מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3077 אני מכיר ויודע איך רואים במסכי טלוויזיה 3D ,לא ראיתי עדיין מסכי מחשב 3D. ראיתי לא מזמן בטלוויזיה של LG 3D סרטון הדגמה למשחק FPS נראה לי שזה היה BF 2 - ראו פשוט מדהים, מימד של חוויה אחרת לגמרי ומאוד מרשים. המטרה העיקרית בשבילי זה למשחקים (לא שאני גיימר כבד פשוט אם כבר משחקים במשהו אז להנות עם מקסימום חוויה) השאלה אם מסך מחשב 3D יתן לי אותו רמת אפקט/עומק של תלת מימד כמו מסך טלווזיה 3D ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 23 - 24 אינטש בעל כניסת HDMI לPS3 ואולי גם HDMI למחשב (אפשרי גם DVI - עדיף שלא) רזולוציה 1080P ומעלה בתקציב של בין 1000 - 1400 ש"ח האם מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי ואמין? תודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪801 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪400 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪944 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec ONE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪244 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 450W - RETAIL ₪265 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪97 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 ₪283 זה מפרט שניתן לי כאן. עכשיו אני צריך לזה מסך. המסך שלי כרגע הוא: VIA/S3G UniChrome Pro IGP Watch mv…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להזמין את המסך הנל http://www.mcc.co.il/ProdDesc95596.html ורציתי לשאול עם אני מחבר אותו למחשב ברזולוציה של 1920 על 1080 האם הוא יעבוד לי? כי לא ממש הבנתי מה רשום שמה, עם אני מחבר עם כבל HDMI לא אמורה להיות בעיה? איך החברה הזאת מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מסך LCD בן שש שנים (במקרה שלי 2405WFPD DELL)מאבד מאיכותו, ומהו אורך חיים ממוצע של מסך כזה? תודה מידד
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Samsung T27A950 3D Led 27'' 2ms 2xHDMI WideScreen Black אני לא מוצא מידע על שלט אם לא, תציעו לי מסך מחשב+טלויזיה כולל שלט HDMI הכי חדש תקציב עד 4000 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית קניית מסך 32 אינץ' וראיתי שיצא דגם חדש בשם 32LK430Y שמחליף את 32LD460. השאלה שלי האם יש הבדלים במסכים מלבד עוד כניסת HDMI ותמיכה בשידורי עידן לדגם החדש, והאם הוא שווה את התוספת הכספית מהדגם הקודם? להלן המפרטים הטכניים של הדגמים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1088&keySearch= http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=283&prodid=785&keySearch= תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. המחיר ל-U2412M בקניה הקבוצתית הוא 1380 למזומן (תשלום לשליח), 1400 באשראי עד שני תשלומים ו-1430 עד 12 תשלומים. המחיר כולל משלוח. ה-REV של U2412M הוא A00. לגבי U2312HM - המחיר הוא 950 ש"ח כולל משלוח, TMS לא יכולים לתת הנחה משמעותית שם. האחריות היא של דל (שלוש שנים איסוף מהבית והחלפה אם יש פיקסל שרוף בהיר או שישה פיקסלים כהים). נא לשלוח שם+טלפון לקיריל: kirill@tms.co.il ביום שישי הקרוב המכירה תסגר. כל מי שישלח מייל אחרי יום שישי לא יכנס לקניה הקבוצתית. תודה לכולם.
-
- 240 תגובות
- 31.3k צפיות
-
-
טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך מחשב 24-27 אינצ' שיתאים לגיימינג ויציג משחקים בצורה הטובה ביותר לתקציב, 1500-2000 ש"ח לחרוג רק אם יש באמת הבדל עצום! עדיף שהיה LED אבל לא חייב, ואפשר גם מסך גדול יותר מ 27 בכללי אני גמיש אין לי איזה משהו בראש. ורצוי שהיה בעל חיבור HDMI גם לנוחות וגם אני מאמין שזה משפר את איכות הצפייה! כרגע אני עם מסך סמסונג 22 אינצ' LCD 2MS ויש לי LCD 32 אינצ' אבל HD REDY והיא מחוברת למחשב בכבל HDMI אבל ממש לא נוח לשחק כי אין לי סט אלחוטי. אז יאללה המלצות אנשים!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, בחלומי אני רוצה מסך אחד בבית שישמש גם לטלוויזיה וגם למחשב. ראיתי סטרימרים של WD אבל ממה שהתרשמתי זה לא בדיוק זה( וגם שהכוונה שלהם הפוכה.. טלוויזיה ומחשב). לי כרגע אין טלוויזיה ויש לי מסך BENQ t221W( אגב, מסך מעולה לטעמי) יש לו רק חיבורי VGA וDVI. רציתי לדעת איך ניתן לראות בו גם טלוויזיה? האם על-ידי סטרימר? האם יש פתרון טכנולוגי אחר(כרטיס טלוויזיה? ). האם מישהו הרכיב משהו דומה? (שמעתי שיש היום מסכים שמגיעים עם מערכת TV מובנית, מישהו משתמש בכזה?) כמו כן, התקציב שלי נמוך מאוד ומאידך אני לא צריך איכות צפייה מדהימה. (בעיקר חדשות וכו, בטח לא 3D) מחפש פתרון פשוט וזול.. תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבטת בין שני המסכים: Dell U2312HM ו- LG IPS231P על מה אתם ממליצים? בין היתר ההבדל הוא במתן שירות במסגרת אחריות. DELL מבטיחים אחראיות בבית הלקוח (איסוף והחזרה). למישהו מכם יש ניסיון בפניות לשירות? אם מי כדאי להתעסק? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-