עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש משקפיי "מסך " איכותיים ובמחיר מיתקבל על הדעת בחיבור HDMI או DVI ( לא 3D ) לצערי עד כה ,ניתקלתי בעיקר בזבל גימיקי ,סיני חסר ערך ,שמאופיין ברזולוצייה עלובה שאינה מאפשרת לעשות בהם שימש אמיתי כמסך מחשב (בעיקר לקריאת טקסטים מבלי "לשרוף את העיניים") . יש אומנם בשוק מספר מועט של משקפי מסך איכותיים ,אולם המחיר שלהם בשמיים. אני מחפש משהו באיכות ובמחירים סבירים . עזרה בחיפוש תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. אני עומד לקנות את המסך הנ"ל, לפי זאפ שני החנויות הזולות יותר (בהפרש של 450 ש"ח מהשאר) הן חצי חינם ואייבורי, שתיהן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי. השאלה אם כדאי לקנות אצלם כי המחיר נמוך יותר והמסך במלא מגיע מדל, החנות היא רק משווק, או שכדאי לשלם יותר ולקנות ממקום מכובד יותר, משהו שלא נקרא "חצי חינם" למשל במקרה של בעיה עם המסך, אצטרך לפנות לחנות או ישירות לדל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by a55af,

המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי. זה למטרת קריאת מסמכים לבחורה שמתעקשת על כך, ולכן הבקשה היא למרובע... אין יותר מדי דרישות - בעיקר מסמכים. קצת קליפים... אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  5. הטלויזיה מתוכננת להחליף את מסך המחשב הקיים (לא תשמש כטלויזיה בסלון ולא תחובר לממיר). הצרכים: שולחן עבודה גדול שישמש אותי בין היתר ב: --תכנות (הרבה.. C/C++/JAVA) --צפיה נוחה בקבצי אופיס\PDF --סרטים --קצת משחקים מרחק ישיבה מהמסך: 60-80 ס"מ. ל2 חברים שלי יש טלויזיות LG "32 בנות 2-3 שנים, ודי התרשמתי לטובה מאיכותן כאלטרנטיבה למסך מחשב, התמונה (בין אם זה בWindows ובין אם במשחק) ממש חלקה וחדה. מה שלא מעניין אותי זה רמקולים מובנים מאחר והטלויזיה תחובר למחשב בDVI, והסאונד מגיע מהמערכת שמחוברת למחשב בRCA. 1. על איזה דגם אתם ממליצים? (עם עדיפות לLG מצידי) 2. לגבי רזולוציה - HD Ready או Full HD ? *(ל2 החברים שלי יש HD Ready והאיכות פשוט נפלאה, אז השאלה שלי בעצם - איזה יתרון משמעות…

• 59 תגובות
    • 9k צפיות
  6. אני רוצה בבקשה המלצה למסך מחשב ממומלץ למשחקים וסרטים ברזולוציה 1080*1920 תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אחר ואני לא יודע אם להאמין לו. שלום, זה די דחוף (נשרף לי המסך הקודם ואני חייב חדש ומהר), הלכתי לחנות (KSP) אבל הם מתנהלים באיזו מן סודיות או משהו- אסור לי לראות את המוצר לפני שאני קונה אותו. ע"פ הפרמטרים שאני רואה (והעובדה שכל המסכים פחות או יותר אותו דבר) הוא נראה לי כמסך מתאים, הבעיה היחידה היא שאני לא בטוח אם הוא מבריק או מט(כמובן שאני צריך מט). המוכר בחנות אומר שזה מסך מבריק. מצד שני, בדיוק אותו המוכר אמר לי דקה לפני שלא כדאי לי הLG שעדיף לי לקחת DELL U2312HM בגלל שלמסך הזה יש HD ול LG אין- זה כמובן לא נכון. אני יודע שהDELL כנראה יותר איכותי בגלל שיש לו פאנל IPS, אבל ממה שקראתי על הפאנל- אין לי שום צורך בזה. אני לא גרפיקאי וממש לא אכפת לי מזוויות צפיה רחבות. יש לי (…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מסך חדש ואני לא בטוח שהוא יעבוד על המחשב שלי, זה מחשב מאוד מאוד ישן עם רזולוציה 640 * 480 המחשב נועד לתוכנה ספציפית בלבד בגלל זה אני לא מחליף אותו. אשמח לקבל אינפורמציה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מחפש מסך חדש למחשב, שימוש עיקרי משחקים(l4d2, tf2, trine 2, etc). חשוב לי שלמסך יהיה קצב רענון של 85hz או יותר ברזולוציה הטבעית שלו, אבל המסכים היחידים שמצאתי שיכולים לעשות את זה הם מסכי תלת-מימד, ואלה עולים הרבה מאוד. הרזולוציה הטבעית של המסך צריכה להיות 1920X1080. צריך להיות גם חיבור dual-link DVI, לפי מה שהבנתי. מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד שהוא לא תלת-מימד? כרטיס המסך שלי הוא amd 6850.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Itamarro,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מסך טלויזיה לחיבר למחשב. דרישות - סטנדרטיות [גלישה, סרטים], מרחק ישיבה מטר, לא משתמש בטקסט באופן מיוחד. חובה חיבור RF לכבלים. אני מעדיף LED, אבל גם-כן אין דרישה מיוחדת. תקציב - 2500 ש"ח (גמיש) אני לא נעול על 32" - אפשרי גם 36" קראתי פה בפורום, וראיתי שיש תגובות טובות על הLG LD460, אבל התקציב שלי יותר גבוה, ותהיתי אם אוכל לקנות מסך יותר איכותי. אגב, מישהו יודע איפה אפשר לקנותו בארץ עם פאנל ISP? אחת מהאופציות שבדקתי היא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794975 אשמח לעזרתכם לגבי המסכים שציינתי/ לחילופין המלצות למסכים אחרים שאתם מכירים. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לצורך העיניין המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755614 וגם, באופן כללי - מה ההבדל בין מסכי הטלוויזה ברזולצית FULLHD למסכי מחשב? רמת הניגודיות? יש עוד הבדלים?

