מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לפי ההמלצות פה דגם 2007WFP של Dell מ"גיבור מחשבים", מה שעלה לי 2150 ש"ח. מה שמטריד אותי שזה מחיר נמוך ב200 ש"ח מחנות אחרת שאני רגיל לקנות בה, שידועה בתור חנות זולה ואמינה. השאלה שלי היא כזאת, האם יש גרסאות שונות למסך הזה שיכולות לעלות פחות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחבר את הנייד ל docking station וממנו למסך, אני מתלבט האם לקנות docking station עם DVI (למסך יש תמיכה). הם בערך כפול במחיר. השאלה היא האם יהיה הבדל כאשר האות בכל מקרה לא יוצא מיציאת DVI? השימושים העיקריים הם טקסט (קריאה וקצת כתיבה).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי היום מסך מהחנות NOTEBOOK CLUB והמסך הוא Dell E2209WA. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2209wa.htm ראיתי בכל מיני חנויות שמוכרים את אותו המסך רק בלי הE האם יש הבדלים? אני זוכר שבדגמים האחרים E זה בדר"כ פאנל TN ואני רוצה E-IPS... תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שניהם דיגיטלים,ויש לי חיבור זמין של HDMI,הן בכרטיס המסך,והן במסך. האם שווה להשקיע כמה עשרות שקלים בכבל HDMI,ואם כן,מה ההבדלים בין כבל כזה לבין כבל שעולה 100+?(סיכוך?.....) תודה, יוחאי.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מסך סמסונג p2370 לבין xl2370 ? בארץ ראיתי רק את P, אבל בCNET יש סיקור חיובי מאוד לXL. http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4505-3174_7-33683882.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בביקורות כאן באתר ובנעוצים על המסכים הממולצים, יש התייחסות למשחקים וגרפיקה, כדי לבחור במסך המתאים לצפיה בסרטים (במחשב ולא בסלון), האם עלי להתייחס כמדד למסך המתאים (בהמלצות) לגרפיקה או למשחקים או ששניהם, גרפיקה ומשחקים, היינו הך?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
במסכים בגודל של 22 אינץ'. תודה לעוזרים.... סליחה שפתחתי 2 אשכולות.
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
זו שאלה קונקרטית כי אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב לגיימינג כולל מסך, ואם אני מבין נכון רזולוציה גבוהה יותר תדרוש כרטיס מסך חזק יותר ואני מעדיף לחסוך בכסף אם העין לא ממש תשים לב להבדל. מבחינת משחקי מחשב ותכני HD אני ארגיש בהבדל? האם העין שמה לב להבדל?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין מסך 5MS למסך 2MS למטרות משחקים וסרטים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.אני רציתי לקנות מסך CRT לפני כמה זמן (למכונת משחקים) ואמרו לי שבלי LCD אני לא יכול לראות את הפירוט המקסימלי שהכרטיס שלי יכול פסק.האם זה נכון?ולמה?כי בכל זאת יש הבדל של 400 שקל =\ ההשקעה שווה למסך LCD? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שכולם הם TN. אז בפועל אין(לדעתי) כזה הבדל גדול. ראיתי שיש מסכים של 22" במחירים הנמוכים מ 1000 שח. האם כדאי?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש ורציתי לדעת את השאלה שבכותרת. והכוונה היא לביצועים - איכות תמונה וכו... הבנתי שיש בעיה של TINTING . האם היא נפוצה? איך זה בא לידי ביטוי? והאם זה קורה בשני הדגמים? (דא"ג האם כדאי בכלל להסתכל על מסכים אחרים מחברות שונות או להשאר עליהם?, התקציב מן הסתם בסביבות המחיר של 2 המסכים האלה) תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-