מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום וערב טוב. ראיתי מספר מתעניינים לגבי ה-DELL U2410. בעקבות הקניה הקבוצתית הקודמת, חשבתי לארגן אחת עבור האח הגדול של ה-u2311. מה דעתכם? אני מעוניין במסך, אם יש עוד מעוניינים נוכל לקבל הנחה בסדר גודל כפול מהמסך הקודם.(ההנחה היא כמובן באחוזים, והמחיר של ה-U2410 הוא יותר מפי 2 מהU2311ׂׂ). מי שמעוניין שירשום פה, במידה ויהיו לפחות עשרה יהיה על מה לדבר. fakeman noam128 noam128 benbmx666 גמני yonizaf בינתיים הכמות היא 6 מסכים(חסרים 4 אנשים). אם יש אנשים שלא סגורים על עצמם(לא מבחינת דגם, מבחינת מחיר-כמובן ההנחה לא תהייה יותר מ-400 שקל יש לקחת בחשבון) שירשמו ואני אוסיף אותם זה רק יגרום לחנות יותר להתגמש. יאללה חברים כל מי שמעוניין שיצטרף ..! אולי תביאו…
-
- 73 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שנועד לעבודה עם autocad בלבד. זה מסך עובר משרד (כך שלא רואים שם וסרטים או משחקים משחקים). המחיר כמובן כמה שיותר נמוך. והשאלה הכי גדולה וחשובה זה על סוג המסך, לפי מה שקראתי קיימים LCD TN ןגם LCD IPS וכמובן יש גם את מסכי LED. לפי מה שראיתי בעיקרון מומלצים מסכי IPS, אבל הניגודוית והזמן תגובה שלהם פחות טובים בהרבה מאשר טכנולוגיות אחרות. האם מסך למטרות autocad מחייב זמן תגובה מהיר או שזה לא כל כך חשוב ועדיך IPS? המלצות על מסכים יתקבלו בברכה , גם כן תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, מדוע מעולם לא ראיתי פה בפורום המלצה על המסך הנ"ל? הוא נשמע מאוד מרשים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק במשחקים ברזולוציה נמוכה (חייב נמוכה אין גבוהה פשוט), זה מכניס לי מידיי פעם את המסך לכזה הודעה זזה שכל המסך שחור שרשום בה שהרזולוציה האופטימלית היא 1920X1200 אבל אייןןןןן וזה מציקקקק ואני צריך כל פעם לשנות לאנאלוגי ואז בחזרה לדיגיטלי .. מה לעשות ? איך אני מונע מהמסך לבקש רזולוציה אופטימלית ? אגב זה קורה במשחק הזה רק אחריי הפירמוט שעשיתי היום, וכשניכנסתי הווינדוס הקפיץ לי הודעה על אי-תאימות משהו,ניסיתי לפתור את הבעיה דרך האי-תאימות שהוא הקפיץ לי אבל לא היה שם כלום ...
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה סרטים. מה שאומר שאני צריך מסך מעולה(כרגע יש לי pilot מעפן מהשופרסל.. בושה, אני יודע) התקציב שלי זה 1500 ש"ח (אם המסך ממש שווה, אז חריגה עד ל1700 ש"ח) גודל המסך-כמה שיותר גדול, אבל עם קדימות לאיכותי. אני מעדיף מסך איכותי וקטן מגדול ופחות איכותי. מיקום- משהו באזור המרכז. אממ וזהו נראה לי.. תודה רבה לכל העוזרים, וגם למי שסתם נכנס בשביל לקרוא!
