עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by benyben,

מסתבר שעשיתי מעצמי צחוק. סליחה אפשר למחוק (אחזור לשולחן כדי להבין איך נפלה טעות כזאת - שעוד לא הבנתי אפילו מהי ) סליחה סליחה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by Second Edition,

היי אני מחפש מסך, בתור מסך משני (וחשוב לי גם pivot) נתקלתי במסך הזה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998967 אשמח לקבל עליו ביקורת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

אז ככה, כרגע יש לי מסך 17" של BENQ שבזמנו נחשב לדי טוב... FP737sD ... כרגע אני שוקל לעבור למסך 226BW או 206BW [סמסונג] ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לעבור לרחב? מי שכן עבר, לוקח הרבה זמן להתרגל? ותכלס, מה יותר טוב? בקשר למשחקים, לכל משחק יש אפשרות לשים רזולוציה של 1680x1050? תודה רבה אוקיי בקשר לשאלות הקודמות עניתם, החלטתי ללכת על רחב! עכשיו אני מתלבט בין כמה מסכים. [אל תציעו לי מסכי 19" בבקשה] *Philips 200W6CS שעולה 1600 כולל משלוח *Samsung 226BW שעולה 1750 כולל משלוח. אני יודע שהפיליפס יותר טוב, אבל ההבדלים משמעותיים? למישהו שיש 226 יכול לתת עליו חוות דעת? בעיקרון זה גודל VS איכות, אמרו לי גם שכדאי לקחת את ה206 ולא את ה226 בגלל שהרזולוציה אותו דבר או משהו כזה..…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בוקר טוב מחפש מסך IPS 23-24 אינץ', שישמש כמסך ללפטופ בזמן שהלפטופ מתפקד כמחשב שולחני בבית. הדרישות הן שיהיה נוח לקרוא בו (עבודה מרובה עם מאמרים וקריאה) ושיהיה נוח ומדוייק לעריכת תמונות ווידאו. צפייה בסרטים היא שימוש משני. התקציב - עד 1500. כרגע הסתכלתי על Dell U2414H, שנראה טוב מבחינת המפרט... האם יש עוד אלטרנטיבות מומלצות? המסך יהיה מחובר בחיבור MiniDP. תודה רבה ויום טוב! אוריאל

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kentaro,

כמו שחלקכם יודעים רציתי לקנות את הMW221C של אסוס,אבל החנות שאיתה דיברתי אמרו שאזל להם המלאי בארץ אבל עכשיו יש להם דגמים חדשים כמו : VW22U VK22U VK22H MK221H אני רוצה לדעת איזה מהם הכי דומה לMW221C מבחינת המפרט הטכני שלו,ולקנות אותו. חשוב לציין שמן הסתם אני מחפש 22' עם 2MS. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. ברשותי מסך DELL 2407WFP ברזולוציה של 1920x1200 כידוע (24 אינטש) ואני מעוניין לצרף אליו מסך שני כדי להגדיל את שטח העבודה הזמין. למיטב ידיעתי, לשם כך עלי לעבוד ב-Extended Desktop Mode עם מסך נוסף ברזולוציה אנכית של 1200 פיקסלים. בכל מצב אחר, אחד המסכים לא יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ואיכות הטקסט תיפגע קשות. אני צודק? 1. חשבתי על ה-SAMSUNG T220P שנותן 1920X1200 במחיר סביר בהחלט ואז ההגדרה שלי צריכה להיות 3840x1200, נכון? אמנם מדובר במסך מבוסס TN אבל מסכים איכותיים ברזולוציה כזו עולים פי 3 ובכל זאת, זה מסך משני ולא ראשי... 2. האם קיים דגם 24' ברזלוציית 1920x1200 במחיר סביר? הזול (והאיכותי) ביותר שראיתי הוא ה-PHILIPS 240BW8EB בפחות מ-1400 ש"ח... לא יודע לגבי זמינות בפועל. עריכה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Gadgets4all,

הי, אני מחפש 3 מסכים 24" ל- Eyefinity. עלות כל מסך עד 1000 ש"ח רצוי פחות, וכמובן מסגרת כמה שיותר דקה. המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש, דני

