מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה להסתפק במסך שיודע להציג רק 240 פריימים בשנייה כשאפשר ללכת אל הקצה ולבחור במסך עם תוספת של 50 אחוז בקצב התצוגה המירבי? הכירו את ה-ROG Swift 360 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קמורים, מאסיביים, מרשימים ועם קצב רענון מהיר במיוחד: הדגמים החדשים של אסוס ואייסר יקרעו לכם את הכיס וישאירו אתכם ללא מלים לכתבה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך החדש של החברה הקוריאנית מציע קצב רענון גבוה במיוחד של 240 הרץ ותמיכה ב-FreeSync, בתג מחיר שפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול קניתי את ה דל 2007FP (לא רחב) REV04 עם פאנל S-IPS. נתנו לי לבדוק את המסך לפני הקניה, לא היה אפילו פיקסל שרוף אחד. האריזה באריזה יש כבל חשמל ישראלי, כבל DVI-D, כבל VGA-HD, כבל USB HUB, דף התקנה, מדריך שימוש\אזהרות קצר, דיסק, המסך עצמו וסטנד מתכוונן. התקנה ורושם ראשוני ההתקנה היתה קלה מאוד, הסטנד מתלבש על המסך בקלות, איכות הגימור מעולה, אין פינות חדות או "שאריות" PVC. החיבור הראשוני היה בVGA במעבדה לפני הקניה, הרושם היה חיובי, המסך כיוון את התצוגה בעצמו והתמונה היתה חדה בלי עיוותים או BANDING. כאשר חזרתי הביתה חיברתי את המסך ב DVI והפעלתי את בדיקת ה Colour Gradients שם לצערי מצאתי BANDING, אשר תוקן (פירוט בהמשך). ארגונומיה ועיצוב המסך תומך בתקן TCO03 אשר נוע…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
גם בטלויזיות LCD יש קצב רענון? ואם יש מאיזה כדי להתרחק?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש שישמש אותי למשחקים, אינטרנט וסרטים המפרט שלי הוא AMD 64 3000 , 6800GT , לא משהו אני יודע המחיר צריך להיות נורמאלי אני פשוט לא מבין במחירים של מסכים ... אני ראיתי לפני 3 חודשים מסך 17" של אסוס בבאג שראו בוא ממש ממש טוב , אז חשבתי לקנות את האסוס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6479 מה אתם אומרים ?
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך 19 כאן בארה"ב - מה שחשוב לי ביותר הוא איכות הצבעים- אני אוהב צבעים חיים כמה שיותר. וחוץ מזה, גם אמינות כמובן. המסך ישמש למגוון רחב של יישומים - סרטים,תמונות, משחקים ברמה גבוהה, OFFICE (אה כן, גם חשוב לי המסך יהיה איכותי בכל מה שנוגע לחדות הטקסט בOFFICE). אני מחפש משהו טוב שאהנה להססתכל עליו...על מה אתם ממליצים? נ.ב - אשמח גם להפניות לחנויות online, אני מכיר פה רק את newegg תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מאוד אשמח עם מישו יסדר פה אחת ולתמיד את הקריטריונים שצריכים בשביל מסך שמיועד למשחקים, לסרטים, עבודה באינטרנט(ישיבה ממושכת מול המסך) ..(LCD כמובן) תודה. אלכס
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של sharp led aquos 32 ואני לא יודע את הדגם.. על השלט שלו רשום lcdtv gb016wjsa ולא רשום גם על הטלוויזיה !! ועוד שאלה איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה?? יש לי את הכבל של ה vga הכחול חיברתי מאחורי המסך ואני מתחיל לשחק ב input בשלט וכלום לא עולה.. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך מסוג זה לשימוש במחשב אישי ואיזה כרטיס מסך מתאים לו
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש בנרות את המסך הזה מצאתי אותו בחנות ברמת החייל שאומרת לי שהמדיניות היא מעל 3 פיקסלים מחליפים את המסך - ולא מהפיקסל הראשון כפי שניכתב כאן בפורום כמו כן אמרו לי שהיבואן הוא לייף... האם זה נכון? איך להיתיחס לזה? יכול להיות שמדובר במסכים משומשים? דחוף לי ...ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני אוכל לשים על הדיסק און קי שלי ולבדוק במקום (אני מתכוון לרכוש VX922) תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-