מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעיקר לעבודה באינטרנט, טקסטים וצפיה בסרטים מדי פעם. ראיתי בזאפ מבחר גדול של מסכים אך איני יודע מה מומלץ, או מתאים יותר לצרכים שלי. אז אשמח לחוות דעתכם.. כ. מסך שלי: Leadtek winfast PX8800GT 512mb PCle זה הסינון בזאפ לפי הדרישות שלי : http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB346073=346075&DB4147=4919,4920,4151,145179,4922,663024,4153,4923,4152&DB346076=346077
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
ולכן אני פונה אליכם בשאלה, איזה עוד מסך מומלץ בטווח המחירים 2000-2500 שקל ומתאים לעבודה עם גרפיקה ועריכת תמונות? נ.ב. רצוי שיהיה בגודל 20" לפחות, רחב יכול להיות נחמד, אם יש אופציה לתליה על הקיר - תתקבל בברכה, והכי חשוב - שיהיה זמין במלאי בארץ (אני כבר חודשיים מנסה להשיג את הDELL ללא הצלחה)
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, היות והתחום שלי הוא לא גרפיקה לצורכי דפוס, אלא עיצוב שבסופו של דבר רואים על מסכים (והמסכים של רובנו, לא מיועדים לגרפיקאיים). האם יש לי צורך בכלל במסכים לגרפיקאים? מה זה יתרום לי? או שסתם אני מתבלבל ואין לי צורך בדבר כזה... דבר נוסף, האם שווה להשקיע ב24'' או ש22'' מספיק וההפרש לא מהותי. אשמח לשמוע את דעתכם. ובנוסף, במידה וכן - מה המסך המומלץ לטווחים של 22''? (מגבלת מחיר של עד 2000) במידה ולא - גם אשמח להמלצה.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך פליקר-פריי, עם היכולת לסובב אותו אנכית. רצוי עם יציאת HDMI. עד 25" כל המלצה תבורך, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך סמסונג P2370. האור שיוצא ממנו חזק,ובלתי נסבל, ניסיתי הוריד את הבהירות (ברייטנס)וזה לא קשור לזה. עבדתי עד עכשיו עבדתי עם מסך ישן CRT של IBM ואמרו שיש בזה קרינה, אבל אנשים , נראה לי שיש קרינה במסך החדש של סמסונג... יוצא ממנו אור שיש לי ספק אם אני יכול להנות ממנו, יש למישהו עצה איך אפשר להוריד את עוצמת האור? זה נראה ממש כמו קרינה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא RADEON 9800 PRO. ובגדול אני מכוון למסך 19 אינץ', אם אי אפשר ליקנות מסך איכותי 19 אינץ' בתקציב הזה אז אספתק ב17 אינץ'. המחשב מיועד להכל - אינטרנט, משחקים, סרטים. יותר סרטים ואינטרנט ופחות משחקים, אז כנראה שאלך על מסך WIDESCREEN. אם צריך עוד מידע אז מצטער שלא כתבתי, אני קצת בור בתחום :] תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיון הזה נפתח על מנת לחסוך קצת מכמות הדיונים על מסכי "22 בתקופה האחרונה. אני אשתדל לתחזק פה רשימה קצרה של מסכים, עם תיאור קצר של כל אחד מהם, וקישורים רלוונטיים. מומלץ כמובן להריץ חיפוש בפורום על מנת למצוא דיוני עבר בנוגע לכל אחד מהמסכים. מילה בנוגע למסכי Full HD (בעלי רזולוצייה 1920x1080/1920x1200): לאחרונה הרבה יצרנים החליטו להשיק מסכי "22 בעלי רזולוציה גבוהה יותר מהרגיל. מדובר בעניין שיש לו בעיקר חסרונות עבור המשתמש הביתי. הטקסט במסכים אלה הוא קטן יותר (עקב גודל הנקודה הקטן) ומשחקים רצים בקצב FPS נמוך יותר. בנוסף, בסרטים לא מדובר ביתרון מכיוון שבדרך כלל הצפייה מתבצעת ממרחק של מספר מטרים, וניתן למצוא שלל דיונים בנושא בפורום קולנוע ביתי בנוגע לגודל המינימלי של מסך הדרוש …
-
- 0 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
היי רכשתי השבוע טלוויזית LCD ל טושיבה מדגם 32WL66E http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 בהתונים של הטלוויזה רשום שהרזולוציה היא 1366X768 אך כשאני מחבר אותה למחשב בכבל DSUB רגיל דרך יציאת VGA של כרטיס מסך LEADTEK FX660 TD התמונה מופיעה ברזולציה של 1024X768 תמונה באמת מדהימה ,אבל היא בפורמט 4:3 ככה שאני מפסיד אחוז גדול מהתמונה ומופיעם לי פסים שחורים בצידי התמונה כניסיתי עם תכנת POWERSTRIP לשנות לרזולוזיה1366X768 המחסךמסרב לקבל ולהציג אותה מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני פותר אותה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מסך לגרפיקאי, המסך לא יחובר לכרטיס מקצועי ככל הנראה ישודך לכרטיס 1060. מה שחשוב שיהיה דיוק צבעים, לא ישמש למשחקים וכדומה נטו לעבודות גרפאיקה בעיקר עם פוטושופ ומעט פרימייר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות דיי רצינית. ההתלבטות היא בין שני דגמים. ה SAMSUNG T220P - מסך 22" עם רזולוציה של 1920X1200 לבין ה SAMSUNG P2370 - מסך 23" עם רזולוציה של 1920X1080 ואין לי מושג מה לבחור. מצד אחד יש את המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר של 1920X1200 - מסך 16:10 שהוא גבוה יותר עם יותר שטח עבודה. אבל הוא קטן יותר - "רק" 22 אינצ'. ומצד שני יש את המסך עם הרזולוציית FHD הסטנדרטית - 1920X1080. שזו רזולוציה של מסך 16:9 שהוא נמוך יותר. אבל מסך גדול יותר 23 אינצ'. איזה מסך הייתם בוחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:s05:שילוב של מסך מחשב עם טיונר לטלוויזיה. הסברים בעברית עממית בבקשה מכם ולא דרך אתרים צפופים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לראות את כמות האנשים שמעוניינים בקניית המסך Dell U2410 הזה כדי שנוכל לעשות מה שעשינו עם 2209WA וככה המחיר ירד וכולם ירוויחו מזה.. אז רק מי שכן מעוניין בקניית המסך שיגיב פה ותעבירו את זה לאחרים כמה שיותר יותר טוב כרגע במקום הראשון NEXTOP 2750 ש"ח (אחריות לפיקסל 1 ל 24 שעות, 10 יחידות ) רק לחברי הפורום יש לציין זאת בהערות בהזמנת במסך http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE108&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע בפנדה הוא עולה 3279 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741
-
- 64 תגובות
- 9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין DELL 2209WFPלבין ?DELL 2209WA איזה מהם נחשב טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מצאתי מסך שלהם בארץ 22" - לאתר הרשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74 בעיה שאין שום מידע על המסכים שלהם! כלום! וגם באתר שלהם לא כתוב אפילו כמה מליון צבעים המסך שלהם => אין מושג מה הוא הפנל!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בפברואר מסך 24" של דל ואחרי 2-3 חודשים הופיע לי איזה פאקינג פיקסל מת באמצע המסך (ירוק בהיר כזה) האם יש איזו שהיא אפשרת להחליף את המסך תמורת סכום כסף מסויים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
?...
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1) איזה פאנל נוא הפלתי את גוגל ו את האתר של אסוס ללא הצלחה יש מצב שמישהוא יודע איזה פאנל יש לו 2) האים הוא שווה את המחיר הנקוב למעלה צודה רבה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2286L-led-monitor
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-