עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Moshep,

אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dato,

שלום לכולם =] ברצוני לקנות מסך חדש ( עדיפות 22 אינץ') ואני לא הכי מבין בכל העניין של המסכים ואשמח אם תעזרו לי הנה כמה מסכים שמצאתי בכמה חנויות: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_460&products_id=4165 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4746 http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1396~9~0.htm איזה מהם הוא ההכי שווה? ואם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לראות תודה מראש דוד.

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על המסך WV222 של ASUS? כדאי ב1250?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by Oranili,

שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  7. ?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. שלום ... הכותרת ... צרכים : נטו עבודה איימילם ואינטרנט וחשוב שיראו טוב.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  10. אני עדיין מתלבט אם כדאי PIVOT או לא. מצד אחד לעריכת תמונות זה ממש יעזור ומצד שני זה מצמצם את הבחירות שיש לי ... בכל מקרה אני מתלבט בין lg 24MP76HM, MAG RD24L, וDELL u2312HM זה מה שכאילו אני מצאתי ואני מתלבט. דרישות שאני לא מוכן לוותר: מסך מינימום 23 אינץ' ועדיפות לכמה שיותר אינץ' חח כמובן תרגישו חופשי להציע דברים אחרים. עכשיו מה שחשוב לי להדגיש זה שאני גר באילת. עדיפות למסכים מKSP או IVORY כי יורד מעמ ואז אפשר להשקיע עוד קצת כסף.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by חננב,

*לא רחב כמובן אז אלה הדרישות. ראיתי שה 971P המומלץ חזר לשוק... השאלה היא אם מאז שהוא יצא, לא הגיעו מסכים טובים כמוהו כבר לשוק? אני לא ממש מעודכן, אך אני מניח שהתשובה היא "לא במחיר הזה". תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by jetman,

מהדגמים שראיתי בגודל 24", הם או 16:9 או 16:10, ב16:10 הרזולוציה גבוהה יותר בכמה שורות. השאלה היא, למה צריך גם 1:1, 3:4 ו16:9 במסך שהיצרן רושם שהוא 16:10 ? זה לא ממש מסתדר לי, הרי גם במסכי 16:9 ניתן לבחור 4:3, שבעקרון יציג פסים בצד. אבל מצד שני למה למסך שהוא 16:10 בהגדרות שלו אפשרות להגדיר אותו ל 16:9? או שזה פשוט גם יותר לנו שורות שחורות במסך?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם מתלבט בין המסכים הנ"ל מבקש לא להתייחס להבדל במחיר כי זה לא משנה לי רק רוצה יותר איכות. סרטים לא רואה במחשב כי הוא מחובר לLCD 37 אז לא רלוונטי. כרטיס מסך GEFORCE GT 8800 512 אבל מבקש לא להתייחס לקושי שיהיה לכרטיס מסך ברזולוציות גבוהות כי בעתיד הלא רחוק הוא יוחלף לכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by EasyPooper,

שלום. ברצוני לשדרג את מסך הCRT הישן שלי למסך LCD. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג ועבודה עם טקסט אך לא חסרים רגעים בהם אני רואה סרטים ומתעסק ב3D. כרגע יש לי מסך 19' ובגלל שהמסך ימוקם בגומחא קטנה בשולחן המידות המקסימליות שלו יכולות ליהיות אורך- 44ס"מ רוחב- 47 ס"מ. התקציב המקסימלי שלי הוא 1000 ש"ח. אין לי העדפה לחברה מסויימת. מפרט ניתן ליראות בצד.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  15. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  16. קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  17. היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  18. שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by shay_le,

איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by bob24,

אני כנראה קונה את המסך הנ"ל,ואני רוצה לראות טלוויזיה דרכו,אני לא מבין כלום בכרטיסי טלוויזיה למיניהם אך לא נחוצה לי הקלטה של דברים לכן זה טוב כרטיס חיצוני,מומלץ שיהיה עם שלט וחובה שיתאים לרזו' של המסך(1680X1050) יש לי כמה שאלות.. א.לאן הכרטיס מתחבר? ב. האם יש כרטיס עם חיבור HDMI שיאפשר לראות תכנים בHD?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. מה זה קונטרסט "דינאמי" וקונטרסט "אמיתי"? (אני יודע מה זה קונטרסט) וכיול זה איפוס צבעים במסך? (תתקנו אותי) תודה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ZXY1,

מחפש מסך מחשב שהוא טוב למשחקים בעיקר + סרטים + איטרנט וכ"ו (בקיצור להכול) שמעתי על מסכים של "19 מומלצים ViewSonic LCD 19 VP930 / SAMSUNG 971P או מסך "20 Philips Brilliance 200P7ES או מסך "22 ASUS 22 LCD MW221U 2Ms / ASUS MW201U 20.1'' LCD 2MS איזה מהם יותר טוב / משתלם ביחס למחיר? ועם איזה פאנל מגיע כול אחד? ואיזה פאנל יותר טוב? איפה זה כתוב על המסך כשאני בא לחנות? תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. שלום מבקשם דעתכם על המסך SAMSUNG 260HD 26” HDTV בשביל הPS3. מבקש עזרתכם ...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by iwantdell,

http://www.tftcentral.co.uk/articles/variable_refresh.htm עוד לא יצא לי לקרוא אבל אולי יעניין מישהו.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by matanya,

איזה פנל יש לו?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.