עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Hasido,

אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by קיפוד,

שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  8. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי T220, כרגע על VGA אני רוצה לחבר לDVI.. זה מתחבר למסך.. אבל יש בעיה שזה לא מתחבר לאחורה של המארז (CM690) לVGA יש מתאם שמתחבר למארז.. ומהמתאם לחיבור VGA ולDVI זה לא כל כך מתחבר מהמארז.. צריך גם איזה מתאם או משהו? לא נראה לי מה אני עושה? תודה מראש פתרתי את הבעיה כבר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by matt3000,

קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by orent,

שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?

12. חיברתי את הטלויזיה ביציאה של VGA והרזולוציה שלי היא 1024X768 ולא רואים טוב בכלל אני לא רואה מה כתוב במסמכי טקסט או שמות של תמונות וכל שאר הדברים ..חוץ מסרטים שרואים סבבה... עכשיו ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640X480 עם 60 Hz ורואים מצויין ! אבל הבעיה היא שזה קטן מידי וזה משגע....ולא רואים את כל החלונות... ובספר שקיבלתי עם הטלויזיה כתוב שם את היציאות הבאות : VGA 640X480 60 HZ 640X480 72HZ 640X480 75 HZ 640X350 70HZ 720X400 70HZ SVGA 800X600 56HZ 800X600 60HZ 800X600 72HZ 800X600 75HZ XGA 1024X768 60HZ 1024X768 70HZ 1024X768 75 HZ SXGA 1280X1024 60HZ 1280X1024 70HZ 1280X1024 75 HZ UXGA 1600X1200 60 HZ שבכל יציאיה כתוב עד כמה רזולוציה אפשר וכמה HZ אבל יש לי את היציאה VGA בלבד.…

13. Started by yarin153,

לא ידעתי איפה עדיף לשאול את זה אז חשבתי שפה הכי רלוונטי. קניתי את הטלוויזיה הזאת : LG 42LB569Y השבוע חברתי את הטלוויזיה למחשב אבל כשאני שם את הטלוויזיה על הגדרות של 1080*1920 ו60HZ אני רואה רק ב80 אחוז מהמסך (באיכות מקסימלית) לעומת זאת ב50HZ המסך מלא אבל איכות ירודה ביותר מצב נוסף הוא שבו הרזולוציה היא 1280 ו60HZ והאיכות טובה אבל רזולוציה נמוכה (אבל המסך מלא) כרגע אני על 1280 כי זאת האיכות הכי טובה שאני רואה סרט במסך מלא כרגע אבל אני מחפש פתרון לבעיה הכרטיס מסך שלי זה ATI READON 5670 - - - תגובה אוחדה: - - - איכשהו אחרי שעות של חיפושים , חמש דק' אחרי שאני כותב את הפוסט הזה נתקלתי בשאילתה הנכונה בגוגל ומצאתי את הפתרון פשוט מורידים את הV בSCALING של הדרייבר CCC ובוחרים א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by LRa,

שלום, הבוקר קניתי לסבתא שלי Toshiba 32WL66. בגדול רואים סבבה בטלווזיה, אבל שמתי לב שכשאני מחבר מכשיר(DVD, ממיר...) שיש לו תפריטים, הכתב בתפריטים מטושטש לחצי שניה ואז הוא נהייה חד, וזה קורה כל פעם שאני זז עם החיצים. למישהו יש מושג למה זה קורה? נ.ב. חברתי את המכשירים עם AV.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Zeliran,

