עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ורדי,

שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by elixvx,

היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by 00Amir,

כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

חיפוש בגוגל החזיר לי שזו תוכנה לייצירת אנימציה,אבל לא נראה לי שזה מה ששאלתי.אז אם אפשר,בכמה מילים מה זה לעזאזל ?Pivot במסכים -יש גם כזה שיר לא?"Pivot whan you kiss me"-גם תוצאה כזו החזיר לי

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by BandiT,

שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום לכולם, אני תוהה האם מסכי המחשב (CRT או LCD) פולטים גם אור בתחום האינפרא אדום כתוצר לוואי ?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by LoK_fanboy,

שלום, ראיתי כבר דיונים חופפים אבל דובר בדגמים הקודמים ואני מעוניין לדבר על הדגמים המדוייקים האלה. אז ככה ברשותי לאפטופ שאני אוהב, אבל מה לעשות מסך לאפטופ זה חרא... במקור הלכתי לחפש מסך רגיל TN אבל כשראיתי בחנות את הIPS והתחלתי ככה לשנות זוויות צפייה בכיוון האנכי, הבנתי על מה כל המהומה. עכשיו יצא לי לראות את האל.ג'י. והוא ממש ממש ממש הרשים אותי לטובה. לעומת זאת הרבה ממליצים על מסכי דל בכללי (לאו דווקא הדגם הספציפי הזה) ולא הצלחתי לראות באף חנות את הצג המדובר. כרגע יש מבצע בקיי.אס. פי על הדל ואני לא רוצה סתם לפספס. אז אחרוג ממנהגי ואבקש המלצה למרות שאני לא רואה את המוצר בעיניים: דל או אל.ג'י? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12425 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13765

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בזמן האחרון כמעט כל המסכים שיוצאים לשוק ובמיוחד מסכים של מחשבים ניידים הם מסכים מסוג GLOSSY ,כלומר מסכים מבריקים. בשימוש בייתי זאת אולי לא בעייה גדולה משום שהמשתמש יכול לשלוט ולכוון את מקורות האור בבייתו שלו אולם בשימוש מחוץ לבית או בעבודה מסך שכזה הוא פשוט זוועה אמיתית שלמעשה במצבים רבים פשוט מונעת לגמרי את השימוש בנייד או שהופכת את העבודה איתו לסיוט אמיתי שמתבטאים בכאבי עיניים ,כאבי ראש ועייפות. שמעתי על אפשרות מסויימת של שינוי סוג המסך על ידי ציפוי עצמי. האם אכן ניתן להפוך כל מסך מבריק למסך מט על-ידי הדבקה עצמית של ציפוי מיוחד שמונע השתקפויות? האם הציפוי הזה יעיל באותה מידה כמו מסך מט במקור. אילו ציפויים נחשבים כאיכותיים ? האם יש צורך במיומנות כולשהיא כדי להדביק את הצ…

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by yogev_23,

מבחינת איכות אות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by CMuf,

שלום. אני מאז ומעולם היה לי מסך 17". בהתחלה 15" שקק עם שפורפרת סוני טריניטרון, אחר כך 17" עם שפורפרת טריניטרון, והם היו מעולים. קיבלתי ממשהו במשפחה פרויו lcd 17" והשתמשתי בו שנים רבות מאוד עד היום. בזמן האחרון הוא לפעמים עושה רעש של תיקים, וגם פעם אחת טיפה התמונה התנועעה. לכן סוף שבוע שעבר קניתי מסך מעולה של Dell U2312HM עם פאנל IPS. בנוסף לאבי מסכים בטכנולוגית TN הזולה יותר ואמורה להיות עם זמן תגובה טוב יותר. ניסיתי לדוגמא CODMW2 MP שברשותי, במסך שלי (IPS), וגם במסכים (TN) סמסונג של אבי ו MAG 2401c של אבי, כאשר המאג אמור להיות 2 מילישניות , ובכולם ראיתי הרבה יותר מושן בלור ובעיות רענון מאשר ה 17" שהיה לי. מהי דעתכם בנושא? אני מחפש בנרות את הבעיה ולכן היא מופיע…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NoobPCUser,

שלום, ברשותי מסך LG FLATRON E2040 וברצוני לחבר אותו אל הקיר בעזרת זרוע. מעולם לא עשיתי את זה אז רציתי לשאול איך זה עובד? האם הזרוע מגיעה עם התקן שמחזיק את המסך או שהמסך מגיע אם התקן שמתחבר לזרוע? ???

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoni_h,

אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by shahar75,

המסך אמור להיות מסך מצוין (ביחס למחיר שלו), אבל לא בהגדרות המקוריות שלו. אני צופה בתמונות במסך והן פשוט לא נראות טוב. נראה כאילו הצבעים הלבנים משתלטים בצורה קיצונית ולא הצלחתי לקנפג את הגדרות המסך בצורה מוצלחת על מנת להגיע לאיכות טובה. במסך הזול שלי בעבודה אני רואה טוב יותר מוזר שהמסך לא מגיע עם איזשהו חיישן לכיוון אוטומטי מומלץ אלא הוא ידני לחלוטין. נכנסתי לכל מיני אתרים המציגים תמונות שאמורות לתרום לכיול מוצלח, אבל למרו שאני רואה את כל הצבעים שהם מציגים, זה עדיין לא זה. האם מישהו יודע מה השילוב הנכון של ההגדרות במסך זה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maazg,

שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jungle-man,

בשעה טובה נרכש אתמול הU2312. אני מחפש זרוע לחיבור המסך לקיר והדרישה היא כמה שיותר שהמסך יהיה צמוד לקיר, זרוע בעלת המרווח הקטן ביותר האפשרי. רכשתי אתמול בKSP את הזרוע הכי קטנה שהיתה להם ‏Screen Player B - LCD Wall Mount TKLA-3012‎ אולם גם בזרוע הזו ישנו מרווח של 10 ס"מ (!) בין הקיר למסך. אשמח להמלצות לפי נסיונכם לזרוע העונה על הדרישות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. Started by ag43,

אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. דגם 190cw? מסך רחב רזולוציה של 16:10,1440X900..כניסות:VGA,DVI נקנה לפני כשנתיים וחצי בכ-1200 ש"ח? עקב קניית מסך גדול יותר(u2412m).. *חשוב לציין שהמצב של המסך מצוין. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים