עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zurkin1232,

אם אני רוכש Dell 2407WFP-HC, מה אני צריך לבדוק לאחר הרכישה (חוץ מפיקסלים שרופים כמובן)? איזה תקלות נפוצות עלולות לקרות?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ערב טוב אני מעונין במסך בעיקר למשחקים אז שידרגתי קצת את המחשב שלי האמת העפתי את הג'יפורס 6200 בGTX285 והוספתי 4GB זיכרון ל2GB שהיה המעבד שיש לי הוא Q9450 במידה ויש בעיות עם הרזולוציה לכרטיס אפשר להתפשר [איני מתכוון להחליף את הכרטיס ב2-3 שנים הקרובות ] תודה לכול העוזרים. והגודל של המסך שהיה מעל 19' כי יש לי אחד כזה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by מאור247,

אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Shoko,

זה הדגמים שמצאתי: SyncMaster 226BWוSamsungו http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 L226WTQוLGו http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649\ VW222UוAsusו http://zap.co.il/model.asp?model_id=598360 W2252TQוLGו http://zap.co.il/model.asp?model_id=692075 E228WFPוDellו http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 2208WFPוDellו http://zap.co.il/model.asp?model_id=688916 או אולי אפילו דגם אחר? סומך על המומחים פה שכן זה מסך שהולך לשרת אותי בלפחות 7 שנים הבאות. שימושים:משחקים ,גלישה באינטרנט(זתומרת הרבה קריאה אז שלא יכאבו לי העיניים), ישומי אופיס וגם סרטים מה שווה מסך גדול בלי לראות עליו סרטים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by scylla,

יצא לי לקרוא כל מיני פוסטים... ויצא לי להרהר. אני לא משתמש כבד, אני בספק אם אני אבחין ברמות כאלה, אז למה לא לקחת את ה22" של סמסונג (226B? לא זוכר שם) ב2000 במקום את ה2007FP... אני באמת די בטוח שאני לא אבחין בהבדלים, וההפרשים בגודל ובמחיר משמעותיים. מה דעתכם? שאלה - יש עוד מסכים עם אופציות "טלויזיה" כמו בDELL?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arpaz,

1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 2000 ש"ח חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): חריגה של 400 ש"ח מקסימום. אם יש הבדל רציני אפשר להוסיף עוד. 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב כבדים, סרטי HD ,גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? הנוכחי - HD 5850 OC (אם אתם לא יודעים מה הכרטיס שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!). 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'. 5. גודל מסך רצוי: 27" *הערה: אני מבקש מאנשים שיותר מבינים להגיב כי אני רוצה לקנות מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים כבדים וגם לסרטים באיכות גבוהה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maormark,

931b samsung אני יודע שתציעו לי על הxerox אבל אני רוצה לדעת תגובות על זה? אם למישהו יש אותו? אני קונה אותו ב1200 פשוט אני יכול לקנות רק אותו,יש לי זיכוי ובחנות הזאת יש רק אותו או את ה931c לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל עליו,לא כדאי נכון?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  12. הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amnonis,

שלום לכם, למישהו יש מושג למה המסך הזה לא מופיע באתר של דל? הופסק הייצור שלו? יש דגם של דל שמחליף אותו? האם מישהו מכיר מסך מתחרה של חברה אחרת, עם פנל IPS או VA גודל 20" או יותר עד 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  14. שלום, הצצתי אתמול בחנות בתצוגה של LG W2353V ולידו עוד כמה מסכים של 22-23 אינטש וקטנים יותר נראה על פניו שיש סיכוי שמסכים בגודל הזה יכולים להוות אולי חיסרון על פני מסכים קטנים יותר, במיוחד כשיושבים קרוב . אולי אפילו צריך להזיז את הראש ולאמץ את העיניים יותר. תוכלו אולי לחוות את דעתכם בנושא מנסיונכם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ArchDevil,

טוב אחרי שקניתי תמסך DELL 2209WA מאייבורי והיה לי פיקסל מת 1 אחרי יומיים החזרתי להם אותו והם החזירו לי תכסף. עכשיו ראיתי בזאפ תחנות NotebookClub ברצוני לדעת האם החנות אמינה? עושה בעיות? שווה לקנות משם? תודה לעוזרים. אהה ואם כתבתי במקום לא נכון אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by קים,

איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. "עליתי" על ספק רציני ביותר שמשווק את הציוד של DELL. אני נפגש איתו היום לקבלת פרטים נוספים. כוח המיקוח שלי מולו הם אותם 30-35 איש שנרשמו עד כה. אני מחכה להצעה כתובה ממנו. כולי תקווה שייצא לפועל. בקרוב-פרטים נוספים :hi:

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Avivc4,

אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by valorien,

כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by nimrodim,

ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tfo,

יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  23. עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.