עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, הבקשה בכותרת. בכל זאת, ארחיב מעט: המסך, כאמור, ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים, אך מדי פעם גם משחקים. אין גודל מסוים שאני יכול לנקוב בו, אך אשמח אם ניתן יהיה לדחוף מסך LED במחיר הזה, במידה וזה בכלל שווה את הכסף... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  2. השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by evgeni99,

שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים

4. Started by Freeze,

היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lesForce,

אהלן יש לי את הדל 2311 ופתאום החלה לי בעיה שאין לי גישה לתפריטים. על כל כפתור שאני לוחץ מופיע לי סמן של מנעול ואין לי גישה לתפריטים. יש דרך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. צהריים טובים וחג שמח, רכשתי מסך למחשב מדגם Dell u2311h עבור משחקים, צפיה בסרטים וכן עריכת תמונות. במסך שנתיים היה ברשותי מחשב Apple iMac '27, לו מסך LED איכותי. באשר למסך ה-Dell קראתי במספר אתרים אודות המלצות לכיולו, רובן סובבות אודות הורדת ה-Brightness לאזור ה-30/35, שינוי ה-Preset ל-Custom RGB ושינוי של ערכי ה-R/G/B בהתאם וזהו פחות או יותר. לאחר ה"כיול" הנ"ל התצוגה עדין כהה לטעמי, גם כאשר אני מעלה את ה-Brightness חזרה. שמתי לב למצב Gamma המאפשר שני מצבים: PC או MAC - במצב MAC התמונה הופכת בהירה יותר (לא ראיתי אפשרות אחרת לשינוי ידני של ה-Gamma), יחד עם זאת אין לי מסך רפרנס אחר לאמת כי מדובר בפלט מדויק יותר, בדקתי עם iPod Touch עם בהירות תקינה (גם כן רפרנס...) והתמונה…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  7. Started by BlindFaith,

שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sadi,

רוצה לקנות מסך חדש כבר חודש אני לא יודע מה לקנות dell samsung וכל השאר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by חן מ,

אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by kabe12,

שלום רב, אני מחפש לקנות מסך חדש שיתחבר ללפטופ שלי וישמש גם לעבודה משרדית וגם קצת למשחקי מחשב. אני מעוניין במסך עד גודל 19, עקב המרחק הקצר יחסית שאני יושב מן המסך, בערך 30 ס"מ. כמו כן אני מעוניין לשלם עד 800 שקלים עבור המסך החדש. אשמח לקבל המלצות! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. יש לי כרגע מסך 2209wa ואני מאוד מרוצה ממנו. אחותי סטודנטית וצריכה מסך. אני נוטה להמליץ לה על Dell אבל רציתי לשאול אתכם האם בגלל ההבדל במחיר שווה לקחת את Samsung.

12. רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by okarmi,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by noel,

הציעו לי טלויזיה panasonic thl42u30 מחיר כולל הובלה והתקנה 3000 ש"ח מה דעתכם על המפרט הטכני שלה (מיועד לצפייה בטלויזיה, סרטים מהמחשב ומשחקים לא רציניים)? בנוסף- מה בדיוק הכוונה בפרוט ה- Aspect Control 480/1080

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. Started by sadi,

מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by Sa,

נהרס לי המסך הקודם VIEWSONIC VX724 ששירת אותי נאמנה המון שנים. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש.... יש לציין שלמסך המחשב מתחברים הן המחשב והן XBOX360 במקום שבו שמתי את המסך לתיקון שאלו אותי אם אני מעוניין בהצעות מחיר לדגמים הבאים: [table][tr][td]VIS-442-VA926 מסך "VGA+DVI 1280X1024 2000:1 5MS 3X4 LCD 19 [/t]VIS-442-VG932M מסך "5MS 3X4 LCD 19 רמקולים SWIVEL DWON/UP TILT VIS-454-VA1948M-LED מסך "1440X900 10M:1 ,5ms VGA+DVI LED W 19 רמקו' כולם של VIEWSONIC אשמח לדעת גם מה המחיר הסביר עליהם... תודה מראש.[/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by none77,

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1317112577&rss

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי, אני חושב להחליף מסך ואני מעוניין לדעת האם קיים אחד בעל פאנל P-IPS, תאורת RGB LED ושמחירו 3500~ ש"ח? *בגודל "24 1200*1920~. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל

23. Started by Aviel Greenberg,

אז אני מחפש מסך זול יחסית (<1100 ש"ח) שישמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר חשוך, וחיפוש קצר כאן בפורום נתן לי הרבה מאוד מידע שעזר לי לצמצם את האופציות שלי לאחד משני המסכים הנ"ל, אז דבר ראשון תודה רבה לכל התורמים הרבים שכאן אני לא גיימר בכלל והבנתי ששניהם מצויינים לעבודה משרדית אז לכן צפייה בסרטים תהיה הנקודה שעליה אני אחליט על מסך. אני יודע שהרבה מאוד כבר נאמר כאן בפורום לגבי כל אחד מהמסכים, אבל עוד אין לי תשובה איזה מסך עדיף לסרטים אז אני אשמח לתשובה. את הסמסונג אני יכול לקנות ב-780 ואת הדל ב-1040 אז מבחינת מחיר ההבדל לא נורא אם הדל באמת טוב יותר. בנוסף אני מחבר אותו לכרטיס GeForce 7600GT ישן יחסית, זה יהווה בעיה? תודה רבה אביאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nahum2,

הי חברים. החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות תכנות סרטים משחקים גלישה אין לי עניין מיוחד בלהריץ משחקים בהגדרות גבוהות. ראיתי היום את ה סמסונג p2770HD ראיתי היום ולא אהבתי ה THUNDERBLOT של APPLE גם ראיתי ונורא נורא התלהבתי. אבל הוא יקר. אני מחפש כרגע היכן אפשר לראות את U2711 של DELL בתצוגה. הביקורות ממש משבחות וככל הנראה ארכוש אותו בכל מקרה אבל אני ממש רוצה לראות לפני שאני מזמין

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by r2m,

שלום, לפני כשנתיים רכשתי מסך מחשב של סמסונג 24" לא ידעתי אז שהיבואן הוא חיון ,(יבוא מקביל, או כל מסכי המחשב של סמסונג?) עכשיו המסך התקלקל, נתבקשתי לשים אותו במעבדת שירות, זמן תיקון - שלושה שבועות! כשהתקלקל מסך הטלוויזיה של סמסונג לחבר, שירות מיניליין\רטפון באו אליו לקחת את המסך והחזירו אותו בתוך כמה ימים. מדוע ההבדל הגדול בשירות? בגלל שמדובר במסך מחשב או בגלל שזה חיון ולא מיניליין? רן

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים