מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להזמין את המסך הנל http://www.mcc.co.il/ProdDesc95596.html ורציתי לשאול עם אני מחבר אותו למחשב ברזולוציה של 1920 על 1080 האם הוא יעבוד לי? כי לא ממש הבנתי מה רשום שמה, עם אני מחבר עם כבל HDMI לא אמורה להיות בעיה? איך החברה הזאת מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם מסך LCD בן שש שנים (במקרה שלי 2405WFPD DELL)מאבד מאיכותו, ומהו אורך חיים ממוצע של מסך כזה? תודה מידד
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המסך בפנל IPS ותאורת LED זוכה לביקורות טובות מאוד ולדעתי אחד הטובים בקטגוריה. לצערי הרב, היבואן החליט שלא להביאו לארץ. עלה בדעתי שאם קיימים עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש את המסך, ניתן להתארגן כקבוצה ולפנות ליבואן על מנת שישקול בחיוב את הבאת המסך ארצה. למי שמעוניין - נא להשאיר דרכי התקשרות בפורום. מחיר המסך בארה"ב כ- 275$.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך מחשב 24-27 אינצ' שיתאים לגיימינג ויציג משחקים בצורה הטובה ביותר לתקציב, 1500-2000 ש"ח לחרוג רק אם יש באמת הבדל עצום! עדיף שהיה LED אבל לא חייב, ואפשר גם מסך גדול יותר מ 27 בכללי אני גמיש אין לי איזה משהו בראש. ורצוי שהיה בעל חיבור HDMI גם לנוחות וגם אני מאמין שזה משפר את איכות הצפייה! כרגע אני עם מסך סמסונג 22 אינצ' LCD 2MS ויש לי LCD 32 אינצ' אבל HD REDY והיא מחוברת למחשב בכבל HDMI אבל ממש לא נוח לשחק כי אין לי סט אלחוטי. אז יאללה המלצות אנשים!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז שלום ! אני מחפש מסך לקנייה בעתיד, הלא מוגדר. אתם בטח חושבים לעצמכם "אז תפתח כשתקנה" או משהו בסגנון, אבל אני לא יודע מתי אקנה. אולי אפילו מחר. או מחרתיים כי מחר שבת. גם התקציב לא מוגבל, או יותר נכון לא מוגדר. אני מחפש מסך טוב, לעיצוב, סרטים, ושימושים כלליים- קצת מהכל. ראיתי את המסך S23A950 של סמסונג, אני גם זוכר שראיתי כתבה עליו (יש מצב אפילו פה באתר) כשרק הוצגו. יש לו תלת מימד, שזה נחמד מאוד, יש לו תאורה אחורית לד, שלמרות שזה לא אומר כלום, אוכל להשוויץ בפני החברים , עיצוב מעולה. ואם בעיצוב עסקנו, מסך מעוצב טוב מעלה הרבה נקודות למסך. גם אורגנומיה. חיסרון שיש לו זה פאנל TN, או שאולי זה לא חיסרון. אתם המומחים . בכל מקרה, מאוד אהבתי אותו, למרות המחיר הגבוהה (2400 ש"ח…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית קניית מסך 32 אינץ' וראיתי שיצא דגם חדש בשם 32LK430Y שמחליף את 32LD460. השאלה שלי האם יש הבדלים במסכים מלבד עוד כניסת HDMI ותמיכה בשידורי עידן לדגם החדש, והאם הוא שווה את התוספת הכספית מהדגם הקודם? להלן המפרטים הטכניים של הדגמים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1088&keySearch= http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=283&prodid=785&keySearch= תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך Dell U2312HM ואני מחובר עכשיו בחיבור VGA אבל אני רוצה לחבר אותו במחיבור HDMI (יש לי GTX570), הבעיה היא שלא מצאתי על המסך מקום לחבר את הHDMI, ובנוסף גם לא קיבלתי את הכבל הזה עם המסך, יכול להיות שהוא מחובר לי כבר בHD בלי החיבור הזה? דרך אגב, האם אני ירגיש הבדל עם אני יעבור לHDMI?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! באמת הפכתי פה את הפורום וחיפשתי בכל הרשת, ביקורות על 2 המסכים (2412 וה-2410 של DELL) , והשוואות. אבל תכלס, קשה לי להחליט. אז אני מבקש את עצת המומחים פה בפורום (!). לגבי השימושים שלי: אני מעצב גרפי (פרינטים/אתרים) וגם מתעסק בהפקה ומיקס(מוזיקה, בגלל זה הרזולוציה הגדולה). מלבד זאת, אני משתמש גם במחשב אישי וגם במחשב נייד. ככה שהייתי רוצה שהמחשב האישי יהיה תמיד מחובר (לשימוש שאר דיירי הבית) והניד רק כשאני מגיע אני אחבר כבל HDMI ואבחר INPUT שונה במסך. לגבי משחקים, אני כן משחק. לצערי המסך הקודם שלי הלך לעולמו והמחשבים שלי (הנייד והנייח) כרגע לא מריצים את המשחקים הכי מטורפים בשוק(FPS ) ככה שבעתיד אני אשדרג ואני כן אשחק משחקים "כבדים" כיום אני משחק פיפא12/DA2 [וע…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, בחלומי אני רוצה מסך אחד בבית שישמש גם לטלוויזיה וגם למחשב. ראיתי סטרימרים של WD אבל ממה שהתרשמתי זה לא בדיוק זה( וגם שהכוונה שלהם הפוכה.. טלוויזיה ומחשב). לי כרגע אין טלוויזיה ויש לי מסך BENQ t221W( אגב, מסך מעולה לטעמי) יש לו רק חיבורי VGA וDVI. רציתי לדעת איך ניתן לראות בו גם טלוויזיה? האם על-ידי סטרימר? האם יש פתרון טכנולוגי אחר(כרטיס טלוויזיה? ). האם מישהו הרכיב משהו דומה? (שמעתי שיש היום מסכים שמגיעים עם מערכת TV מובנית, מישהו משתמש בכזה?) כמו כן, התקציב שלי נמוך מאוד ומאידך אני לא צריך איכות צפייה מדהימה. (בעיקר חדשות וכו, בטח לא 3D) מחפש פתרון פשוט וזול.. תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-BenQ G2400W שלי שבק חיים אחרי 4 שנים, ואני מחפש מסך מחשב חדש. השימושים העיקריים זה למשחקי מחשב ותכנות וכיו"ב (סטודנט להנדסת מחשבים). אפשר לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש מוצדק, אני אעדיף מסך של 24 אינץ' על זה של 23 אינץ', אבל במידת הצורך כן אהיה מוכן להתפשר. תודה רבה לכל המסייעים (:
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונייןלרכוש כמתנה משפחתית לאחד מחברי המשפחה מסך 20-22 אינץ רצוי שיהיה FHD עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים גיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיון במפרטי מחשב (שאלתי שם לגבי מפרט שלם) הציעו לי לקבל חוו"ד נוספת לגבי המסך. מכיוון שזה המקום המתאים אשמח לשמוע מה דעתכם? המטרה משחק starcraft 2, גלישה, וורד. אפשר לעלות קצת במחיר אם מצדיק את ההשקעה. אשמח לתובנות ולהצעות. בתודה אימא של
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל העיצוב שלו לא מעניין אותי רק איכות התמונה. אני מחפש מסך ב800 ומטה עם FULL HD וחיבור HDMI איך המסך הנ"ל (מבחינת איכות תמונה וצבעים)? ויש מסכים יותר מומלצים בתקציב? עריכה: ישמש למשחקים סרטים ושימושים כלליים.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-