מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש, MAG BK24FHD,שמחובר אליו ממיר HD עם כבל HDMI-HDMI,ומחשב עם כבל HDMI-DVI. טלוויזיה רואים מעולה,FHD,אין טענות. המחשב לא רואים טוב בכלל. הצבעים לא טובים,מטושט וכו',ואני לא מצליח לסדר את זה בהגדרות.. יש למישהו פתרון? יכול אולי להיות שהבעיה היא דווקא בכבל,ובגללו לא רואים טוב? המסך מחשב הקודם היה 22" של LG,וראו בו לא רע בכלל. (המסך הוחלף עקב צורך בFULL HD ולשם חיבור ממיר HD למסך) תודה,בעז
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב עד 1400 ש"ח לא צריך רמקולים מובנים ומזה משנה 2 MS או 5MS? שיהיה יותר גדול מ19 אינץ'. בעיקר לגיימינג וסרטים ואם זה קשור אז בעיקר לסרטים 1080P/720P שונה ל1400 שיט!! נשרף המסך אני רואה הכל שחור!!! בקושי רואים משהו!!
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה, ה 2209WA ישן יותר אך עדיין עולה מעט יותר. מי שניהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בדבר כזה לא נתקלתי אף פעם אולי מישהו יודע אחרי כמה זמן שהמחשב לא עובד הוא נכנס למצב שינה ואז בדרך כלל מוזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת והמסך חוזר קרה אצלי בעיה שהמסך התחיל להבהב ולהשמיע קליקים כיביתי הדלקתי עדיין אותו דבר אח"כ שמתי לב שגם שהמחשב מכובה והמסך בחשמל הוא משמיע את הקליקים שלחנו אותו לתיקון הוא חזר, ואחרי 3 ימים שוב המסך חזר להבהב חיברתי מסך חילופי אתמול באמצע סרט הלכתי כמה דקות חזרתי הוזזתי את העכבר/לחצתי על המקלדת המסך לא נדלק כיביתי הדלקתי עדיין אין מסך כיבתי והדלקתי רק את המסך מהכפתור היה תמונה לכמה שניות ושוב נעלם עכשיו כבר אפי' זה לא קורה כרגע אני עם מסך שלישי שאיתו עבדתי בכל ה-3 שבועות של התיקון הראשון והכל היה בסדר נראה לי שאולי יש לי בעיה כל שהיא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך של המחשב הישן שלי (7 שנים!!) נשרף, ולכן החלטתי לקנות מסך חדש Dell U2211H.. הבעיה שהצבעים במסך מרצדים בצורה קשה.. רואים מעין גלים מאוזנים על כל המסך, רואים שהצבע לא נתפס טוב, בייחוד בצבעים בהירים. האם הבעיה היא בהגדרות? או שפשוט כרטיס המסך המאד ישן והמסך החדש לא מסתדרים ביחד? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מסך 23 אינץ' LED של Philips (דגם 232EL2). קיבלתי עם המסך רק את הכבל הכחול - VGA. לא קיבלתי את הכבל השני הלבן של DVI. רציתי לשאול מה ההבדל בין החיבורים,ומה כדאי לחבר? בינתיים חיברתי כבל DVI ממסך קודם שהיה לי של LG. זה יכול לפגוע במסך? תודה רבה לכולכם..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מתלבט בין שלושה מסכים. המסכים יהיו לשימוש בעיקר בצפייה בסרטי FULL HD ושימושי מחשב סטנדרטיים. הדגמים הם: LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Asus ML248H LED כל המסכים הם: מסכי LED. מהירות תגובה 2 MS. רזולוצייה FULL HD 1920x1080 כניסות DVI וHDMI. צבעים 16.7 מליון. אותה בהירות: 250 כמעט אותו גודל נקודה. סביב אותו המחיר. ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי (ואני לא מבין גדול) הוא הניגודיות. הבעיה בניגודיות שלגבי הסמסונג ראיתי בכמה מקומות שוני בניגודיות. בביקורת בזאפ ראיתי אפילו מישהו שכותב שזה 5 מיליון!! והוא מדרג נבחר. בכמה אתרים ראיתי את הכיתוב MEGA DCR, גם באתר היצרן כתוב כך יחד עם ניגודיות אחד לאלף??? בקיצור לא ברור. מישהו יכול להמליץ על המסך הטוב מביניהם בייחוד מבחי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יצא לי לראות (ולעבוד עם) מסכים מלבד TN.. ואני די משתוקק לשיפור במסך מולו אני מבלה את רוב היום.. אני מודע לזה שסביר שאוציא יותר כסף ושאוותר על מראה מעוצב.. אבל יותר מכל, אני משתדל שלא להעלות ציפיות כדי שלא אתאכזב.. הבנתי שפאנל איכותי יותר לא בהכרח מתאים לכל שימוש, וברור לי שהשיטה הטובה ביותר לעמוד על איכויות מסך היא להתנסות בו בפועל.. לצערי, אין לי אפשרות כזאת ואני די מנסה לנחש את התשובות.. למה TN? ניסיתי לא מעט מסכי TN, ואשקר אם אגיד ש- "סבלתי" מהם.. אולי פשוט "נפלתי" על מסכי TN טובים יחסית (כי יצא לי לראות אחרים גרועים).. אולי עניין זוויות הצפיה לא כל-כך קריטי עבורי (רק אני מול המסך וכנראה שאני לא מסיט את הראש ברמות שזה מצריך התייחסות מיוחדת).. ואולי עניין אמינות…
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360 שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל בן דוד שלי מסך למחשב. הוא מעוניין ב26-27 אינץ' (אפשר אולי אפילו 32 אינץ',אם כי אני מאמין שזה כבר לא נוח למחשב...),LED חובה,שיהיה פאנל טוב (PVA או IPS). שימושים:בעיקר אינטרנט וצפייה בטלוויזיה (יחובר לממיר) וסרטים (יהיה HD מן הסתם) ,בנוסף יש שימוש באופיס ובמעט מאוד משחקים (קצת מרוצים וGTA san andres,לא צריך להתחשב במיוחד). חשוב שלא תהיה בעיה עם טקסט! הסכום לא כ"כ משנה,פשוט שיהיה משהו איכותי תודה לעוזרים. הערה קטנה:המחשב ישמש גם לכל השימושים הרגילים של מסך מחשב,אבל הצורך שהוא יהיה כ"כ גדול כי הולכים לצפות בטלוויזיה ובסרטים בו ממרחק של כ2 מטר בערך. לכן צריך פה פתרון ביניים שיספק גם מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מסך מחשב הצרכים שלי הם . עיבוד תמונה כצלם ,גם תלת מימד והדמיות , אני גם משחק משחקים במחשב אבל לרוב עובד איתו בגרפיקה. , חשוב גם שיהיה טוב גם למשחקים רציתי 26 אינץ והסתכלתי גם על 27 אינץ , אני רוצה מסך גדול ושיהיה עם פנל IPS אם זה מסך שנותן רק 1920 פיקסלים ברוחב חשוב לי שזה יהיה ביחס של 16 על 10 (1920X1200) נורא מפתה אותי המסכי 27 שיש להם רזולוציה באנכי של 2560 והסתכלתי על 2 דגמים 1) DELL U2711 Apple MC007ZM (2 אני נורא מתלבט בינהם רציתי לדעת אם יש המלצות מסוימות או בעיות ידועות לדגמים אלו או אפילו מסכי IPS אחרים שהם לא פחות טובים בגדלים האלו המון תודה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חברה שלי החליטה להפתיע אותי ליומולדת המסך Phillips 222el2sb מאופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע חוץ מזה http://www.all-monitors.com/compares/philips_222el2sb00_vs_acer_b273hubmidhz . שם רשום שהפאנל הוא TN ??? אפילו לא הצלחתי להבין יותר מדי מה הקטע של מסכי LED מבחינת איכות צבע וזוויות צפייה יותר טובים מפאנל TN. אם אני הייתי קונה עכשיו מסך הייתי רוצה מסך עם פאנל יותר נורמלי מ-TN כך שיהיה אפשר לצפות טוב מזוויות רחוות יותר. LED תורם במשהו מהותי או שלא רואים ממש את ההבדל? מה יותר טוב, מסך S-PVA/S-IPS או מסך LED? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התקציב אמנם פתוח אבל שואף להשאיר אותו מתחת ל-3000 שקל. השימושים שלי הם כאלה, 80 אחוז מהזמן מסתובב באינטרנט וקורא טקסטים. גודל נקודה שיאפשר לי קריאה נוחה עם טקסט גדול יחסית זה סבבה. אוהב סרטים אז שיידע להציג אותם בצורה טובה. אני צלם חובב אז שיענה על הדרישות בתחום הזה (דיוק צבעים וכו). לא מעוניין במסך עם מרחב צבעים גדול, מסתפק ב-SRGB. כיוונון, גובה+היכולת להוריד אותו עד גובה שולחן. הטייה קדימה/אחורה. כרגע שוקל שני מסכים, הדל 2209 שנטחן פה למוות וכולם מהללים ומשבחים. eizo ev2333 שקראתי עליו כמה ביקורות טובות ועולה הרבה יותר (2800). מצד אחד אני יושב הרבה מול המסך ורוצה משהו טוב שגם ישמור לי על העיניים ויספק חוויה מהנה . מצד שני לא רוצה לשפוך סתם כסף אם יש מסך זול יחסית כ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-