עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!

2. Started by vid170,

קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. השאלה בכותרת תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. הכין ניתן להיפטר מהם בתשלום סימלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה

7. היה מעניין אותי גם לראות את ה-N2200P (מסך CRT 22"‎ של LG) אבל זה מן הסתם עוד פחות מעשי בעידן הזה. אשמח לשמוע עוד רעיונות למסכים לעיבוד תמונה בגודל 19 (LCD) או 21~22 (CRT), ובתקציב של עד 2600 ש"ח, וכמובן היכן ניתן לראות אותם. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dabaz,

יש לי מסך LCD, ואני לא יודע אם יש לי בכלל סיבה להפעיל שומר מסך כמו בCRT הקודם שלי...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אבקש חוות דעתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by omerz90,

שלום, בעוד כמה ימים אני הולך לקנות את המסך SAMSUNG P2370 ורציתי לדעת אם יש לו יציאת Composite, אני צריך אותה כי אני רוצה גם לראות טלוויזיה במסך, אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה האם יש יציאת Composite למסך SAMSUNG P2370.

11. ואם כן האם ניתן לחבר את שני החיבורים לאותו מחשב ולהחליף לפי הצורך ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by Boaz Simhony,

עבודה משרדית, כמה מסמכים פתוחים במקביל. מערכות צילומי אוויר אורתופוט. מה שקרוי GIS משום מה נדמה לי שהצפייה יותר נוחה. האם זה כך ?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אני ברמת גן ורוצה לקנות את המסך 971P של סמסונג.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. 22-24" תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אשמח לשמוע על חוות דעת עליו!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ויכול לדווח על איכות התמונה המתקבלת (אם בכלל אפשר לחבר) ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. רכשתי היום Dell 2007WFP חדש ואני חושב שיש לי זליגת אור! הינה התמונות: התמונות צולמו כאשר האור והנגודיות על 0 והמסך עם רקע שחור. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by dmanbuhnik,

ערב טוב אנשים, הפעם דווקא אני הולך לקנות את המסך, זה הולך לקרות כשאני מקבל את המשכורת (עוד 10 ימים.....WOWOW) וזה הולך להיות מסך גדול (לפחות 20'') ואיכותי כמה שניתן. התקציב הוא עד 2500 ש"ח והכוונה כרגע זה ה2007FP של DELL, אבל אני יכול לקנות מסכים של LENOVO במחיר "קצת" פחות ממחיר לצרכן אז אני רוצה לדעת אם יש מסך 20'' ברמה גבוהה (כמו ה2007FP) לLENOVO תודה מראש לעונים ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  22. ה-1990SXI של NEC הוא היחידי שמצאתי שעומד בדרישות הנ"ל, אבל הוא עולה בערך כפול ממה שאני רוצה לשלם. תודה!

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by STRENGTH,

סתם חיפשתי בהרבה אתרים מסכי LCD 24 אינץ וראיתי שכל המסכים מ 20 אינץ הולכים יותר לרוחב,כאילו המסך לא נראה ריבוע יותר זה מלבן. אז רציתי לשאול אם יש דבר כזה מסך 24 שהוא לא רחב? ומה ההבדלים בין מסך רחב לרגיל? מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

דיונים חדשים בפורומים