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by vila,

שלום רב, אני רואה שיש הרבה המלצות לא לקחת את הפנל הפשוט והפחות טוב. לפי מה שראיתי - בפנלים שנחשבים יותר טובים קצב הרענון הוא בדרך כלל 8MS, האם זה משמעותי? האם מסך שצריך להתאים למשחקים צריך להתחשב בנתון זה? האם זה לא אזהרה ממריחות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מסך dell p2414h ויש לו אופציית חיבור של display port או DVI-D , למחשב שלי יש כניסת DVI ו HDMI, עם איזה כבלים הכי כדאי לי לחבר בין המסך למחשב כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר ? האם DP יותר איכותי מ DVI ? האם להשתמש במתאמים ? במארז הביאו לי כבל DP ל DP ומאחר ואין לי חיבור DP במחשב אני לא יכול לחבר אותו... האם כדאי לקנות מתאם ? תודה

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by schumih,

אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  12. המחיר גבוה, לטענת המוכר (איש נעים הליכות ומקצוען אמיתי) בגלל שחסר במלאים. אולם CSM היבואן הרשמי של המסכים הנ"ל, טען שתוך שבוע ימים יחודש 8) המלאי בארץ.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  15. לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מחשב למשחקים ועכשיו אני רוצה לקנות מסך! תחילה רציתי לקנות LCD TV 26 , אבל מכיוון שבידיוק ליד המחשב יש לי טלוויזיה, החלטתי שלא שווה לקנות LCD TV כי אני בכלל לא אשתמש בטלוויזיה והאופציות של המסך!!! לכן החלטתי ללכת על מוניטור רגיל וטוב: זה המסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454744 שמעתי עליו המון ביקורות טובות, אבל גם דעתכם חשובה לי... לכן אשמח לשמוע תגובות לפני שאני קונה! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, אם ישנם חברי פורום שבבעלותם אחד מ-2 המסכים האלו ויכולו לארח אותי להתרשמות קצרה, זה מאוד יעזור לי להיסגר על הרכישה. אני באיזור חיפה-קריות, פניות ברדיוס של 50ק"מ מפה יקבלו עדיפות אבל כמובן כל הזמנה תתקבל בברכה... שבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש אתרים/מאמרים , שיש בהם ביקורות לגבי מסכי LCDטלוויזיה , בדגמים שנמכרים כאן בארץ, במחירים לא יקרים. עדיפות לטלווזיות 32 ו 37 אינץ. שמח לשמוע גם דעתכם. (המטרה היא לשים בחדר עריכה, לשם צפייה ב DVD/טלוויזיה) אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נפלא

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by shantax,

ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח. ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית: offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0 אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית: The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. Th…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  20. Started by DeeKay,

אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  23. http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=3725 ביקורת בת 7 עמודים.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  24. Started by megaman,

שלום לככולם מישהו יכול בבקשה לכתוב ביקורת על טלוויזיה LED של HISENSE ? חרשתי את האינטרנט בניסיון למצוא משהו ולא הצלחתי למצוא . אודה למי שיכול להפנות אותי לביקורת כתובה על המוצר מס דגם - Hisense LEDN42K15PUK תודה מני

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by parAzoid,

שלום לכולם. ביום שלישי הזה שהיה קיבלתי את הNEC 20WGX2. לאחר יומיים של בדיקה וכו' החלטתי לעשות עליו ביקרות. אז נתחיל: הגיע אלי חבילה ענקית דרך הדואר. ככה היא נראית : [תנחשו של מה? O:] http://img410.imageshack.us/img410/1567/packagekp4.jpg לאחר פתיחה של הקופסא וחיטוט בה, הגעתי לחלק שבו מוסתר ה20WGX2, אך מצופה בכלכר אז אי אפשר לראותו. תמונה: http://img467.imageshack.us/img467/209/package2av9.jpg אני חייב לציין שהאריזה של נק מעולה. שמו הגנות כראוי, הכל אסטטי ונקי ורואים שממש קשה \כמעט בלתי אפשרי לפגוע במסך כאשר הוא בתוך הקופסא ארוז אלא אם כן לוקחים פטיש ענק ודופקים בקופסא לאחר שפתחתי את הקופסא, מצאתי את הדברים הבאים: כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, חוברת הסברה וCD. [כמ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים