מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב 1000-1500 (אני מעדיף ככה 1200 אבל אם יש שינוי משמעותי בין מסך של 1200ל 1500 אני מוכן לשלם עוד קצת ) מסך למשחקים , סרטים, וקריאה באתרים וכו' המסך צריך להיות טוב איכותי ושלא יסנוור את העיניים הגודל פחות חשוב אם יש מסך ממש טוב של 17 אני ישמח איתו גם רמקולים במסך אני לא כל כך אוהב ככה אלא אם כן זה המסך ממש מפצה על זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רוצים להתפנק במסך HDR יוקרתי או במסך הראשון עם רזולוציית 8K מטורפת? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
לאחרונה קניתי את המסך שלהלן שמתי לב שהוא ממש חם כשנוגעים בו ואפילו אם מתקרבים למסך מרגישים את החום בפנים רציתי לשאול אם זה נורמלי ואני לא צריך להחליף או משהו.. כמו כן המסך בהיר מאוד, עד כדי כך שזה כואב בעיניים: הבהירות על 40 והנמכתי את הצבעים אבל עדיין.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך מחנות באזור אשדוד. תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
התקציב שלי יכול להגיע עד כ2000 שקל. ככה אני מתלבט בין הדגם SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI לדגם הזה: SAMSUNG 19" LCD 940BW Wide 4MS +DVI. אני עקרונית ארצה ללכת על הWide Screen בכלל שאני מתכנת רוב הזמן על המחשב ולא משחק. אני אשמח לדעת מה עדיף תודה רבה, ארז.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22" רזולוציה 1600*1200 או דומה לה, שהיה מצוין למשחקים ובלי מריחות. יש לי תקציב של 1500-2000 אבל אם ב200 -100 שקל יש מסך יותר טוב אז תציעו גם. תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
סתם שאלתי בגימר מה עדיף תsamsung 2243bw הsamsung 2253bw אמרו לי שה2253BW הרבה יותר טוב ....... מה הם אומרים שטויות או אמת ?? כי עד עכשיו לפי מה שאני מבין ללכת על ה2243 ללא ספק במיוחד בגלל המחיר ועוד כמה תוספות סיבוב מסך כיוונון ארגונומיה יותר טובה קיצר על מה ללכת סופי ביום שני ..
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות את אחד המסכים הבאים 19": LG 1952HQ SAMSUNG 931B NEC AccuSync 92XM שימוש ביתי רגיל, כלומר קצת אינטרנט, קצת אופיס, קמת משחקים, קצת סרטים אשמח לשמוע חוות דעתכם או המלצות עליהם. תודה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. רציתי לבקש חוות דעת לגבי שני המסכים הנ"ל. איזה מסך טוב יותר באופן כללי לגיימינג? אני פשוט מתלבט. מצד אחד, הסמסונג הוא FHD אבל פאנל TN, בלי Pivot. מצד שני, ה-Dell הוא E-IPS, עם Pivot. למיטב הבנתי, הDell הוא מסך מושלם יחסית למחיר שלו. אבל לכן, באתי לשאול אתכם, מה יותר כדאי? Samsung: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SyncMaster2333SW Dell: http://www.skypc.co.il/sg_product~OP-RD09-2870~9~0.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX470 אני מעוניין לשחק במשחק הזה עם שני מסכים שיראו כמו מסך אחד האם זה ניתן ? כיצד עושים את זה? תודה מראש שי מילגי
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצות למסך 17" המיועדות לשימוש משרדי, אינטרנט ואולי מעט שחקים\סרטים. תקציב: עד 1000 ש"ח. תודה לכולם וסופ"ש נעים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 19. הוא שבק חיים לפתע. אפשר לכבות ולהדליק אותו, אבל לא רואים עליו כלום. גם לא no signal. הוא חשוך כל הזמן. הנורה הכחולה שלו, אמורה להפוך לאדומה כשאין סיגנל, אבל היא נשארת כחולה כל הזמן. ומהבהבת. אפשר לתקן אותו בקלות? מה יכולה להיות הבעיה שלו?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כיום אני עם פאנל TN (סמסונג T220) ותהיתי אולי כדאי לי להשתדרג ? האם ארגיש בהבדלים ? - המסכים האלה די יקרים. איזה מבין המסכים עדיף לעריכת תמונות בפוטושופ / לייטרום ? האם הם מכויילים מהמפעל או שזה דורש כיול נוסף ? תודה. Dell UltraSharp U2410 Dell U2413 עוד שאלה כללית שרציתי לשאול : האם מומלץ לעבוד עם המסכים האלה ברזולוציה המקסימלית שלהם ? אם כן,האייקונים על שולחן העבודה והטקסט לא יהיו קטנים מידיי ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ראה כותרת ...
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל כ21 אינץ לעבודה משרדית ממושכת. הבנתי שאם הספק הוא חיצוני אז יש פחות קרינה שזה חשוב לי מאחר ואני מול המחשב כ12 ולפעמים יותר שעות ביום. על מה אתם ממליצים? אין לי מגבלה כלשהיא מבחינת המחיר מאחר וזו קנייה אחת לכמה שנים תודה, אידו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקרון זה מסך לטלויזיה לא למחשב אבל אני מאמין שתדעו מה הבעיה.. לוקח לו בערך עשר דקות "להתחמם".. בהתחלה כמעט ולא רואים כלום, אחכ מטושטש, אחכ פסים ותקיעות, ואז אחרי העשר דקות האלו הוא עובד כמו שצריך.. זה הרבה זמן כבר ככה, מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשך כחודשיים היה אצלי ה- samsung 226bw של חבר, כאשר הרצתי משחקים ברזולוציה גבוהה המשחק עבד יותר לאט מאשר במסך 19 crt שיש לי. השאלה אם זה בגלל גודל המסך שצורך יותר כח מהכרטיס מסך או שזאת בעיה במסך?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-