מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה. 1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500 2. השימושים שלי הם: כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p) 3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב. 4. הדגמים שאני חושב עליהם הם: א. מסך מחשב מדגם LG E2360T ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?) ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קיבלתי היום תמסך הזה. ורואים בו במצב לא של תלת מימד רואי ם כזה מטושטש לא כמו שאמורים לראות ממסך 23 led 1080p .ועוד דבר כשאני רואה תלת מימד ב bsplayer או מדיה פלייר clasic אז בוחר במצב side by side אבל אז התרגום מגיע לא טוב ורואים אותו בצדדים וגם הסרט נתקע כל הזמן.יש לי כרטיס מסך 9500gt 1gb ומעבד e8400 ליבה כפולה בגלל הכרטיס מסך הישן הזה נתקע לי התכני תלת מימד כן או לא? ועוד שאלה אמרו לי בתמיכה של lg להשתמש בTriDef 3D אבל הבעיה שבתוכנה זה מציג לי תתרגום הפוך מה עושים כדי לראות טוב בתוכנה הזאת ולא לראות כתוביות הפוך אלא רגיל? ועוד משהו איך עושים בתוכנות מדיה פלייר והשניהה עושים שבמצב שבחרתי יראו תכתוביות נורמאלח באמצע כמו שצריך? וגם איזה מצב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, ברשותי סמסונג 24 אינץ (BX2450) שמחובר DVI לQUADRO 2000 (כרטיס מסך של PNY בעל חיבורים DVI X 1 , DP X 2). אני מעוניין להוסיף עוד מסך 24 אינץ ולכן כמה שאלות: א. איזה מסך יהיה המתאים ביותר בתקציב של 1500 ~ ב. האם הבעיה הידועה בDELL U2412 של בריחת אור תפריע לי בשימושי גרפיקה כבדים? (אני מאמין שכן...) ג. האם יש עוד מסכים עם חיבור DP? ד. האם אני חייב לחבר DP, מכיוון שאילו החיבורים שנותרו בכרטיס מסך או שאפשר אחרת? ה. האם בכלל כדאי לי לרכוש את אותו הדגם/חברה (samsung bx2450) על מנת לעבוד על צבעים דומים? אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה, אדם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 25 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו. אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכי…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי בבית של אחד ההורים שלי, מסך LCD של Samsung SyncMaster 2253LW, ואני רוצה לדעת האם הוא יכול להציג ברזולוציית (Full HD 1080P (1080X1920. כרטיס המסך שבאותו המחשב הוא NVIDIA GeForce GT 220 עם 1GB זיכרון. הרזולוצייה המירבית שניתן להגדיר בהגדרות התצוגה עם המסך, היא 1050X1650.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קודם כול המסך המקור שלי השתבש. המסך שיש לי עכשיו SAMAUNG 22 אינץ רצולוזיה 1680-1050. כול פעם שאני מדליק הוא מהבהב ברמות עד שהוא מקבל את זרימת החשמל, בזמן הזה הולכות לי העיניים. אין לי עוד אחראיות עליו. אם יש פיתרון, אני מעדיף מאשר לקנות חדש (סטודנט אחרי הכול) חיפשתי פה ביקורות וראיתי שהחברות לא כול כך מוכרות ולא מופיע, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781444 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783612 מחפש מסך במחיר מוזל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום, יש מבצע (עד מוצאי שבת) למסך LCD MFM SAMSUNG 23 "P2370MS 1080P 5MS HDMI ב-1000 שקל. (http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1825) האם כדאי (זה זול ביחס לזאפ) - אך שאלתי היא האם המסך טוב? או שיש מסכים טובים ממנו במחירים זולים? המסך מיועד להורי - המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, תמונות, צפייה בוידאו ולעתים משחקים דוגמת nba או fifa. