עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום לדעתי כדאי לעשות סטיקי של מסכים מומלצים לפי שימוש ומחיר בדומה למה שיש בפורום כרטסיי מסך\פריסה כזאת של שלל המסכים הפרוסים על פני התקציבים השונים תתן בסיס ראשוני למידע על כיוונים למחפשים למינייהם ותמנע המון שאלות וגם תראה בעצם איזה מסכים מתמודדים מול איזה מסכים מבחינת מחיר ושימוש

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by yellow acid,

דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  4. 22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by saar200,

ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  8. Started by dzbeda,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם

9. Started by lofty,

אהלן חברים, אני מחפש מסך "24 עם 144hz עד מחיר של 2,200 ש"ח כולל חריגה. אני מתלבט בין דגם של ASUS לבין דגם של BENQ ASUS http://esport.vgames.co.il/deal/31.html BENQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים! והכרטיס מסך שלי לכל המתעניין הוא GIGABYTE HD7970 3GB OC

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tomeryh,

אני רוצה ליקנות מסך של חברת Chi Mei אני מתלבט איזה גודל עדיף ההבדל הוא 200 שקל ככה שזה לא משמעותי. ה22 הוא מסך רחב וה20 מסך רגיל 22 איזה מסך יהיה יותר נוח לקריאה של מסמכים? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, לא משחקים, לא סרטים. אני לא צריך את המסך האיכותי ביותר. 22 אינטש proview גם אופציה באותו מחיר מה עדיף? ויש את הXEROX שעולה 1800 , 400 שקל יותר אבל עם 5 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by ohadco,

צהריים טובים קניתי את המסך הזה סה"כ מרוצה אבל כשאני צופה בסרטים יש מריחות מטורפות וגוסטינג . למישהו יש מושג איך אני נפתר מהתופעה הזו? וגם איך אני מפעיל את הOVER במסך הזה. תודה אוהד

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום, ביומיים הקרובים אני קונה Xbox 360 Elite אז אני רוצה לדעת האם לקנות מסך מחשב או טלוויזיה בעצם גודל מסך כ26 ותקציב עד 600 יורו ושיהיה FULL HD תודה! פרנסיסקה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by davidElcot,

מבקש המלצה למסך מחשב , תקציב -1500 שח ,רזולוציה גרפית טובה ,HDMI ,ללא רמקולים ,

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום ברשותי מסך מחשב dell u3011 ברצוני לדעת עם מה אני יכול לנקות אבק מהמסך? ???

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by Mister Hai,

מתלבט בין שני המסכים האלה לסמסונג יש פאנל Pva ולדל יש פאנל Ips מה אתם ממליצים לי ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by lior46,

למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by sayroni,

אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Scorp!on,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by roisg,

שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. אחרי הוצאות אטומיות החודש אני מרגיש צורך להדק את החגורה,ובכל זאת צריך מסך נורמלי לעבודה ומעט משחקים. האם יש איזשהו מקבילה באיכות לDell U2414M שעליו אני מתענג בעבודה במחיר קצת יותר סימפטי? (כן, נדהמתי לגלות שלוקחים 190 פאונד על מסך מסדרה בת אלף שנים)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by benor,

אין דרישות מיוחדות. המסך ישמש בעיקר לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס וכד'.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by solidus,

אני לאדע אם זה בדיוק שייך לפורום הזה אבל w\e איך אנשים שמים תמסכים שלהם אנכית? ראיתי מתכנתים שיש להם מסך רחב ושפשוט שמים אותו במאונך ככה שהם יוכלו לקרוא יותר שורות קוד. הם משעינים אותו על משו? יש מכשיר מיוחד שמאפשר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.