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי קניתי לפני שבוע בערך מסך של סמסונג bx2235 ושמתי לב שיש כתם בהיר בצידו השמאלי של המסך צמוד לפאנל. זה נראה כמו זליגת אור, אבל לא בדיוק, אני יודע איך נראית זליגת אור כי יש לי את זה בטלויזיה שלי וזה לא נראה בדיוק אותו דבר... האם זה נפוץ? ככה זה אמור להיות? אני אמור להישתמש באחריות בנוגע לזה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום קניתי שני מסכי Samsung SyncMaster 2443BW כביכול. אבל, כשפתחתי את אחד כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים, גיליתי: 1) בצד השמאלי בעליון איפה שכתוב דגם המסך במקום שיהיה כתוב 2443BW, היה כתוב רק 2443. 2) בצד בימני העליון כתוב לי 50000:1 Dynamic Contrast שלא כמו ב-2443BW הראשון שיש לי, עליו כתוב 20000:1. 3) התפריטים שונים במראה. 4) הדלקתי את המסך החדש וגיליתי גם שהבהירות באותו מצב צפייה (Internet) הינו יותר בהיר, משמע הלבן נראה באמת כמו לבן שלא כמו במסך הישן. תמונות(מסך ישן): מסך חדש: זה בסדר? האם זה דגם כמעט אותו אחד אבל יותר טוב/רע? מה אני עושה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 100-120HZ בשביל משחקים. התקציב שלי 1500ש"ח (עם לא הגיוני במחיר הזה אז תמליצו מה שיש) גודל לא כל כך משנה. תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב חדש אז נכנסתי לפרום לראות המלצות הופתעתי לראות שרוב האשכולות מכילים את הדגם המציין בכותרת הבעיה שלי זה שבמשחקים במסך הנוכחי שלי BENQ G2110W אין כמעט צבעים הכל חושך וגם שאני מבהיר אותו הצבעים מוזרים ולא מאפשרים צפיה כמו שצריך. השאלה שלי היא האם עדיין המסך הנל מומלץ כל כך ראיתי שהמחיר שלו לא גבוה כ930 שקלים סביר לגמרי ושאלה נוספת היא האם יש טובים ממנו בגודל הזה ובטווח של כ100 שקלים יותר במקסימום? תודה מראש על העזרה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
למשחקים (בעיקר מגוף ראשון ) חווית המשחק משתפרת פלאים עם מסך למשל 32 ,מאשר מסך 22 ?. כמובן כוונתי לטלוויזיה 32 . מהם איכות הצבעים וחדות במשחקים? ומהו המחיר שאפשר להביא מסך טלוויזיה נחמד שכזה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקשת המלצה למסך טלוויזיה 32'' למטרת גיימינג וצפייה בסרטים, בחיבור ללפטופ. מרחק צפייה כ2.5-3 מטרים. אשמח להמלצות על גודל מסך, סוג מסך והחיבורים הדרושים. התקציב מוגבל!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם... תגידו יש לכם הצעות למסך מגע למחשב שאתם יודעים שהוא טוב? משהו מומלץ
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, בעקרון קניתי לא מזמן את ה-U2311H ויש לי שני פיקסלים שרופים. עד כמה נדיר לקבל פיקסלים שרופים במסך הזה, ומה הסיכוי אם אני אקבל אחד חדש לקבל פיקסלים שרופים שוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים בנוגע למשחקים ,יותר שווה להשאר עם המסך דל 2209WA ולשחק ברזולציה 1680x1050 . או להשתמש במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775524 (כבר אצלי נמצא ובעיקרון נועד למחשב אחר )? יש לו פול HD . אני יודע שזה משדרג בהרבה את איכות המשחק, אבל בעצם הפאנל של הדל יותר טוב. מה ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך שני מסכי מחשב שביחד הם יעלו בסביבות ה1550 שקל אחד שיהיה למשחקים כבדים והשני בשביל גלישה באינטרנט ושטויות כאלה.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום רב למישהו יש נסיון עם המסכים החדשים של LG שמשלבים IPS ו LED?? איך הם לעומת ה IPSים של DELL??? אני מתלבט בין: DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen ל- LG IPS236V 23'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreen Black האם ה LG שווה את הפרש המחיר?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-