עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shasoosh,

מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2311h.htm במחיר 908 ש"ח

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. KSP או TMS ??

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by uncommon,

העבודה שלי היא עיצוב UI ואתרים ולכן אני צריך 2 מסכים 24" עם אמינות צבע, שניתן יהיה לחבר אותם כמסך רציף. מועמדים: Samsung SyncMaster 2494LW LCD - 1240₪ - בגלל יחסי הגדלים הנוחים (גבוה יותר) 16X10 / חיסרון: TFT Samsung 2333T LCD -750₪ - בגלל שהוא PVA מחיר אטרקטיבי / חיסרון - קצת ישן ונמוך Samsung BX2450 LED - 1310₪ - בגלל שהוא 24 LED פופולארי / חיסרון: יש טענה ש-LED לכאורה יותר מטושטש טוב, בינתיים הסתבר לי ש-Dell UltraSharp U2410 נתפס כאן כדבר הכי מקצועי, למרות שיותר סיכוי שיאשרו לי את הDell U2311H LCD . האם הIPS וה-PVA זה לא תכנולוגיות של עידן הטרום LED, כשהשחור היה אפור?

• 35 תגובות
    • 5k צפיות
  5. מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  6. Started by elay shreder!,

אני צריך להחליף מסך מחשב ובתקציב שאני רוצה לרכוש מצאתי 2 מסכים 1.aoc e2243FWhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE71D56F2 2.aoc f22plus http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8F9011A צרכים:גיימינג ,אינטרנט וכדומה.. לא יודע מה לקחת תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  7. טוב אז ככה רכשתי מסך "32 FULL HD של חברת נו-ניים בשם BAYERE מסך חביב לחלוטין ובמחיר דיי זול בכל מקרה אני חיברתי את המחשב למסך (הכ.מסך - 8800GTS 320MB) והוא מראה תמיכה רק עד 1360X768 ולפי החוברת מידע שהגיעה עם המסך בישביל להגיעה לרזולצייה FHD צריך WUXGA עכשיו השאלה בעצם היא מה זה אומר WUGA כבל VGA איכותי יותר? או אולי יש בעצם כבל בשם WUXGA? או שזה חלק הגדרתי באחד מהרכיבים?.. תודה לכל מי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD 19. הוא שבק חיים לפתע. אפשר לכבות ולהדליק אותו, אבל לא רואים עליו כלום. גם לא no signal. הוא חשוך כל הזמן. הנורה הכחולה שלו, אמורה להפוך לאדומה כשאין סיגנל, אבל היא נשארת כחולה כל הזמן. ומהבהבת. אפשר לתקן אותו בקלות? מה יכולה להיות הבעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Frequency,

שלום, כנראה שאלך על ה DELL. אני דיי מודאג לגבי נושא האחריות. DELL ישראל אמרו לי בטלפון שרק מ 5 פיקסלים הם מחליפים. RSM שעובדים איתם אמרו לי שבחודש הראשון גם על פיקסל אחד הם יחליפו. אני יודע שהסיכוי שדבר כזה יקרה הוא דיי נמוך אבל איזה מן דבר זה לקנות מסך חדש ושבמידה וישרפו לך עד 4 פיקסלים אתה תתקע איתו? יש יבואנים אחרים שהמדיניות שלהם שונה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by נמו789,

יש לי 2 צגים אחד מסך מחשב והשני LCD LG (טלוויזיה) חיברתי את שניהם על ידי מפצל DVI והכל בסדר חוץ מדבר אחד, ה LG לא מציגה תמונה אם המסך מחשב מכובה,כלומר אני מנגן סרט דרך המחשב ורוצה לראות אותו רק בטלויזיה הLG אני חייב שצג המחשב יהיה דלוק וינגן את הסרט . זו בעיה מכיוון שהמסכים צמודים מפאת חוסר במקום וזה די מפריע לראות סרט עם 2 מסכים. איך אפשר להגדיר שצג הLG לא יכבה אם אני סוגר את מסך המחשב ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך מחשב בגודל 19'-20'. השימוש במסך, נעשה בעיקר עם פוטושופ. אשמח להמלצות למסך בתקציב של כ-1500 ש"ח. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין הרבה בתחום ולכן מבקש דעתכם על מסך שמצאתי. אני מחפש מסך בגודל 21 אינץ', לשימוש משרדי בעיקר.. אני לא אראה בו סרטים כי יש לי טלווזיה ליד שמחוברת למחשב. מצאתי מאמר של אתר wisebuy.co.il בו הם ממליצים על Samsung BX2253. יש לי הנחה של 30% באופיס דיפו (של חבר לאנשי קבע) ולכן אני יכול לקנות אותו בכ600 ש"ח (860 ש"ח לפני הנחה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007QtkXq9QBhI9v8atxd649pp:12bbi68k5?id=4349163&pr=&N=2 חיפשתי ביקורות על המסך ברשת אבל לא הצלחתי למצוא.. גם לא באנגלית מה דעתכם על המסך? האם בתקציב דומה (אני יכול להתגמש בעוד כ150-200 ש"ח אם זה שווה את זה) כדאי לרכוש דגם אחר? תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by RonCohen,

איך המסך. LG 32LD460 בתור מסך טלויזיה אבל בעיקר למשחקים???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by needhelpp,

אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. Started by Frequency,

הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shershk,

שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  24. Started by idDFdd,

אני מתכנן לקנות LCD 32" FHD ליום יום זאת אומרת, גלישה, משחקים,סרטים... אז רציתי לדעת....נניח אני מחבר כבל HDMI, הרזולוציה שהמסך יפעל עליה היא תיהיה רזולוציה טבעית של FHD? אולי שאלה קצת מפגרת אבל תהיתי אם כן או לא.... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים