אינץ' אך לא רוצה לירות בארנק שלי עם שוטגן מקסימום אקדח סיכות ולכן החלטתי שלפי שראיתי גם אצל חבר שהביא מסך של VIEWSONIC 24 אינץ' פול HD(1920X1080( שרואים בו באמת אבל באמת פצצה ב800 שקל אני מאמין שאני יכול להשיג 22 ב700 ומטה מצאתי אחד שניראה לי מעניין ומועמד ראוי והוא הCHIMEI 22QD הבעיה שלי היא שאני חושב שאולי הרזולוציה פול איצדי ב22 תיהיה טיפה קטנה מידי השאלה שלי היא כזאת האם המסך הזה הוא טוב מידי בכדי להיות אמיתי (זול מאוד לעומת מה שהוא מציע) כלומר האם ראיתם את המסך הזה והאם הוא נפילה לא נורמלית? אם הסטנדרט שלי שבישבילי הפוליויו הוא מעולה א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך (עד תקציב של 2500) שחוץ מהשימושים הרגילים של סרטים, משחקים ואינטרנט, ישמש גם לצורך קריאת PDF-ים רבה. מחפש מסך שיהיה נוח לקרוא בו ותהיה אפשרות ל PIVOT, וגם שיהיה אפשרות שבלחיצת כפתור יהיה אפשר להוריד את הבהירות למינימום לקריאה נוחה (עם עייפות מינימלית לעיניים), וכמו-כן שהטקסט שם יראה בצורה טובה ולא קטנה מידי. כרגע אני מתלבט בין הדל הוותציק דגם 2209WA לבין היותר חדש ה U2311H. (יש לציין שאני קורא רק במצב PIVOT). על איזה מהם אתם ממליצים בתור אחד שמתאים לקריאת טקסטים מרובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, השאלה בכותרת. מבחינת נתונים טכניים ההבדל היחיד הוא ברזולוציה ואלי עוד כמה הבדלים זערוריים, אך מבחינת ביצועים ואיכות, האם יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מרכיב 2 מפרטים אחד לחבר ואחד לאבא שלי Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA בעיקרון זה אותו מפרט רק שאחד מהם הוא ללא הכרטיס מסך כי המחשב משמש רק לגלישה למחשב שמשמש לגלישה חשבתי לקחת את ה LG E2040T 20" ולמחשב שמיועד למשחקים לקחת את ה LG E2040T 22" מה אתם אומרים על המסכים האלה? מישהו נתקל בהם? ראה אותם מקרוב?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
LG E2040T מישהו רכש את המסך הזה? שיחק בו? זה מסך טוב למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן התקציב עד 1500 ש"ח , אשמח להמלצה על מסך עם חדות ואיכות גבוהה. אני מבין שעדיף LED על LCD, אודה להמלצה מקצועית בנושא תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-