עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zone glide,

יש ברשותי מסך U2515H של דל והאמת אני מרוצה ממנו, אבל במחשב החדש חשבתי אולי להחליפו. הסיבה היא שיש מסכים בשוק שתומכים 120hz או יותר מזה ולפי מה שהבנתי נותנים חווית משחק שונה לגמרי וגם לא רק בכל מה שקשור למשחקים.. גם אם זה יהיה אולי מעבר לפאנל אחר מסוג TN זה באמת יהיה גרוע? כיום אני עם IPS והאמת מרוצה מאיכות התמונה אצלו.. בעקרון אני ראיתי מסכים לא יקרים כל כך שהם FHD אבל עם 120HZ אבל השאלה אם אני ארד ברזולוציה זה יפגע מאוד באיכות התמונה ואם זה צעד חכם.. הרזולוציה שלו היא QHD אני חושב שזה די אידיאלי להיום, אני רק לא יודע אם עדיף לשדרג לקצב רענון גבוה או אולי ללכת על אופציה של 4K אבל אז כנראה אצטרך כרטיס מסך חזק יותר בהתאם.. מה דע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו. פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין). העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA. לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by x-dude,

או רק למודלים מסויימים?

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by jclarkk,

אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by Xardas,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון ... האם למישהו יש את המסך הנ"ל או שיצא לו לפחות לראות אותו המציאות באחת החנויות ? אם כן איך הוא ? והאם הוא שווה את ה 900 שקל ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אם כן, באיזה דגם של כרטיס מסך זה, והאם כאשר עוברים למצב הזה, המסך הופך להיות "איטי" יותר בתגובה שלו ? (למשל כשגוללים עמודים בדפדפן וכו')

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by ziv13,

היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by firemebad,

האם למסך SAMSUNG T240 יש מסך מבריק ? כזה שמחיר השתקפות.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. כי לפעמים נראה לי שהמסך מחשיך מידי כשאני מדליק את האור בחדר. ומאיר כאשר אני מכבה את האור בחדר... האם יש דבר כזה או שזה רק אני??

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. האם למסכים עם פאנל איכותי יש ייתרון על מסכי TN מבחינת: 1. חדות טקסט 2. אי בהיקות בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. 4. התעייפות העיניים לאחר קריאת ממושכת של דפי אינטרנט/מסמכים. לא משנה: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה. איזה מסך TN הוא אופטימלי מהבחינה הזאת - שמעתי שסמסונג 931B בוהק מידי... תודה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה. השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה lg הוא oled? הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב? חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.

18. Started by dor_guy,

שלום, אני צלם חובב ואת התמונות שאני עורך היום אני רואה במסך סמסונג T220P, לא מסך מדהים J שימושי במחשב הן אינטרנט, מסמכים, משחקים וכאמור עיבוד תמונות (לייטרום, פוטושופ ועוד...) אני מעוניין לשדרג את התצוגה. אגב, אני מדפיס ממש מעט תמונות והשימוש בתמונות הוא לרוב במחשב. כרגע ההתלבטות היא בין המסכים: 1) Dell U2412M LED 2) Dell UltraSharp U2410 LCD (אני צריך לחכות קצת ולהתאמץ כספית בשביל לקנות אותו) כאשר על ה 2410 קראתי שהוא טוב לעיבוד תמונה, ובכל זאת שאלות: 1) האם הוא שווה הפרש של 1000 ₪ 2) הוא LCD לעומת LED , זה לא חסרון? 3) המסך אם אני לא טועה כבר מיוצר כבר 4 שנים, אין יורש לכתר במחיר הזה? אגב, כל הכניסות הנוספות שיש לו לא ממש מעניינות אותי, לי מספיק DVI. תו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם אני בחרתי שני מסכים ואני מתלבט בינהם. הראשון הוא מסך רחב 20 אינץ : LG L206WTQ http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 השני הוא מסך רגיל 19 אינץ : LG L1900J http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 הייתי מעוניין לדעת מה עדיף יותר והאם אתם ממליצים על המסכים הנ"ל בכלל. השימושים הם משחקים סרטים וקריאת טקסטים. בנוסף הייתימעוניין לדעת האם נוח יותר לקרוא טקסטים במסך רגיל או במסך רחב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. Started by the terminator4,

במפרט היה כתוב intel 950 upto192 עכשיו שקיבלתי את המחשב אני רואה שכתוב ככה Intel® 82945G Express Chipset Family זה אותו כרטיס או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  22. שלום לכולם! כבר שנה שיש לי את ה SUMSUNG 971P ואני אוהב לעבוד אתו, אבל ברגע שאני מדפיס תמונות אני לא ממש מרוצה מהתוצאות של בכיול למרות שיש לי את ה SPYDER VISION האם אני יראה הבדל מהותי בין ה FlexScan S1932 ל SUMSUNG 971P בבקשה ? בנוסף רציתי לקבל גם את חוות דעתם על המכשיר X-rite EyeOne Display 2 תודה רבל לכם העונים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום כולם! יש לי LCD של סמסונג . עקב רצון טוב של אחד מבני המשפחה הוא "ניקה" את הLCD עם מטלית שספוגה במים ועכשיו יש מעיין כתמים מהמים. איך ניתן לנקות את זה? חשבתי אולי לקנות שפריצר ולהשים בו מים ולנקות בצורה יותר טובה. האם מעט מים יפגעו בLCD (בציפוי או משהו, כי אני יודע שיש חומרים שכן פוגעים בLCD ) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?

דיונים חדשים בפורומים