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו, חשוב לי מאוד איכות, תמונה טובה, צבעים טובים ואמיתיים, ומסך שלא מעייף את העיניים! זה הכי חשוב! שיהיה IPS איכותי ולא NT. כרגע אני עורך עם 2 מסכים צמודים, DELL2209WA, לקח זמן להתרגל, אבל מרוצה מהם מאוד. צריך לקנות זוג מסכים חדשים לאישתי (גם עורכת וידאו). ראיתי שכבר אין 2209WA ומוכרים רק 2210 שאין לי מושג מה ההבדל ואיך הם... חשבתי לקנות לי זוג חדש גדול יותר ואת שלי להביא לה... ראיתי את אלה: DELL 2412M LED, או דגם אחר של סמסונג שהוא 16X10 דגשים שחובה שיהיו: 1. המסך חייב להיות 16X10 . לא מתכוון לרכוש 16X9 בשום צורה שהיא. 2. חייב שהכפתורים יהיו בחלק הקדמי ולא בצדדים, כי אני תולה אותם על הקיר צמודים מרחק 0 3. חיבור HDMI 4. פיצרים כמו USB,רמקולים,סיבוב מסך- ל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש ברשותי מסך מחשב של אסוס זה המסך: http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3092016 רציתי חוות דעת עליו? השימושים הם משחקים ולפעמים צפייה בסרטים. תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 20 או 22 אינץ' המסך לעבודה משרדית - עבודת טקסט, קריאת מסמכים ומעט גרפיקה. ללא שימוש במשחקים וסרטים. הבנתי שעליי לבחור פאנל IPS. מצאתי ב ZAP רק מסך אחד בגודל 22: LG IPS226V LED מה משמעות ה LED ? האם זהו המסך היחיד כיום בגודל זה ? האם אין בגודל 20" האם יש למישהו במלאי DELL ? או HP? בעבר קניתי DELL 2209 בפנדה. אני מבין עכשיו שהם נסגרו. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיום המסך מחשב בחדרי הוא גם מסך הטלויזיה והוא מסוג HAIER 32 ברזולוציה 720P בזמן האחרון אני שוקל לשדרג את המסך ל1080P בעיקר בשביל לשפר את השימוש במחשב. התקציב שלי דל אבל אני חושב שזה יהווה הבדל משמעותי. השימושים שלי הם כלליים מאוד: משחקים כמו CRYSIS וDIRT3 ועוד משחקים דומים. גלישה וגם עבודה מול PHOTOSHOP תשאלו אותי איך הסתדרתי.. אז היו לי פדיחות לפעמים עם הצבעים... בגלל התקציב הנמוך מצאתי את המסכים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 2. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755614 האם אלה האופציות הכי טובות בשבילי? אם כן אז מה מנצח? או שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 1700ש"ח (מעוניין ב32 אינטש)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך עם פאנל IPS, וכזה שהדליפה לא נראת או לא רצינית. יש לי את האפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה, השאלה היא 1) איך עושים את זה בתנאים של חנות ( תאורה, נגישות מוגבלת לתוכנות מקצועיות וכו') 2) האם ישנה אפשרות כי הזליגה תחמיר עם השימוש או תשאר כפי שהיא בזמן הקניה ? תודה לכולם מראש, ובבקשה תענו מהר, או תשלחו קישורים, אני יודע לקרוא אנגלית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, רציתי לבקש עזרה במציאת מסך טוב למחשב של גיימינג בעיקר (שיהיה איכותי פשוט). עכשיו יש התלבטות, איזה גודל מסך עדיף ׳22 או ׳23 כי כמו שראיתי המחירים אותו דבר, לא? תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב בסביבות ה-600-700 שקל. שימושים: גלישה, אופיס, קריאת מסמכים. גודל מינימאלי: 19-20 אינץ' (כמובן שעדיף כמה שיותר בהתחשבות במחיר כמובן). זהו, סה"כ חשוב לי שיהיה נוח לעבוד עליו.. לא מיועד למשחקים, וגם לא כל כך לסרטים..(ובמחשב יש חיבור DVI אם זה משנה..) עד עכשיו השתמשים ב-sumsung 971P מזה 3 שנים בערך, והייתי מאוד מרוצה ממנו, עכשיו הוא התקלקל, ולכן אני מחפש להליף. יש למישהו המלצה בסכום הזה? זה אפשרי ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום, היה לי T240 משובש. בערך יומיים לפני שפגה האחריות שמתי אותו בתיקון(3 שנים אחריות). היום צלצלו אליי מחיון ונאמר לי שלא הצליחו/רצו לתקן, ומכיוון שלא מייצרים יותר את הענתיקה אז החליפו לי למסך לד בדגם-BX2450. הרצתי חיפוש מהיר וראיתי שכל הביקורות עליו משבחות. אבל אז אחי המשכיל (והזריז) העיר לי על כך שהרזולוציה שלו היא רק 1920X1080 בעוד שה- T240 הוא 1920X1200. הוא עוד טוען שאני חייב לדרוש מסך ברזלוציה של 1200 אנכי. האם לבקש משהו אחר? האם אני יכול בכלל לדרוש משהו כזה? האם כדאי לי? תודה לעונים. מיניעדכון- פה למשל נאמר ש- S24A350H. הוא המחליף שלו (כוס אומו שהשתנה לי הפונט).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-