עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by stropic,

מה דעתכם על הדגם הזה? ואם יש למישהו דגם יותר טוב להציע של 22" עד 900 שקל שימליץ לי שיהיה זמין בבאר שבע תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by aviran121,

אני צריך דעה על המסך הזה בבקשה. אני רוצה לדעת אם הוא טוב למסמכים וגלישה וטיפה משחקים בסיגנון מניג'ר ומשחקי מרוצים. זה מסך בטכנולוגית הled. תודה.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  3. Started by kornov,

הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by reviZor,

מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by CreedMark,

שלום, אני שוקל לקנות benq xl2420t, מה אתם אומרים עליו?

6. Started by D.Apsentel,

המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659 האם הוא איכותי והחברה טובה והאם הוא יכול להתחבר לXBOX תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  7. מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by polkmen,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by eegg,

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by EAD,

שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ymac,

היי! יש לי אפשרות להשיג את הנ"ל במחיר נמוך (2700) לא אכנס לפרטים, פשוט תניחו שזה המחיר. איך הוא? קראתי את הביקורת עליו ב-TFT Central והוא נראה טוב. אשתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים, סרטים ומשחקים (יש לי GTX 780 אז לדעתי אני סוחב) איך הוא ביחס למסכים אחרים במחירים האלה? יש לו בעיות שכדאי לדעת? אנשים שעברו מ-1080P ל-1440P אשמח לשמוע דעתכם.

• 55 תגובות
    • 10.8k צפיות
  12. Started by Shtupel,

ששוה את המחיר...והאם הוא טוב למשחקים? תודה!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by daphne_n,

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by EAD,

מה דעתכם על המסך LCD הזה? איך הוא? שווה את המחיר (שלא כול כך יקר) ? והשאלה האם בכלל ברזולוציות של מסך רחב איך זה לשחק משחקים ולהשתמש במחשב?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by omerchot,

שלום רב, מה אתם חושבים על המסך Samsung S24D300HS ? האם הוא משתלם? או במחיר הזה סביב ה- 750 ש"ח עדיף מסך אחר? המסך הינו למטרת משחקים, סרטים וסדרות ולימודים. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by oazip12,

אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  19. Started by yonishema,

[samsung 971p או VS-VP930-3 } מבקש את עזרתכם אני שניה לפני הקניה ורוצה לדעת מה עדיף שני המסכים עם פאנל איכותי לפי מה שנרשם עד עכשיו בפרום הזה סמסונג 6MS 1:1500 וויו סוניק 8MS 1:3000 אם תשאלו אותי סמסונג נשמעת חברה יותר אמינה מבחינת השם וגם המסך עולה לי 130 שקל פחות מהויו סוניק המסך מיועד למשחקים סרטים גלישה באינטרנט ושימושים של היום יום.... אני חייב תשובה דחוף ותודה רבה!! ;) :)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אהלן חברים, דרוש המלצה למסך בתקציב עד 1500 ש"ח. גודל: 22" או 24" לא חייב להיות משולב טלוויזיה רזולוצייה: חייב להיות FULL HD ע"מ שישמש אותי גם לראות סרטים. פאנל - האם משנה? אינני גרפיקאי, אבל אני לא מתפשר על המוצרים שאני קונה. לסרטים, למשחקים לא צריך כי כרגע אין לי מחשב חזק ואין זמן למשחקים... האם בפאנל IPS אראה שינוי כלשהו בעצם? כיום אני עובד עם מסך 22" משולב טלוויזיה של חברת KTC דגם W2205S-TD, לפי מה שאני זוכר הוא HD READY 720P - תקנו אותי אם אני טועה (לא קניתי את המסך, אלא אבא שלי בזמנו) אני יכול לקנות BENQ V2410 חדש ב600 ש"ח - אשמח גם לחוות דעת עליו חשבתי גם על Dell U2311H LCD תודה

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by frogman,

תקציב עד 1400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי. התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך. כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה. הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'. לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'. בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים. מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה. כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by skyline,

עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by PTTM,

שלום. צריך מסך רחב, בעיקר לשימוש של משחקים וסרטים. *חשוב שלא יהיה גוסטינג. *חשוב שתהיה איכות תמונה טובה. *חשוב שיהיה חיבור DVI. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים