מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG LED 24 אינץ' האם אפשר לחבר אותו לממיר מג'יק - מקליט של HOT? בנוסף האם אפשר לפרסם פה בפורום למכירה את המסך הקודם שהיה לי? תודה וחג שמח! [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX470 אני מעוניין לשחק במשחק הזה עם שני מסכים שיראו כמו מסך אחד האם זה ניתן ? כיצד עושים את זה? תודה מראש שי מילגי
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רציתי לקנות מסך מחשב חדש ... הגודל שאני רוצה הוא בין 21-23 אינטש 22 יכל להיות בסדר אני בעיקר ישתמש בגיימינג כבד אם זה משנה לא סרטים רק גיימינג .. אני רוצה שיהיה הכי טוב לתקציב והתקציב הוא : 1000 יש אפשרות לחריגה קטנה חשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 אפשר בבקשה מידע עליו/ המלצה על מסך אחר?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עם התכונות הבאות: גודל: 22-24 אינטש. ארגונומיה: כיוון גובה שימושים: קריאת PDFים ממושכת, כתיבה ממושכת בוורד, תכנות (כמובן ממושך) וסרטים. אני מדגיש את ה"ממושך", כי הבנתי שיש מסכים שמיועדים לזה יותר מבחינת פאנל, חדות, בהירות וכד'. תקציב: עד 1000 ש"ח. קצת גמיש. מכירים משהו? אני מתקשה למצוא מגוון של מסכים עם כיוון גובה. תודה מראש, יוני. תודה רבה מראש
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלפתי פעמיים את המסך, פעם אחת לאותו דגם (2311) ובפעם השנייה למסך הנוכחי (2209) לפני כ-4 חודשים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486754.0). היום הופיע לי במסך פס צבעוני, בצד שמאל, לאורך כל המסך (נבדק גם במחשב אחר). המסך שמור מאוד, אני מכבה אותו כשאני לא משתמש לאורך זמן. איך זה הגיוני ליפול על 3 מסכים תקולים ברצף
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהסתכלתי קצת בפורום ראיתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG 2333T לאחר חיפוש קטן מצאתי את המוצר ב 599 ! הגיוני ? או שיש פה איזה משהו שלא מספרים ? שימושים, משחקים ומדי פעם סרטי HD http://www.getit.co.il/Prod/63645/?gclid=COuMg-rjr6gCFUcKfAodhB4hcQ עריכה: זה מתצוגה ורק שנה אחריות
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש מסך בגודל של כ20" שיתן לי תמונה נעימה וחדה עם כמה שפחות "קרינה" או מה שזה לא יהיה שמציק לעיניים - כרגע המסך הנוכחי של הוא CRT ישן של LG והוא פשוט עושה לי הרגשה מסובבת בראש, גם בשימוש קצר, והוא גם מוציא שריקה צורמת שלא נגרמת לעיתים קרובות. התקציב הוא כ500-600 ש"ח אבל אם יש הצדקה לעבור לכיוון ה800 אז אפשר, איכות, טבעיות ונעימות התמונה חשובים לי ביותר שכן אין לי טלויזיה (מבחירה) וכל צפייה שהיא נעשית במחשב. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין שהמחשב יישדר את אותה התמונה ל 4 מקרנים שמפוזרים בחדרים שונים הכבל היחיד שעובר בין החדרים זה כבל רשת..... הבנתי שיש מתאמים מיוחדים שיודעים לעשות את זה... מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני קורא שקט פה בפורום, ואני באמת נהנה מכל רגע המון דברים שלא ידעתי על מסכים - בעיקר סוגי הפאנלים. ביום שישי התפרסמה כתבה ב- "ממון" של ידיעות אחרונות עם השוואה בין מסכים. (אם היה לי סורק הייתי מעלה אותה לפה) ציטטתי את ההשוואה בין המסכים (השמטתי את השניים האחרונים שקיבלו ציונים נמוכים). מה שקצת הפתיע אותי שמסך ה- LG עם פנל IPS קיבל דרוג נמוך עם תלונה על איכות התמונה הכתבה היא של שושנה חן. הבדיקה נערכה בסיוע שלומי עמיצור, עורך אתר WiseBuy שבבעלות זאפ. גד גניר, עורך התוכן בזאפ, וארז יניב, מומחה בתחום המחשוב והרשתות. סמסונג BX2235 - מחיר: 822יתרונות: איכות התמונה הטובה ביותר, הצבעים החיים ביותר. רמת הבהירות טובה מאוד ואיכות התמונה בוידאו …
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23 שימש אותי לצפייה בסרטים באיכות FULLHD. ההתלבטות שלי היא בין הדגם BX2335 של סמסונג: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4121&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG לבין הדגם 2333t של סמסונג: http://www.freakm.co.il/product.asp?productid=898 מה לדעתכם עדיף? במידה ויש דגמים טובים יותר בתקציב הנ"ל, בבקשה לציין.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הLG 2286L LED. ראיתי אותו בחנות במחיר של 800 ש"ח מעודפים. המלצות\אזהרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, רצוי 23" ומעלה. יעודו העיקרי יהיה למשחקים, וחלק קטן לגלישה באינטרנט. לפני מה שקראתי פאנלים IPS הם הכי טובים כיום למטרות שלי. כמו שהבנתי רוב האנשים ממליצים פה את הU2311H, אבל רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים שיכולים לשמש למטרות אלו. גם כן, רציתי לשאול לגבי המסך הזה: BX2450 הפאנל שלו הוא DLP. לא מצאתי עליו מידע ואני לא יודע לחלוטין האם הוא טוב או לא לצרכים שלי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-