מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מסך מחשב Samsung S23A300B LED סמסונג הכי זול 849 מסך מחשב LG E2341T LED (מחיר בין 600-800)מסך מחשב Mag H2201L LED (מחיר בין 600-800)מסך מחשב Philips 239CL2SB LCD פיליפס (מחיר בין 600-800) אם יש לכם אתר שהוא יותר זול אנא ציינו! איזה מסך יותר מתאים בהשוואה למחשב זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524517.new#new תודות לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, קבלתי טלוויזיה 32" ואני מחפש זרוע מתכוונת. זרוע עד 150 ש"ח (ראיתי איזה משהו נחמד באייבורי של LEXUS). יש איזה המלצה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table] [tr] [td]מסך 18.5 Samsung, E1920X LCD [table] [tr] [td]מסך 18.5 Mag, H9809A LCD [/td] [td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]מחד, אני שומעת שסמסונג הם הכי "חזקים" במסכים עכשיוץ מנגד, גם על מאג לא שמעתי דברים רעים. דבר נוסף, במאג יש 3 שנים אחריות ובסמסונג שנה אחת שזה גם שיקול מבחינתי.[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]הניגודיות בשניהם זהה. זמן התגובה בסמסונג הוא 5 ובמאג זה 2. אני לא מבינה מה זה אומר ועד כמה זה משמעותי כשיקול. ודבר אחרון - המאג מגיע עם רמקלים מובנים שזה די טוב לי כי אין לי הרבה מקום בשולחן. אשמח לשמוע דיעותכם, הצעותכם וכו'. תודה מראש[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו כתמים שחורים על המסך בחלק העליון קרוב למסגרת. בהתחלה הופיעו נקודות קטנות אבל בזמן האחרון הן הולכות וגדלות. אני לא יודע אם שווה לממש אחריות. ניתן להבחין בכתמים בקלות על רקעים אפורים. השתמשתי ב-Dead Pixel Buddy. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש מה אתם אומרים על המסך הזה? LG מסוג דגם IPS236V גודל 23" http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2389183,00.asp מפרט טכני בעברית: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=IPS236V-IPS&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=74&aff=Zap〈=he Youtube: מה דעתכם?חוות דעת?המלצה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום החליפו לי מסך של דל עקב תקלה. היה לי מסך 22 אינץ 2209WA שקניתי לפני שנתיים ואני יודע שהיה מעולה וקיבל ביקורות ממש טובות, וקבילתי מסך U2212HM שבתחתית שלו כתוב refurbished, שאני לא יודע עליו הרבה מלבד זה שהוא מסך 21.5 אינץ. מכיוון שאני לא מבין גדול רציתי לשאול האם זאת החלפה סבירה או שקיבלתי משהו הרבה פחות טוב/יותר טוב. (ובלי קשר, מעוניין לציין שתוך פחות משבוע מיום הפנייה הגיע טכנאי עד הבית לקח את המסך התקול והביא את החדש.) עריכה: אני לא מוצא דרייברים באתר של דל, תוכלו לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איך שאני מדליק את המסך, יש לי 1-2 פסים אנכים בעובי של 1 פיקסל לכל אורך המסך שנעלמים לאחר כמה דקות. זה קורה רק כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה בהשהייה למשך כמה שעות (לדוגמה לאחר לילה). יש לי אחריות על המסך לעוד חודש (סה"כ 3 שנים). הבעיה היא שקניתי את המסך בארץ (מפנדה ז"ל), אבל אני גר בארה"ב. בשירות לקוחות של DELL האמריקאי אמרו שהם לא ממש יכולים לעזור לי כי אין לי קבלה (יש לי, מפנדה, אבל היא בעברית והם לא מקבלים את זה). האם יבואן DELL בארץ יכול לעזור לי ולהחליף לי את המסך בארה"ב? או שאין סיכוי ולחשוב כבר על מסך חדש? (ד"א איך ה Dell UltraSharp U2412M 24" LED - בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת טקסטים). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב. בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק. המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך גדול ואיכותי והמחיר הזה מתאים לי בול מה אתם אומרים על המסך הזה Asus VE248H 24'' LED 2ms VGA DVI HDMI WideScreen Black תודה רבה! המחיר 1070 ואם יש לך המלצות למסכים במחיר הזה אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב-HTPC וטלוויזיית LED של סוני בגודל 46". בנוסף לטלוויזיה מחוברים למחשב גם שני המסכים שלי, DELL 2007FP ו-SAMSUND 943B. שני המסכים לא תומכים ברזולוציית הטלוויזיה(FHD), ולכן בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב דרך הטלוויזיה, עלי לשנות בהגדרות את יציאת המסך לטלוויזיה. לאור המחירים הנמוכים של הטלוויזיות, חשבתי להחליף את המסכים שלי בטלוויזיית 32" כלשהי שתעבוד ברזולוציה זהה לטלוויזיה הגדולה, וכך פשוט אוכל לחבר את שתיהן לרסיבר בHDMI או את הטלוויזיה הקטנה ישירות למחשב ביציאת HDMI נוספת ולהציג תמונה כפולה בשני המסכים כדי שלא אצטרך לגעת בהגדרות כל פעם שאני רוצה לעבור ממסך למסך... באילו קשיים / בעיות אני עלול להיתקל בשימוש בטלוויזיית 32" רגילה בתור מסך מחשב? (אינטרנט…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום שמתי לב שהמסך מחשב שלי ממש מלוכלך באבק וכל מיני אפצ'י טועים לכיוונו. בנוסף יש לי "LCD 52 שגם מתחילה לצבור אבק. לקחתי חתיכת נייר סופג שהרטבתי בנוזל לניקוי חלונות וכבר בדרך למסך LCD הגדול שבסלון...הבנתי שאני הולך לעשות משהוא לא הגיוני ובטוח יש משהוא ייעודי לניקוי מסכים. בקיצור המסכים ניצלו ברגע האחרון מהנייר הסופג (בכל זאת מדובר על FHD יקר של פיליפס וצג מחשב גם איכותי)..לפני חמש דקות חיפשתי בגוגל וכמובן מצאתי מלא ערכות ניקוי למסך...אחרי שראיתי שבארץ מוכרים בקבוקונים קטנים ובמחיר לא יקר אבל גם לא משתלם, פניתי ל DX והזמנתי את זה אחרי דקה של חיפוש: http://www.dealextreme.com/p/spray-cloth-brush-cleaning-kit-for-lcd-screen-28871 נראה לי בקבוק עם הרבה חומר ניקוי ומברשת שאין…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-