עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, ברשותי מסך DELL 2209WA ובצד השמאלי של המסך התחיל להופיע מעין כתם כהה שלאחרונה גם הצמיח ריבועים...אני לא יודע ממה זה נגרם. זה התחיל לפני כשבוע וזה מחריךף עם הזמן. גם ככל שהמסך דלוק יותר זמן כך זה יותר בולט. המסך נרכש בפנדה, שלא קיימים יותר. האם יש סיבה לממש אחריות? ואם כן, אז איך? בתודה מראש.

• 40 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by DarkeyE,

שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני צריך מסך חדש. אני יודע שהמסך הזה ואחיו הגדול (2412) נחשבים מאוד כאיכותיים והרבה גיימרים משתמשים בהם. השימושים שלי למסך הם קריאה מרובה הרבה שעות רצופות במשך היום, אז אני צריך מסך שיהיה נוח ולא "יעייף" את העיינים אחרי הרבה זמן בהייה בו... שיהיה נוח לעבודה שוטפת של הרבה שעות.. הוא נחמד גם כי יש לו את הPIVOT MODE שזה דיי גימיק אבל נחמד שיש לך את זה (: רציתי לשאול אם המסך הזה עומד טוב בדרישות שלי ? איך הוא ? יש מסכים אחרים שעונים על הדרישות שלי יותר טוב ממנו ? תודה (:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by yoni_h,

טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם... אחרי כמה שעות מול המסך קצת ביקורת עליו... היה לי לפני 226BW של סאמסונג אני רואה גוון יותר צהוב מסך מאשר לבן... אני לא מבין למה עשיתי REST לתמונה וזה עדיין נשאר... חוץ מזה לא רואה הבדלים בין המסכים...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני בערך 3 שנים רכשתי את המסך של דל 2407 בזכות ההמלצות שקיבלתי פה. יש לי כמה שאלות: 1.האם הוא מסך HD? 2.חיברו לי אותו לממיר דיגיטלי רגיל של יס. אני רואה תמונה של הטלויזיה אבל לא שומע. איך אני מחבר לו רמקולים? 3. אני רוצה לראות את המחשב במסך טלויזיה HD אחר שיש לי. ניסיתי לחבר כבל HD לHDMI, ללא הצלחה. אשמח לסיוע. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  9. כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  12. Started by orlupo,

שלום, יש לי היום 2209wa. יש לי אופציה להשתדרג ל-u2311hm. להחליף או לא להחליף? לא בטוח כמה עניין היחס מסך מפריע לי. DisplayPort לא משחק פה. הייתי רוצה לשמוע על ההבדלים באיכות התמונה. תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by OR2OOO,

כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iNtro7,

יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  17. שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI ומהלויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 75 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by tommy5000,

שלום לחברי הפורום היקרים. המחיר ל-U2412M בקניה הקבוצתית הוא 1380 למזומן (תשלום לשליח), 1400 באשראי עד שני תשלומים ו-1430 עד 12 תשלומים. המחיר כולל משלוח. ה-REV של U2412M הוא A00. לגבי U2312HM - המחיר הוא 950 ש"ח כולל משלוח, TMS לא יכולים לתת הנחה משמעותית שם. האחריות היא של דל (שלוש שנים איסוף מהבית והחלפה אם יש פיקסל שרוף בהיר או שישה פיקסלים כהים). נא לשלוח שם+טלפון לקיריל: kirill@tms.co.il ביום שישי הקרוב המכירה תסגר. כל מי שישלח מייל אחרי יום שישי לא יכנס לקניה הקבוצתית. תודה לכולם.

• 240 תגובות
    • 30.7k צפיות
  19. Started by kolp,

נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by maazg,

שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sh.yoav,

שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, כבר כמה שנים אני עובד על מסך NEC 20WGX2, זהו מסך IPS שלטעמי הוא פשוט מסך פנומנלי. עכשיו הגיע הזמן מבחינתי להשתדרג למסך 24". ברור לי לגמריי שזה יהיה מסך IPS, חיפשתי כאן וגם באתרים אחרים אך לצערי ללא מראה עיניים אני לא מצליח לגבש דיעה על מחליף ראוי. מבחינת שימוש הדגש הוא על קריאה וצפיה בסרטים ותמונות. אז לכל בעלי הניסיון וגם - ואולי במיוחד - לאלה שמכירים את ה 20WGX2 ויכולים להשוות - מה המלצתכם למסך החלומות? אני לא נוקב כרגע במחיר יעד בכוונה, שיקול התמורה בעד הכסף ייכנס מאוחר יותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by TopNotch,

ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים