מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כן שרשמתי בכותרת שהאם כדאי לי לקנות SAMSUNG 206BW מסכי LCD בגודל של 20 אינ'ץ בארה"ב עולה 260 דולר לאומר במחיר ש"ח עולה 1110 שח ברור שזול חח ;D כי דוד שלי בא לארץ לחצי שנה ורציתי לנצל לקנות בארה"ב בזול ואחריות לא מפירע לי אז רציתי לדעת שהאם כדאי לי לקנות שמה (בארה"ב) בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את האסוס Pg32ucdm מסך מחשב הטוב בעולם אבל אני מתלבט האם כדאי לקנות מסך משני/מסכים משניים אבא שלי אומר שלא אבל אולי אתם תגידו אחרת? ותסבירו את הסיבה לדעתכם. תודה יוני שמין
-
- 0 תגובות
- 230 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה הסיכונים בלרכוש מסך דק יד שניה? והאם פנל SIPS משמעותי כל כך לעומת TN או PVA עריכה האם קצב רענון חשוב במסכים דקים ? כי ראיתי שהפנל IPS הוא מאד איטי 16 מילי שניות לעומת 5 של ה TN תשובות בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברשותי מסך בן 4-5 שנים MAG "19 מרובע 4:5 ששירת אותי נאמנה ועדיין פועל מצויין...כשהוא פועל. לפני כמה חודשים הוא התחיל לעיתים לא להידלק כלל - כאשר הבעיה איננה בחשמל או בחיבורים, אלא יש רעש ססססס חלש מהמסך ולאחר מספר דקות או שעות המסך חוזר לפעול באופן תקין. במעבדה הסמוכה לביתי הטכנאי אמר, לאחר ששמע את סיפורי ולפני בדיקה, שכנראה שצריך להחליף קבלים (רכיבים אלקטרוניים פנימיים) והציע לעשות זאת בכ 250 ש"ח. האם יש טעם לעשות זאת או פשוט לקנות חדש - זאת גם לאור העובדה שהגודל והיחס של המסך מאוד נוחים לי ואני מבין שרוב החדשים הם מסכים רחבים. תודה על תשובתכם!
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך 22 אינטץ' אבל בגלל שאני רואה הרבה סרטים במחשב שהם hd חשבתי על לקנות מסך 24 אינטץ' כדי לנצל את התמיכה בHD כמו כן אני משחק גם משחקים במחשב כמו cod 5 nfs farcry משחקים שאפשר להגיד קצת כבדים וכמובן אני ישחק gta 4 השאלה שלי זה האם המחשב שלי יתמוך בהצגה של הרוזולוציה הזאת ואם כן האם המשחקים יעבוד לי חלק? המחשב שלי הוא: intel q6600 4 GIGA RAM BFG Geforce 8800 GT OC 2 דגמים של מסכים שחשבתי עליהם הם: Samsung T220P Samsung T240 אשמח לשמוע עוד הצעות ותשובה לשאלה שלמעלה..
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2. יש לו חיבור HDMI. השאלה שלי היא אם כדאי לחבר מסך LED לחיבור DVI או חיבור HDMI? אני משתמש במסך רק למשחקים וכשאני צופה בתכני 720P ו-1080P אני מחבר ב-HDMI לטלוויזיית Full HD. האם כדאי לחבר או בכלל לקנות מסך עם חיבור HDMI אם זה רק למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי בעיה אם המסך לא יצא מכוון פיקס מהקופסא- אני יכול לכוון אותו בעצמי עם כפתור ה-setting - האם זה כיול? או שצריך תוכנת כיול מיוחדת? איך אני "מאבחן " פיקסל מת? תודה ערן
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם כל המסכים מדגם הנ"ל מגיעים בשילוב צבעים מזעזע כזה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אחי קונה מסך LCD, אז הסתכלתי במפרטים שלכם וראיתי שהמסך 17 אינץ' הנפוץ ביותר הוא LG כלשהו, נראה לי 1750, אז אמרתי לו לקנות אותו. אבל אז אח שלי הסתכל בפרטים שלו וראה שאין לו כניסת DVI, שזה די מוזר לדעתי, לא? בכולופן, האם זה משהו קריטי או שזה לא ממש חשוב? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות את המסך הנ"ל, האם הכרטיס מסך שלי 6850 מספיק חזק להפעיל משחקים ברזולוציה 2560X1440 משחקים של היום הכבדים? יש לכם נסיון עם מסך כזה גם לצפיה בקבציי MKV ? רוני
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לטקסטים אינטרנט וגרפים ,ואולי גם קצת סרטים,על רזולוציה מירבית. מה שיש לי זה Intel Extreme® Graphics 2 64mb ד"א, הייתי מחליף לכרטיס מסך רציני יותר אבל ל-AGP אין מבחר גדול ויכול להיות שאצטרך להחליף גם ספק כוח (יש לי 250W אם אני לא טועה),ואז כל הסיפור נהיה מסובך ויקר.....תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב. שמי בקי, ולפני זמן מה בניתי לאחותי מחשב ובו התקנתי לה כרטיס מסך Leadtek - PX8600-GT-TDH 256MB. יש במפרט מעבד אינטל E6300, זיכרון 1X2 = 2GB 667MHZ, לוח אם GA-965P-DS3P של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB, ובמארז ישנו ספק כח 500W של אנטק. היא החליטה בעצתי לרכוש מסך LCD 24" של דל. האם כרטיס המסך הנ"ל יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס מבחינת הרזולוציה וכו'? אחותי לא משתמשת במחשב ומשחקת משחקים כבדים (גיימרית), אלא משחקים קטנים ופשוטים, סרטים קצת, אינטרנט ותוכנות האופיס, ובעלה משתמש בתוכנת מפות וכו'(בגלל העבודה שלו).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 22 שיחובר לשני מחשבים. לחדש מהם יש כרטיס מסך חדש ואין בעייה של רזולוציות, אבל המחשב השני הוא עם כרטיס RADEON 9200 64MB AGP, ואני לא מצליח למצוא מידע האם הוא יודע לעבוד ב WIDE 1680X1050. מישהו אולי יודע מנסיון? (אני מניח שכל כרטיס מאותה תקופה יהיה זהה: RADEON 7000-9700) תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשאול האם כרטיסי מסך הHIGH-END העכשוויים בשוק, יציגו טוב משחקים ברוזלוציה של 1680X1050 (ה NATIVE של מסכי "22) האם הרזולוציה הזאת תוריד משמעותית ביצועים מכרטיסים אלו? (ואלי קצת פחות קשור) יש בכלל תמיכה במחשקים החדשים לרזולוציה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-