עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני די לחוץ מבחינה תקציבית ו 2000 זה כבר "התפרעות" מצידי האם מישהו יכול להמליץ על מסך יותר טוב ממה שעד עכשיו הוא הנבחר שלי ה 971P? השימושים הם עריכת וידאו, משחקים +שוטף אני יודע שהוא לא רחב אבל במחיר הזה אין פאנל איכותי, DELL 2007WFP גם הרבה מעבר לתקציב שלי וגם בעייתי למצוא. אשמח לדעת האם זו בחירה סבירה בסכום? The Z-Guy עריכה | לא רוצה להקפיץ אבל לאף אחד אין תשובה האם יש מסך יותר כדאי בעיקר למשחקים+שוטף במחיר הזה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אחרי הוצאות אטומיות החודש אני מרגיש צורך להדק את החגורה,ובכל זאת צריך מסך נורמלי לעבודה ומעט משחקים. האם יש איזשהו מקבילה באיכות לDell U2414M שעליו אני מתענג בעבודה במחיר קצת יותר סימפטי? (כן, נדהמתי לגלות שלוקחים 190 פאונד על מסך מסדרה בת אלף שנים)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. האם יש מסך עם אותם נתונים של 2007FP רק 19 או 17 אינץ'? וכמובן של דל חשוב שיהיה עם אותו פאנל וכו' רק קטן יותר

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. השימושים הם בערך כאלה: 50% עריכה גרפית 30% טקסט ואינטרנט 20% משחקים וסרטים אני מחפש את המסך האידיאלי ב1500 ש"ח שיאפשר לי להנות בכל השימושים. תודה חשבתי ש20" רחב יהיה טוב למשחקים וסרטים וגם מספיק גדול לעריכה גרפית

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. אילו מסכים של חברת cmv מתאימים למשחקים ? מישהו יודע או ניסה ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by FireFlash,

האם יש מסך שיודע לעבוד ברזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. ברחבים כמובן אין התלבטות DELL 2209WA. חיפשתי בפורום ולא הגעתי עדיין למלצה על מסכי 20" (או 21") בפורמט לא רחב, שיספקו תמורה טובה למחיר בדומה DELL 2209WA כמו כן , מה היחס ביחס העבודה בין 22" רחב ל20" לא רחב (כלומר בכמה גדול יותר 22") תודה

9. Started by hananmori12,

שלום, יש לי אפשרות לרכוש מסכים של Lenovo במחיר טוב, האם המסכים האלה נקראים איכותיים? יש דגם עם פאנל IPS? והאם מישהו מכיר מסך בגודל 27" או 29" של החברה? תודה.

10. Started by cheese_lover,

המסך הנוכחי שלי הוא syncmaster710n של samsung. אני אשתמש בו למשחקים עכשויים אז יש סיבה מיוחדת להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  11. יש הבדל חוץ מהגודל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by boaz_aizik,

כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by barbaba,

כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. עם המסך החדש הייתי עושה את זה כל הזמן, קניתי מסך חדש ואני מעוניין שיהיה לו אורך חיים מקסימלי. האם יש צורך לכבות את המסך עם הכפתור בכל פעם שאני מסיים לעבוד על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. יש אומנם כבר תכני נטפליקס זמינים ב -4K , סרטים להורדה ושידורי הטלוויזיה יעברו בעתיד הלא רחוק לפורמט זה . כמו כן גם מצלמות דיגיטליות ומצלמות ACTION , כבר תומכות בתקן זה . השאלה היא ,האם המשתמש הממוצע ירגיש שיפור משמעותי בתצוגה, ככול שזה נוגע למשחקים וסרטים שתומכים בכך , בין מסך 4k לעומת מסך WQHD ( כלומר 2560 *1440 ) , כאשר יושבים במרחק של 100 ס"מ ממסך "קטן" יחסית בגודל של 27 ?

18. אז קניתי מסך LCD חדש. ה-L1970HR של LG (כן נו...). בקצרה, זה חרא של מסך, ואו שאני קיבלתי משהו דפוק, או שבזאפ ישנם 17 אידיוטים עם ראיה 2:2. רוצים LCD דחוף? תחסכו למינימום פאנל MVA או תשברו תוכנית חסכון. בכל אופן, בעיה נפוצה (עד כמה שאני מבין) היא בהירות משתנה במסכי TN. אני מן הסתם לא היחידי בעולם עם הבעיה הזו כך שיכול מאד להיות שקיים פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by deluxe,

האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ... האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ? אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. ירכש כמובן מ Ebay, עד 1600 ש"ח בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים