עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by izhark,

נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by ha,

לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GaLTa4,

שלום לכולם, בקרוב אני הולך לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- Gigabyte GTX560 Ti (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 9500GT) אז החלטתי לקנות גם מסך מחשב חדש תקציב - עד 900 ש"ח שימושים עיקריים - גיימינג (BF3, MW3) גודל מבוקש - 23 אינצ', לא יותר ולא פחות.. ושהמסך יהיה Full HD עדיפות למסכים של Samsung !!! המליצו לי בFXP על המסך Samsung T2333, שהוא 23 אינצ', Full HD', ניגודיות 1:50000, אבל יש לו 8MS.. והוא עם פאנל אני מבקש שתגידו לי מה דעתכם על המסך שהמליצו לי עליו בFXP ותתנו לי שמות של מסכים שיהיו טובים לשימושים שלי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by noam128,

מישהו יודע איפה מוכרים כזה בת"א?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הכותרת סיכמה את הכל בצורה יפה, אבל חשוב לי שגם סרטים יראו טוב. חשוב לי שיראו מכמה שיותר זוויות, שלא יהיו מריחות במשחקים, שהתמונה תהיה באיכות טובה. קראתי על המסך הזה המון ביקורות שהחליטו נחרצות כי הוא מצויין, אבל רציתי לדעת - האם יש מסכים טובים יותר? חיפשתי בפורום וראיתי אינספור דיונים עליו, ובאף אחד מהם אין אלטרנטיבה אחרת ב-24" (וחשוב לי שיהיה לפחות 24). ואל תציעו בבקשה את ה-23" של DELL, אני לא יורד מ-24". אפשר לעלות ל-26/7 אם יש שם אלטרנטיבות טובות יותר מה-BX2450 אבל בלי לצאת מגבולות ה-1900-2000 ש"ח בבקשה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2311h.htm במחיר 908 ש"ח

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. Started by BlueLabel,

שלום לכולם קניתי לפני שבוע מחשב חדש מאוד חזק (שולם והכל) והיות לא היה לי מושג לגבי מסכי מחשב פסחתי על זה בנתיים אני לא אתן את כל המפרט פרט למעבד וכרטיס המסך מעבד i7 2600k כרטיס מסך ATI radeon 6950 בקיצור מחשב מעוד חזק לגיימינג אני מחפש מסך טוב 23 אינץ ואין לי מושג אם לקחת LCD או LED אם תוכלו לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על מסך טוב אני אודה לכם מאוד (עדיפות לחברת LG) שבת שלום נ.ב מדובר על משחקי מחשב ומשחק רשת

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

המסך הזה הוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. מצאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by amits1995,

איזה מסכי 40 אינץ ומעלה יש בארץ שמבוססים על Google TV?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. בעיקרון זה סרטים סדרות וגימינג, אין שימושים אחרים. חריגה עד 1000 רק אם זה באמת שווה את זה.. עדיפות לLED ומעל 21.5 אינץ' אם החסרתי פרטים תגידו לי בבקשה.

14. Started by 11asi,

שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום וערב טוב. ראיתי מספר מתעניינים לגבי ה-DELL U2410. בעקבות הקניה הקבוצתית הקודמת, חשבתי לארגן אחת עבור האח הגדול של ה-u2311. מה דעתכם? אני מעוניין במסך, אם יש עוד מעוניינים נוכל לקבל הנחה בסדר גודל כפול מהמסך הקודם.(ההנחה היא כמובן באחוזים, והמחיר של ה-U2410 הוא יותר מפי 2 מהU2311ׂׂ). מי שמעוניין שירשום פה, במידה ויהיו לפחות עשרה יהיה על מה לדבר. fakeman noam128 noam128 benbmx666 גמני yonizaf בינתיים הכמות היא 6 מסכים(חסרים 4 אנשים). אם יש אנשים שלא סגורים על עצמם(לא מבחינת דגם, מבחינת מחיר-כמובן ההנחה לא תהייה יותר מ-400 שקל יש לקחת בחשבון) שירשמו ואני אוסיף אותם זה רק יגרום לחנות יותר להתגמש. יאללה חברים כל מי שמעוניין שיצטרף ..! אולי תביאו…

• 73 תגובות
    • 9.1k צפיות
  16. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אבא שלי מתעקש שהוא רוצה מסך עם מצלמת אינטרנט מובנת ושיהיה באיכות טובה קיים חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by kip,

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=64610&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=05062011#description הביקורות טובות. מישהו מכיר אישית?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הכין ניתן להיפטר מהם בתשלום סימלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. Started by p_uriel,

שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by guyp2,

של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. Started by maazg,

היום הייתי בחנות מחשבים (מי שרוצה מוזמן לשאול בפרטי איזה חנות) ושם כן הציגו את מסך ה-DELL U2311. לידו היו כל מיני מסכי TN וישר מרגישים את ההבדל המשמעותי בין שני הפאנלים. אבל ראיתי עוד מסך עם הפאנל IPS מסך LG IPS236V הוא גם כן מציג איכות תמונה מעולה וכמעט עם אותו טווח מחיר. העניין שעכשיו אני בטוח שאני רוצה את הפאנל הזה אולם מה לדעתכם יותר טוב מבין שני המסכים? אני אציג את השינוי בין שני המסכים: לקחתי את המחשב הנייד והרצתי סרטים על שני המסכים. היו שני דברים שונים, אחד לטובת ה- DELL והשני לטובת ה- LG. למסך ה- LG יש יותר בהירות כך שמסך ה-DELL בבהירות מקסימלית מגיע רק ל- 70% מהבהירות המקסימלית של ה- LG. אבל מסך ה-DELL יותר חד מבחינת הצבעים כלומר באותה תמונה אתה יכול למשל להבדי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by rafe12,

שלום לכולם! יש לחבר שלי מסך 24" של AOC לא זוכר דגם מדויק אבל זה לא חשוב כרגע, יש לו כניסות VGA, HDMI, AUDIO IN ו-USB עכשיו הוא רוצה לחבר רמקולים למסך, הוא ניסה לחבר אותם לאודיו IN אבל הם לא עבדו כנראה שהכניסה הזאת היא לחבר נגן או משהו... בכל מקרה איך אפשר לחבר להם רמקולים והאם יש רמקולים עם חיבור USB? הוא משחק ב-XBOX והוא רוצה סאוד איכותי, הרבה מעבר לרמקולים המובנים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.