מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הצהרותיהם של NVIDIA על זמינות התלת מימד בימינו והקריאה באתר NVIDIA על אכות וזמינות רכיבי תלת מימד - נשמע מעניין מאד יש למישהו כאן כבר נסיון בזה? יש זמינות מוצרים אלו בארץ? (מסכים של 120hz ומשקפיים אלו)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מסך,והתקציב הוא 1500+ מבלי לעבור את ה1600. הוא יהיה בעיקר למשחקים,וקצת לסרטים. חשוב שיהיה 22,פשוט הבאתי את ה1970,כי ראיתי שיש לו מצבים שהוא יכול להחליף ביניהם, MOVIE MODE וכדומה,שממש נראים טוב,אם הדברים האלה קיימים גם ב226,אז אני פשוט אקח אותו,תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
אני חושב על לקנות מסך LCD בגודל 46 אינצ' עם רזולוציה של 1080*1920 השאלה היא האם המסך הוא רק לסרטי HD או שניתן לראות בו גם יס? כלומר האם הוא יכול לשדר גם ברזולוציה שיס משדרת בכדי שאני לא אראה קוביות זזות במסך?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המסך הגיע עם מדבקה שקופה בפינה כשהסרתי אותה,נשארו מעט סימנים. מותר עם מעט אלכוהול להסיר את סימני הדבק?
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רזולוציה של 4K בדרך להפוך לחדשות ישנות? מסך חדש של פיליפס כולל פאנל 5K בהתבסס על טכנולוגיית ה-PLS של סמסונג, שמצטרפת אל המתחרה LG לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מצטרפת-אל-מירוץ-רזולוציות-ה-5k-במ/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון ש ViewSonic LCD 19 VP930 פחות מומלץ לגיימרים? כפי שצינו כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מפני שהשימוש היחדי של המסך הוא למשחקים... CSS BF2 HL2 NFS וכו'... משחקים כבדים ובמסכים לא מתאימים צפויות מריחות והרבה.. אז אם זה באמת כך, תהיתי אולי לקחת בכלל איזה DELL עם פאנל TN וזהו...? ולמה הם כותבים שזה פחות מומלץ לגיימרים \: התבאסתי לגמרה כשראיתי את זה... והוא עוד עולה 1800 שזה קצת מעל למה שאני יכול להרשות לעצמי בשביל מסך אז לרדת מהסיפור ולקחת DELL 1907 ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ושבת שלום, אני מחפש המלצות למסך מחשב לגיימרים. אני מחפש משהו בין 24"-27", כאשר הדגש העיקרי הוא על קצב הרענון של המסך. כמובן שהמסך גם צריך להיות איכותי. התקציב הוא גמיש, כרגע אני מתחיל ללמוד את הנושא ומחפש המלצות על מסכים טובים. שמעתי שהמסכים של BenQ הם טובים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך. ודיי התלהבתי מהמסך Dell UltraSharp Widescreen 2007WFP. יש סקירה שלו כאן http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1959668,00.asp המסך עולה בארה"ב כ-400$ שזה 1800 ש"ח. בזאפ מצאתי אותו ב-3000 ש"ח!!! . האם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות אותו במחיר הוגן. והאם יש מכס על מסכים? תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בתקציב של כ 1400 ש"ח ... ניתנת חריגה קטנה אבל שתהיה שווה את הכסף בעקרון, אין לי העדפות לחברה מסוימת, אבל אני יודע של LG יש מסכים מצוינים Samsung .. אבל אני מוכן לקבל כל הצעה.. תודה. (עדיף שהחנות תהיה נגישה באזור המרכז, הורים .. קצת פרמיטיביים לא אוהבים אינטרנט ) עריכה: החלטתי על LG L1753TR 2ms החלטה טובה ??
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך המסך של AOC 22 אינצ' שמוכרים באייבורי? הבנתי שהוא אחד הטובים עם PIVOT וכאלה מכול מה שיש להם במבחר פה ,מה עדיף? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374 אני רוצה לקנות בימים הקרובים..
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש איזה שהוא הבדל משמעותי בין הדגמים, כי ראיתי ביקורת מקיפה רק על ה-1960TR, ורציתי לדעת האם ה-1970 יותר טוב ממנו או ההפך, במיוחד שמצאתי לנכון שה-1960TR עונה על רוב הדרישות שלי כמו מסך טוב למשחקים במחיר תקציבי של 1500+-.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף את מסך ה CRT המיושן שלי ב LCD חדש. השימושים שלי במחשב זה 95% מהזמן משחקים כבדים. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה מינימלית (עד שאני כבר קונה אני לא מתפשר אלא מעדיף לבזבז את הכסף שלי על מסך איכותי). *אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 640MB. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מסך U2311H של DELL ממש נח ופשוט להרכיב, ולא עשיתי שום שינוי בהגדרות ופשוט נראה טוב. יש לי 2 שאלות קטנות - רשום עליו REV A01 האם גם למסך הז יש עדכון ל REV A02 ? האם כדאי ? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו ל U2410 ? בשביל הסקרנות תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אם אני קונה לוח עם יציאת HDMI, עדיף לי מסך 22 עם יציאת HMDI או שאפשר להתפשר על יציאת DVI? כאילו, השאלה נשמעת טיפשית, אבל מה יציאת HDMI נותנת לי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכולם קיבלתי עכשיו את הDELL U2711 - עכשיו אני משתגע ! קודם כל - האייקונים נראים מפוקסלים !!! עכשיו אני מבין שהטקסט לא נראה טוב אלא אם כן אני מגדיר בהתאמה אישית את גודל הטקסט ל200% הבעיה היא שהאייקונים בשולחן העבודה גם כן גדלים ! ואז נהיה לי פחות מקום מהמסך הקודם שלי (שהיה FHD). גם פה הטקסט נראה זוועה אלא אם כן אני מגדיל בצורה משמעותית. מה אני עושה לא נכון ? האם WINDOWS פשוט לא מתאים מעל לרזולוציה של FHD ? ולמה על FHD הכל נראה עדיין חרא ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-