מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המסך Samsung 2333SW עם חוות דעת מאוד טובות עליו, בנוסף גם את ה-samsung 2253bw עם ביקורת קצת פחות טובה אבל זול בכ300 ש"ח. מה הייתם מציאים לקחת?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מעולה, LG1970HR עם 2MS ועם האוכל בא התאבון, אני רוצה גדול יותר ואחרי שהבנתי שאני אוכל לטוס בפלייט סימולטור של מייקרוסופט גם במסך רחב widescreen אז החלטתי שאני אקנה אחד כזה אז התחלטי לחפש ולברר והיום יצא לי לראות את המסך של ?Chi Mei? (גם אני שאלתי "מי?") בגודל 22" עם רזולוציה של 1680X1050 ועם 5ms ואני חייב להגיד שהוא מסך טוב מאוד, אני לא מומחה במסכים אבל ראיתי את המסך בפעולה כברקע רץ סרט ומסביב מסכים נוספים מובילים כמו סמסונג, ויוסוניק וגם המסך שכרגע יש לי LG1970HR והמסך של ?Chi Mei? הראה ביצועים לא פחות טובים ואולי אף טובים יותר, כמובן לדעתי וכל זאת בעין בלתי מזויינת. ועכשיו לדובדבן, זהו מסך גדול "22 ורחב והמחיר שלו ב KSP רק 2350 ש"ח, מאוד מפתה. חיפשתי עליו …
-
- 79 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם רק התוספת של DVI שווה את ה 100 שקל הנוספים בשביל המסך או שישנם עוד הבדלים בין שני המסכים? בעקרון, המסך מיועד להוריי כך שהוא יותר עבור גלישה ועבודה משרדית (אולי לכל היותר צפייה מועטה בסרטים פה ושם שבמחשב).
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
ראיתי עליו המלצות פה בפורום וגם בNEWEGG, והוא נראה לי די סבבה ומתאים לי לצרכים - הבעיה היחידה שיש לי זה הרזלוציה הגבוהה 1680X1050 בינתיים על משחקים כיום המחשב שלי עוד יכול איכשהו להסתדר איתה, אבל בעתיד שיצא CRYSIS, UT07 ומשחקים בסגנון המחשב שלי ממש לא יעמוד ברזלוציה הזאת ועד שאני ישדרג (מה שיהיה עוד יחסית הרבה זמן אני מניח כי קניתי את המחשב לפני איזה 8 חודשים) אני יצטרך לשחק ברזלוציות נמוכות יותר, עד עכשיו אני כל החיים שלי תקוע עם CRT 17" לא התנסתי עדיין ממש עם מסך LCD אבל שמעתי אם לא עובדים על הרזלוציה הרגילה שלו אז זה נראה זוועה, מה יש לכם להגיד? זה יהיה נורא אם אני ישחק משחקים לא ברזלוציה 1680X1050? ד"א המפרט שלי: amd opteron 148 (2.2@2.8) | dfi lanparty nf4 ultra-d |…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הCRT תופס המון מקום בשולחן החדש שקניתי וגם מייצר המון חום (21! באורך חצי מטר!wtFz0Rrr1!) ואני מעוניין במסך לשימוש עיקרי למשחקים והמיקום שלו זה יהיה על קיר תודה. אפשר אפילו בפחות לא אכפת לי מהפאנל העיקר שלא יהיו מריחות. זוויות הצפייה לא משנות כי אני יושב מול המסך מן הסתם .. Mesatla.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב אך שיהיו לו כניסות לכבל טלויזיה כך שיהיה דו שימושי האם קיים מסך העונה על הדרישות הנ"ל בגודל 22 אינץ' ובתקציב של כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) והאם אני אצתרך רכיבים נוספים למחשב בכדי להשתמש בו כמסך טלויזיה? (אני רוצה לחבר אליו ממיר כבלים ולא כרטיס טלויזיה)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי היום ולשמוע את דעתכם. ניגשתי היום לחנות המוכרת מסכי דל של היבואן הרשמי (בכוונה לא אציין את שמה על מנת לא להסיט את הדיון), בכוונה לרכוש מסך 2007fp. הכל היה נפלא, המסך נראה נהדר, Rev A05 עם פנל S-IPS וללא פיקסלים שרופים כלל. אמנם המחיר קצת גבוה ~2300שח אבל מה לא עושים בשביל השקט הנפשי של 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי... התכוונתי כבר לשלוף את כרטיס האשראי ולשלם אבל אז נזכרתי ושאלתי מהם תנאי האחריות ובמיוחד לגבי מדיניות החלפת המסך במידה וישרפו בו פיקסלים. להפתעתי ענה לי המוכר כי למסך לא מצורפת תעודת אחריות אלה קוד המסך מוקלד לתוך בסיס הנתונים של דל והמסך מקבל אחריות על פי תנאי דל העולמית, וכי מדיניות החברה היא החלפה של המסך רק…
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. החלטתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על ה-VW224U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236050 ולפי החוות דעת בnewegg הוא נראה מצויין.. בארץ הוא עולה 1150 ש"ח, כדאי לקחת אותו? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. שלשום קיבלתי את המסך בפנדה.. באמת מסך ליגה עם איכות מטורפת!.. היום בבוקר שמתי לב שבחלק העליון של המסך בצד שמאל, ממש ממש בקצה יש שני פסים קטנים ירוקים.. עכשיו הבנתי מכאן שפנדה נותנת שבוע אחריות על פיקסל ראשון שמת, זה נכון?.. תודה, רון.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקשרתי היום לחנות LCDTV בפ"ת והבחור שעובד שם אמר לי ש99% מהמסכים שהגיעו אליהם היו עם פיקסלים שרופים לכן הם הפסיקו לעבוד איתם..... האם יש אמת בדבר? אני חייבת מסך דחוף תודה עינת
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, מחפש מסך חדש - ישמש בעיקר לעבודה משרדית, עריכת תמונות. סרטים וגיימינג - אולי מדי פעם. בגדול - מסך 27, 4k. מחבר אליו מק-מיני (דגם אחרון), ולעיתים מקבוק אייר חדש - אז כנראה שתמיכה ב-USB-c תהיה מבורכת. ממה שראיתי עד עכשיו יש כמה מתחרים, אבל לא הצלחתי לברור מביניהם... LG 27UL850 HP ENVY 27 HP Z27 4K DELL (לא זוכר את הדגם). האם יש עוד? בנוסף - האם שווה לקנות מאמאזון? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19" בסביבות ה1200 ש"ח..חשוב לי מאוד שיהיה קל לצפייה..כמה שפחות כאבי עיניים וראש.. השימושים הם לתוכנות אופיס...גלישה באינטרנט...הרבה טקסט...סרטים ואולי משחקים פה ושם.. מסך שראיתי ונראה לי לא רע בכלל : Benq 19" fp93gx lcd קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~FP93GX~9~0.htm מה דעתכם עליו ? כמו כן , מקריאה בפורומים הבנתי שברגע שקונים מסך טוב אז צריך לדאוג לכ. מסך בהתאם...מה אתם ממליצים? אודה על תגובותיכם והמלצותיכם! שבת שלום, אביאל.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מסך מחשב עם רזולוציה 1920x1080 זה נחשב FUII HD ? כמו כן,אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-