מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עשיתי חיבור למסך LCD חדש עם כבל DVI. בהגדרות התבלבלתי ורשמתי מוניטור 2 במקום 1. המחשב לא מוכן להעלות את המסך. הוא לא מכיר אותו ונותן הודעת שגיאה. כרגע המסך מחובר בכבל השני שקיבלנו האנלוגי. איך אפשר לשנות את ההגדרות? תודה, שירי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי היום את המסך הזה של אסוס: VM192S http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11298 מסך שרואים בו לטעמי יותר טוב ממסכים של LG וסמסונג שעולים 500 שקל יותר אבל... הוא ללא יציאת DVI זה משמעותי? האיכות פחות טובה? אם בעתיד אני ארצה לחבר את המסך לכרטיס שיש לו רק כניסת DVI זה יהיה אפשרי? יש מתאמים? כי אני יודע שיש מתאם הפוך - מ - DVI ל - VGA השאלה היא האם יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי או שזה בכלל לא אפשרי? המסך מיועד לעבודה משרדית... בעיקר, אבל חשוב שיראו בו תמונות יפה! אז אם יש המלצות נוספות, לגבי המסך הזה ספציפית או לגבי אחרים אני אשמח! תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 איזה פנאל יש לו למה המחיר שלו היה יותר מ2000 וירד בעוד ה1970HR עלה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש אחר מסך 1080P IPS בגודל של 24-27 אינץ' עם דיוק צבעים טוב יחסית (לא משהו מקצועי, סתם כדי שהצבעים ייראו טוב) ועם זמן תגובה נמוך ככל האפשר (פחות מ6MS) כי אני ארצה להשתמש במסך לגיימינג, תכנות ושימוש רגיל. אני מעדיף שמחיר המסך יהיה נמוך ככל האפשר כל עוד הוא עדיין איכותי, אני לא מוכן לעלות מעל ל1400 ש"ח אבל אם יש ב700-800 אני מאוד אעדיף אם אין הבדלים גדולים ולכן ארצה לקבל הצעות במגוון מחירים. המערכת שאני הולך לצוות איתו תכלול GTX 1060 ולכן קצב רענון גבוה זה לא חובה, אבל אם אפשר להכניס בלי עלייה גדולה במחיר אני אשמח מאוד. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט. התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב". נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך רחב וראיתי שמסך רחב 19-20 אינצ' הם פשוט קטנים ונראים כמו ה17 אינצ' הCRT שיש לי עכשיו לכן אני מעוניין ב22 אינצ' עד 2000 ש"ח מקסימום 2200 ואפילו יותר מ22 אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות השימושים שלי הם בעיקר סרטים,הרבה קריאה באינטרנט,ואולי איזה כמה משחקים(ראיתי אצל דוד 760 BF של סמסונג מריץ משחקים מצוין והוא TN) אני צריך גם מסך שיוכל לנגן 1080P או לפחות 720P,כמו כן שאני יוכל לעבוד איתו ברזולוזוציות נמוכות יותר מהרזולוצציה הטבעית שלו(מזה הפונטים הקטנים האלו ב1680*1050 העיניים עוד שנייה יוצאים לי מהמקום) בלי עיוותים אני גר בחיפה קריות אז אני קונה או מאייבורי KSP או TMS........... ובחנות אייבורי אני יכול להשיג כל מסך שקיים של כל חברה...אם המסך שמתא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואי אפשר להנמיך יותר את הכיסא
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מכיוון שעריכת הוידאו שלי כוללת צילום המסך אני מעדיף מסכים שהם 16:9 ולא 16:10 כדי שה full screen יתאים ליוטיוב אך אני יכול להתפשר. הבעיה העיקרית היא שמסכי LED גם הטובים ידועים בבעיית זליגת אור glow אפילו במסכים שנחשבים טובים כמו Dell U2412M אפילו שהוא IPS מסיבה זו אמרתי לעצמי שאם טכנולוגית LED בעייתית אקנה מסך זול ולא אצפה ליותר מדי. אז קניתי MAG U2402 ב 750 שקלים עם ISP והיה לו פיקסל שרוף. החזרתי לחנות והם בדקו שניים נוספים מאותו סוג וגם בהם היה פיקסל שרוף. סדרה גרועה מסכי 27 הייתי רוצה אך הרזולוציה של אלה שעולים סביר נמוכה מדי (רק 1980x1080) אולי איזה FujiCom FJ2430 ? יש ב 700 שקלים אילו הייתי יודע שהטכנולוגייה שווה הייתי משקיע.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*לבקשת tmpusr מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו. שאלה : ראיתי שיש לך את הדל 24. הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה. משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות? בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו? תשובה : שאלה : הבנתי.. במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22 התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ? תשובה :
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
היי, הלך לי מסך מחשב ישן של LG, וכבר נפטרתי ממנו. ארצה לקנות מסך שמונע השתקפויות, בגודל 21.5-22 אינץ' וברזולוציה 1920x1080, לשימוש כללי ופה ושם קצת גיימינג. אני לא מחפש משהו לצרכים מקצועיים, מספיק שיעמוד בדרישות אלה, יחזיק מעמד כמה שנים, ויעלה בסביבות 600-700 ש"ח. כדי לפשט את הבחירה, אשמח אם תוכלו להציע משהו מתוך המבחר של KSP, החנויות שלהם קרובות אלי: http://ksp.co.il/?select=1024..230 אין לי יותר מדי מושג אם ההבדל בין DVI ל-VGA משנה לי (העין בכלל מסוגלת להבחין בהבדלי האיכות ביניהם?), אך רצוי שיהיה גם חיבור DVI. יהיה נחמד גם אם תהיה למסך אפשרות הטיה והגבהה, ואם הוא יהיה נטול שנאי מגושם זה גם יהיה נחמד, אך כל אלה לא הכרחיים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע חוסך למסך LCD בגודל של לפחות 32 אינצ'. התקציב הוא עד 5 אלף, אני חושב שגם יקח לי דיי הרבה זמן להגיע לסכום כזה. מטרת המסך יהיה לחבר את הקונסולה X360 שאני יקנה בעתיד גם כן חוסך, ומחשב. ראיתי שכל מסכים של FHD עולים הרבה והם גם מעל 42 אינצ' למה זה? אפשר לקנות מסך נורמאלי בסכום הזה? חשבתי גם על הדל 24 אינצ' אבל לדעתי זה קטן מידי. עריכה: רציתי גם לדעת אם יש הבדל גדול בין RHD to FHD?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
*הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לקצב הרענון במסך CRT: ככל שקצב הרענון HERTZ גבוה יותר , הנזק שהמסך גורם לעיניים מופחת?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-