מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי בשבוע שעבר מסך DELL 2007WFP (למתעניינים - גירסה A04, פאנל RT803 - כנראה S-IPS, תוצרת צ'כיה). בגדול המסך נראה לא רע אבל יש כמה בעיות: - על גבי גוונים של אפור (לדוגמא אתרים מסויימים, רקע של תוכנות גרפיות) וכן בדסקטופ עצמו יש הבהוב ניכר - FLICKERING, כן כמו CRT עם קצב רענון נמוך. בדקתי בפורום של DELL ארה"ב ומתברר שזה באג ידוע בדגם הזה בייחוד כאשר יש שימוש ב- VGA. האם מישהו נתקל בתופעה זו והאם יש פיתרון? - הכבל חשמל משום מה לא הגיע בקופסה ולנציגות של DELL אין כלל חלקי חילוף למסכים אז הם הביאו לי כבל משומש... - אשמח לקבל הגדרות לצבעים כדי להגיע ל- 9500 קלווין. חיפשתי הגדרות ולא מצאתי ואין לי תוכנות/ציוד לקליברציה. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב עם מסך טוב מאוד (x1800gto\7900gt) והמליצו לי שאם כבר אני לוקח כרטיס כזה עדיף לי לקחת גם מסך LCD טוב שאני יכול לראות איתו את הפרטים המקסימליים שהכרטיס יכול לספק.המליצו לי גם לקחת את ה740BSyncMaster של סמסונג.שבדקתי כמה זה עולה (1300) הבנתי שזה לא נכנס לתקציב.משיטוטים באינטרנט ראיתי את ה740N שהיו עליו כמה ביקורות טובות מאוד (באמזון וגם בCNet)ואני שוקל אולי להביא אותו מאמזון כי המחירים בארץ עדיין יקרים (בשביל ה740 N בארץ עולה 1200; ובאמזון 194 דולר *869.25 שקל* ההבדלים כמו שאתם רואים,מאוד גדולים.אגב,התכנון המקורי היה להביא מסך שטוח 19 אינץ' של MAG.יש לי שני שאלות: א.האם המסך הזה בכלל מומלץ?לפי המחיר שלו הוא כן,ושמעתי עליו ביקורות טובות,אבל …
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הדל 2029WA כמו שהמלצתם לי. שוב תודה רבה לכולם על העזרה. חיפשתי מדריך טוס שיציג לי את עולם הHD בכלל ובמסכי מחשב בפרט בצורה ברורה ויסודית, אך לא מצאתי אחד שכזה. אשמח אם תוכלו להשיב לי על מספר קטן של שאלות בסיסיות: 1) שמתי את הרזולוציה על הרמה הגבוהה ביותר, ככה צריך כן? 2) 1050 כל 1680- להבנתי זו לא רזולוציה של HD, אם כן מהי נחשבת? 3)להבנתי אני צריך גם סרט בפורמט HD מסך שתומך בHD וכן מכשיר שתומך HD שיתאם בינהם.ז"א אני צריך כרטיס מסך שתומך HD? יש לי חיבור DVI בכ"מ, כיצד אוכל לבדוק האם הכרטיס מסך תומך בHD? 4) אם הכ"מ לא תומך אז מה קורה ? מועברת תמונה באיכות פחותה ? 5) כשאני צופה בסרטים ביוטוב על בסרטונים שרשום שהם HD יש כל מני מספרים 720P כאלה מה זה או…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בוקר טוב מחפש מסך IPS 23-24 אינץ', שישמש כמסך ללפטופ בזמן שהלפטופ מתפקד כמחשב שולחני בבית. הדרישות הן שיהיה נוח לקרוא בו (עבודה מרובה עם מאמרים וקריאה) ושיהיה נוח ומדוייק לעריכת תמונות ווידאו. צפייה בסרטים היא שימוש משני. התקציב - עד 1500. כרגע הסתכלתי על Dell U2414H, שנראה טוב מבחינת המפרט... האם יש עוד אלטרנטיבות מומלצות? המסך יהיה מחובר בחיבור MiniDP. תודה רבה ויום טוב! אוריאל
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במסכי LCD רבים קיימת תופעה של גרסאות פנל שונות, הנבדלות גם באיכות ובביצועים, הנמכרות תחת אותו שם מוצר ומופיעות תחת אותו מק"ט אצל היבואן. האם זה המצב גם לגבי המסך שבכותרת? אם כן, מה יש לבדוק בעת הרכישה על מנת לוודא שמדובר בגרסת פנל האחרונה, ושהיא מתאימה לספסיפיקציות היצרן? בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חשבתי על זה... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116375 מה אתם אומרים יש אחד יותר זול או שזה סתם זול ומעפן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המסך יש ריצוד של נקודות לבנות (מובחן רק באיזורים כהים), כמו רעש סטטי שכזה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר - הכל בסדר. אבל כמה מוזר - כשאני מחבר מסך אחר למחשב הזה - גם הכל בסדר. אז איפה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יש את ה u2211h ויכול לתת המלצה אם הוא עומד בסטנדרטים של 2209wa? כמו כן אני חושש שה DPI יהיה קטן מדי, אז תמונת מסך שתמחיש גם תעזור תודה מראש, צחי.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תנו לי המלצה על מסך 22 אינז' עד 2000 שקל אפשר המלצה ... עדיף כמה שפחות כסף ואני לא רוצה פחות מי 22 אינז' יענו אין מצב
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם זה גם פאנל TN רגיל? למה למשל במסך שכזה הזווית צפייה היא הרבה הרבה יותר גדולה ממסך מחשב עם פאנל TN? למשל יש לי טלויזיה מחברה שהיא בטח גנרית, TOPFIELD, 42 אינץ שהיא פול HD, כרגע המחשב שלי מחובר ממנה ובמשחקים וכדומה רואים מדהים, פשוט ממש מושלם, במיוחד עם סרטי FHD. אז מה כל ההבדל בין מסכים כאלו לכאלו? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 144HZ עם תמיכה בFREESYNC, הבעיה היא המחירים הגבוהים שאני נתקל בהם. בינתיים האפשרות הכי טובה שמצאתי היא הAOC G2460PF מישהו פה מבין במסכים האלו ויכול לתת לי חוות דעת או הצעות יותר טובות ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שפתחתי פה רציתי לתת סקירה קטנה לגבי המסך שבחרתי LG W2353V שאולי תעזור לאנשים שמעוניינים לקנות מסך אז נתחיל בקצת נתונים : גודל מסך Wideו"23 Size רזולוציה Resolution 1920x1080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.266 בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 50,000:1iDCR זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI, HDMI נתונים מאוד גבוהים ביחס לעלות. החבילה כוללת : כבל VGA המתאים לכרטיסי מסך ישנים יותר,כבל DVI, כבל לחשמל ודיסק הכולל קובץ PDF שמסביר את כל הפונקציות במסך אופן ההרכבה וכו' בנוסף למדריך להתקנת הדרייבר שמצוי בדיסק. הרכבת המסך : פשוטה מאוד, מפרידים את הניילונים מחברים את המסך לסטנד שמגיע איתו וזהו אין הרבה מקום לטעיות בקטע הזה.…
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
איזה מסך בגודל 26 מתאים ביותר למשחקים? תקציב: 3000 ש"ח תודה !
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בהדלקת מחשב, נורית ה- POWER נדלקת בכחול, לאחר מספר שניות נדלקת בצהוב, על המסך מופיע הכיתוב: "ANALOG POWER SAVING MODE" ולא מוצגת תמונה. אין תגובה גם לכל כפתורי כיוון המסך. למסך שתי כניסות: VGA ו- DVI, לחיבור המסך לכרטיס המסך אני משתמש בכבל VGA מסך אחר שאני מחבר, עובד תקין לחלוטין ב-2 סוגי החיבורים, כלומר הבעיה במסך. המסך בן כ-5 שנים השימוש במסך לצרכים ביתיים כלליים ולא למשחקים כבדים. עצה לתיקון? היכן?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי טלויזיה שפורפרת ומסף lcd 17 אינט למחשב ...וזה תופס לי מלא מקום אני רוצה לאחד את העיניין... מה ההמלצות שלכם לטלוויזית lcd בגדלים בין 21-25 אינט' שתתאים גם למשב וגם לראות בזה טלויזיה???
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לשים מסך CRT ישן על מחשב חדש מפני שאני רוצה להיות בטוח כדי שלא יהיה איזשהוא נזק או בעיה... ויש במחשבים החדשים חיבור VGA ? אני רוצה בינתיים להשתמש במסך הישן שלי עד שאני אקנה בעוד שבוע את המסך החדש אז אפשר לשים? אני רוצה להיות בטוח ב-100% ורציתי לשאול אם יש מסך בגדר ההמלצה שעולה במחיר של 1100 ש"ח, גג 1150 .. יש איזשהיא המלצה למסך טוב חוץ ממסך LG 1953TR ? בינתיים חשבתי עליו אני רוצה לקנו תאת המסך מאייבורי יש איזשהיא המלצות למסכים? אני רוצה לראות אם יש מסך במחיר הזה טוב של 22 אינץ' אם לא אני אקח את המסך ה-19 אינץ' של ה-LG ... יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-