כרטיס המסך הוא geforce 7600 Extreme, ולאחרונה קניתי מסך LCD חדש מדגם fp93gx של benq הבעיה היא כזאת: לכרטיס המסך יש שתי יציאות DVI ולמסך שתי כניסות: אחת של SUB אנלוגי והשניה של DVI דיגיטלי עד עכשיו הייתי משתמש בכבל "אנלוגי" עם מתאם דיגטלי בשביל להשתמש בצג הישן אבל עכשיו הייתי רוצה פשוט להשתמש בכבל דיגיטלי.. אז מה שקורה זה כשאני מחבר כבל אנלוגי, הכל עובד מצויין.. אבל, כשאני משתמש בדיגיטלי אז כמה דברים קורים: 1. אי אפשר להשתמש בכפתור ה auto-adjust (עם אנלוגי הוא עובד) 2. כשאני מחבר את כבל ה DVI עם היציאה השניה של כרטיס המסך, התמונה שמתקבלת משובשת ולא תקינה... למרות שכשמחברים כבל אנלוגי עם מתאם דיגיטלי לאותה יציאה, התמונה נראית בסדר גמור ממ.. עצות? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by tenana,

התקנתי את התוכנות Natural Color וMagic Tune ומשום מה כל פעם שניסיתי להשתמש בהם נתקע לי המחשב, כלומר הצלחתי כבר להפעיל את התוכנה אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה היא נתקעה :\ ואיתה כל המחשב.. רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה לפניכן? ורציתי בנוסף לדעת האם יש לחצן כלשהו שמכוון את המסך בצורה אידיאלית? או שאם יש בתוכנות משהו שמכוון אותו אוטומטית?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. היי, ברשותי מסך דל 2209WA כשנתיים ו 9 חודשים, כלומר עוד 3 חודשים נגמרת לי האחריות. לפני כמה ימים הבחנתי בכתם כזה על המסך במיוחד שיש רקע אפור או שאני מוריד בהירות לא מפריע לי כל כך אבל ברור שזאת בעיה במסך וזה לא אמור להיות ככה. מה עושים האם יש טעם להפעיל אחריות למרות נשאר לי רק 3 חודשים לאחריות ?מה המדיניות שלהם בנושא מנסיונכם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי, ברשותי מסך DELL 2209WA ובצד השמאלי של המסך התחיל להופיע מעין כתם כהה שלאחרונה גם הצמיח ריבועים...אני לא יודע ממה זה נגרם. זה התחיל לפני כשבוע וזה מחריךף עם הזמן. גם ככל שהמסך דלוק יותר זמן כך זה יותר בולט. המסך נרכש בפנדה, שלא קיימים יותר. האם יש סיבה לממש אחריות? ואם כן, אז איך? בתודה מראש.

• 40 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. Started by jingel,

חברים יקרים רכשתי לפני שבוע בערך את המסך האמור לצערי בכל רזולוציה כולל הטיבעית של המסך ( 1680X1050) - פשוט קשה לי ליצפות בו לאורך זמן ( אפילו 3 דקות ) - העיניים שלי שורפות ופשוט לא נוח מה עושים ? מחזירים אותו ? - הבעיה אצלי ? - אובד עצות ומחכה לעזרתכם נ.ב - אם מישהו הצליח לכייל אותו כמו שצריך - אשמח לקבל את הפרמטרים של הכיול מחכה ומצפה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש איזשהי דרך?.. ממש מעצבן לקרוא בקטן ... אם אני מגלגל עם הCTRL זה מגדיל אבל הדף הופך להיות עם שוליים ומעצבן כזה... יש איזשהי דרך ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dvirw,

שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by gesha_s,

יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by naki,

יש לי מסך gsync של aoc ואני מאוד מרוצה ממנו. קצב הריענון שלו 144hz. אז אני אמור לקבל מקסימום 144 fps כי הgsync מגביל תוכנתית את הכרטיס מסך... מאתמול שמתי לב שאני מקבל במשחקים 200 fps.. אז הבנתי שמשהו עם הgsync לא בסדר...בהגדרות של המסך הgsync מחובר, וגם בלוח הבקרה של nividia. נתיקתי וחיברתי שוב את החיבור displayport, הסרתי דרייבר עם ddu וחזרתי דרייבר אחד אחורה והבעייה לא נפתרה לי... כשאני זז עם העכבר על השולחן עבודה הוא זז חלק וזה סימן שהgsync מחובר... רק במשחקים יש לי את הבעיה שיש לי יותר fps מ 144hz... מה אפשר לעשות? תודה לעונים :-)

דיונים חדשים בפורומים