עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן חבר'ה, לאחרונה, המסך הנ''ל חווה הבהובים בעת למשל כחצי שעה, לאחר מכן זה פוסק. לפי דעתי הבעיה נובעת או מספק הכוח או מקבל שרוף/נפוח. כבלים החלפתי וזה לא עזר במיוחד. כמו כן, שמתי לב שההבהוב מפסיק כשאני מוריד את רמת הבהירות ל30%, מ31% זה מתחיל להבהב. השאלה היא, האם כדאי להחליף את הקבל שאחראי על הבהירות, ואם בכלל זה מה שעושה את הבעיה? אשמח לקבל דעות שונות מאנשים שחוו את אותה הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orenxx290,

שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by LockOn,

מחפש המלצה למסך חדש.. שיהיה לפחות 22". כמובן מומלץ לד, IPS וHD.. בעיקר למשחקים, סרטים ותמונות.. התקציב הוא 900 ש"ח אבל אפשר למתוך ל1000.. תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by psychuil,

האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם!! יש לי שאלה...קניתי נייד של דל, דגם XPS 15..עם חיבורי HDMI וכו'... אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית, ולחבר את הנייד לטלוויזיה, וככה לשחק בו. השאלה שלי היא כזאת...איזה מסך אני צריך לקנות, כדי שיראו טוב במסך שאליו אני מעביר...על מה צריך להיות דגש בקנייה. יש מסכי מחשב, יש טלוויזיות, יש מחשב וטלוויזיה ביחד...התבלבלתי כבר... מה הכי טוב? מחיר כרגע לא רלוונטי...אני פשוט צריך לדעת איך להתחיל לחפש .. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by alop,

היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by hotshot,

שלום לכולם, כחלק ממערכת מחשב חדשה, אני רוצה גם להחליף את המסך שלי. רצוי מסך לפחות 24" וכמובן Full HD שישמש בעיקר למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם למישהו פה יצא לשחק על מסך גדול יותר (26" ומעלה), האם זה שדרג לו את חווית המשחק משמעותית (גם נראה לי כבר שצריך להתרחק מהמסך יותר) או שזה לא מצדיק את ההפרש במחירים ממסך 24".

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DaTHE,

שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איזה מסך עדיף לקנות לשימוש במשחקים? LG W2486L LED או את המסך הזה Dell U2311H LCD ואם אתם יכולים גם לומר לי למה עדיף את מה שאתם אומרים ובמה הוא יותר טוב? זה ממש חשוב לי כי אני מתכנן לקנות מסך השבוע.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by imac,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5928&CatCode= מחיר אטרקטיבי, פאנל IPS ביקורות טובות http://www.testfreaks.com/monitors/dell-ultrasharp-u2211h/ יש סיבה למה לא לקנות אותו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by orentz,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. היי, היום קניתי את ה-dell u2311 וכמה שעות אחרי שעבדתי איתו גיליתי פיקסל שרוף בצבע כהה. בעקבות כך בדקתי עם תוכנה ומצאתי עוד פיקסל שרוף בצבע אדום . היה לי מסך בן 4 שנים עם פאנל TN ולא היה בו שום פיקסל שרוף (או לפחות לא אחד כזה שאפשר להבחין בו בלי בדיקה). לא ציפיתי שבמסך חדש עם פאנל ips יהיו לי פיקסלים שרופים. מה אפשר לעשות? יש סיכוי שיחליפו לי אותו? אני כבר שוקל לבטל עסקה ולהחזיר את המסך..

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by smartbei,

שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Yarden,

שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. פה ושם משחקים קלים תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב, אני משתמש כרגע במסך 26" - ואני אשמח לשדרג בעוד כמה אינצ'ים (עד 30"). שאלתי היא האם יש במחיר סביר (עד 3000 ש"ח) מסך LED גדול משלי - או מנגד 30" ברזולוציה של 2560 במחיר כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by maxwell10,

אני מחפש משך לשיומוש משרדי בלבד(אינטרנט ואופיס) 1. האם עדיף לחפש מסך בפורמט 16:10 במקום 16:9? 2. האם עדיף לחפש מסך עם רזולוציה טבעית נמוכה - למשל 1050 לעומת 1080? 3. האם סוג הפאנל ישפיע בשימושים אלו? 4. אילו מהמסכים הבאים יתאים לצרכיי? Philips 225B2CB Dell E2210 Samsung 2494LW Samsung 2263UW Samsung 2243BWX תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים