מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהייתי צריך להחליף את הראשון בגלל פיקסליםי מתים, הודיעו לי שהיום הגיע חדש. אני חייב לציין שזה אחד ממסכי ה LCD הכי טובים שעבדתי איתם, קורע את הצורה לכל מסך TN+F. עכשיו אני שוקל אם להזמין עוד אחד. דרך אגב הדבר הזה מגיע בקופסא בגודל של מסך 15" CRT ובנוי לגמרי. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עכשיו ה DELL 2007WFP הוא 2315 ש"ח על כל שקל שיורידו ירשמו הודעה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת למה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR זול יותר מהחדש שבשתי מידות קטן יותר... ואם אפשר גם, כמה זה משתלם לקנות את המסך הזה... תודה בראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי מסך LCD חדש (Samsung P2050), והייתי מורגל לחבר אותו כמו המסך ההקודם בRGB. ברשותי כ. מסך מסוג Geforce 8800GTS, ולו יציאות DVI בלבד, אבל הוא מגיע עם ממיר RGB לצורך תאימות לאחור. כשניסיתי לחבר את המסך בDVI בלבד, התצוגה הייתה לא טובה ומוזרה, עם זאת כשחיברתי באמצעות הRGB ראיתי בסדר גמור. השאלה שלי היא כמה זה קריטי לחבר בDVI, ולמה זה מומלץ בעצם? עוד דבר הוא שראיתי שאני יכול להתשמש רק בREFRESH RATE של 60MHZ. עם המסך הקודם (גם הוא היה LCD) תמיד הייתי על 75, משום שהבנתי שזה גם יותר טוב לעיניים. מישהו יכול להבהיר לי קצת את הנושאים?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי מתמלא בשכבה קטנה של אבק כל איזה חודש וחצי,כל כמה זמן כדאי לנקות אותו? אני משתמש בערכת ניקוי שקניתי בחו"ל לנקות אותו זה שפריצר כזה ויש לו מטלית מספוג לנגב איתה עכשיו כשאני מנקה את המסך נשארים מאין כתמים כאלה של החומר וצריך לעבור כמה פעמים כדי שהם ירדו,כמה שפריצים צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה יותר מדיי וגלל זה זה קורה....ועוד משהו..המטלית מלאה באבק איך אני מנקה אותה מהאבק בלי ל"הרוס" אותה? ואיך עדיף לנקות בצורה סיבובית או ישרה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
סיימתי צבא ואני מתכנן לעבור מהבית של ההורים שלי, לדירה משלי. החלטתי שמחשב הנייד שלי כבר לא מספיק לי ולכן אני מתכנן לבנות מחשב נייח מ-0 לכן אני מעוניין לברר לגבי מחירים שאני צריך להתכונן אליהם, לגבי מסכים ושאר הציוד ההיקפי ולאחר מכן לפי זה להחליט כמה תקציב לשים על המחשב הנייח עצמו. קראתי את המדריך של QTTP על כל הקריטריונים ואני חושב שיש לי יותר שאלות מתשובות עכשיו ><" השימושים שלי למחשב ולמסך בעיקר: משחקים - מכל הסוגים, אני מאוד מגוון, אז שיתאים גם למשחקים מהירים כמו מירוצים וFPS (זמן תגובה וזמן השהייה נמוכים) סרטים וסדרות - שיהיה נעים לצפייה במשך זמן ארוך, תכני FHD עיצוב גראפי - בעיקר פוטושופ, זה כתחביב אצלי, אך אני מניח שעדיף שהמסך יעבוד בעומק של 8 ביט שאקבל צבעים …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך ניתן לחבר שלושה מסכים של HP בעלי פורט של VGA, לכרטיס מסך HD7850, בטכנולוגיית eyefinity. לכרטיס מסך יש שני חיבורים של DVI, וחיבורי HDMI וDP בודדים. וגם איך הכי כדאי לחבר. למשל, עדיף לחבר עם כבל של DVI מאשר VGA. אז אשמח לקבל המלצות בחיבור הכי מומלץ. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רפרפתי פה בפורום וראיתי ששניהם מסכים סבבה יחסית לתקציב ... רציתי לדעת לפני קניה מה יותר טוב אז אשמח לחוות דעת (ובבקשה לפרט למה האחד עדיף על השני) תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לנו מחשב עם ווינדוס 7, בעל שני כרטיסי מסך, כלומר בעל יכולת עד 4 מסכים בו זמנית, כרטיסי מסך הם שני nvidia 210 , המחוברים אליו שלושה מסכים, 24" מאג שבכותרת, עוד מאג זהה! , ו-דל של 23". לפני זמן רב מאוד המאג, לאחר כיבוי, הראה פתאום את צבעי הייסוד על כל המסך בסבב. הדבר שתיקן את הבעייה בזמנו זה להיכנס ל OSD שלו ולבחור בהחזרה להגדרות המפעל. מאז, כאמור זמן מאוד! רב הכל היה בסדר. בשבועוים האחרונים, המסך חזר להראות בכיבוי של המחשב ואחר כך, כלומר סטנד ביי, סבב של צבעי הייסוד. תיקון המצב על ידי אותה שיטה של החזרה להגדרות מפעל מפסיקה את הבעייה, אבל המסך עושה בעיות: בצורה רנדומלית לחלוטין מבחינת זמן, כלומר, יכול להיות באותו היום, יכול להיות טוב כמה וכמה ימים ואז להידפק, כאשר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 23-24 אינץ, התקציב הוא עד 1400 ש"ח. הכ.מ. הוא HIS 5770 1GB. המטרה היא הרבה משחקים וסרטים, גם עבודה עם אינטרנט ואופיס... חובה חיבור HDMI וכמובן FHD. חשבתי על המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 איך הוא? אפשר לשלב מסך שיש לו גם טלויזיה? או שהאיכות תרד משמעותית? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה להגדיר Brightness ו Contrast במסך 2209WA? יש משהו מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אינטרנט והשאר רואים בסדר. הבעיה זה בהפעלת משחקים לא רואים ברור את הכדורים זזים..זה רק דוגמא. זה כניראה שינוי בהגדרות צבעים אבל לא יודע איך ואיפה לשנות. עזרה...?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-