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  15. Started by moti.dp,

רציתי לברר לגבי מסך ישן של DELL, דגם e177fp 17'' LCD response time 8 ms panel: TN(6 bit). Flat Panel LCD TFT , Active Matrix Contrast Ratio: 450:1 Brightness : 300cd/m2 איך המסך הזה באופן כללי? האם מסך זה יכול להציג בצורה טובה משחקים בסיסיים? לדוגמא FIFA וכד' תודה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by OzE,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני הולך לרכוש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגלישה, הקמת שרתים, וצפייה בסרטי HD לפעמיים. לא כל כך אכפת לי אם זה 23 או 24 או 25 אינץ. חשוב לי שיחזיק לאורך זמן ויהיה כמה שיותר בריא לעניים (אם יש חיה כזאת). ראיתי שמומלץ לקנות מסכי IPS. ראיתי ב KSP ובחנויות אחרות מסכים של LG/DELL במחירים של 950-1200. איזה מסך מומלץ יותר ולמה? תודה רבה לעוזרים, עזרתכם חשובה לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ksn1981,

שלום לכולם, כרגע אני עם U2311H, ומרוצה ממנו מאוד.. קל לראות זאת בביקורת שלי.. רציתי לקנות עוד אחד כזה (או המחליף U2312HM) לסביבה נוספת, ואז חשבתי לעצמי שאשים את הנוכחי שם ו-"אשתדרג".. ה-"שדרוג" שאני מחפש: - גודל נקודה גדול מ-0.265 - מגביל ל-24". - יותר גובה לעבודה שוטפת ויותר שטח לצפיה בסרט ממרחק. - פונקציות (כיול קל/מראש, מצב TEXT, בהירות אוטומטית לפי תנאי התאורה, תפריטים זריזים, מעבר קל בין כניסות). - חיבור לממיר HD (שימוש חדש!) לצפיה נוחה ממרחק - מגביל ליותר מ-24" ומצריך דרך לחילוץ אות האודיו מהאות שמגיע מיציאת ה-HDMI בממיר אל הכניסה (DP/HDMI) שבמסך!. זה שאני דבק בסדרה U של DELL דווקא מקשה עלי בבחירה: U2412M הקריאות שלי עליו לא עודדו אותי (צריך מזל בשביל ליפ…

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by thelegend,

שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by roee43,

כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by itay145,

שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by crazyfunk,

אבד לי ספק כח ממסך LG W2284 מבדיקה ראשונית באינטרנט החנויות דורשות עליו 300 שח סה"כ מדובר בספק 12v 3.5A האם אני יכול לקנות פשוט ספק גנרי אחר? אני מניח שעיקר הבעיה היא בקוטר של המחבר למסך. יש המלצות? מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by civic_ex,

אני יודע שמסכים קונים לפי MS כמה שיותר נמוך יותר טוב, וכמה שרזולוציה יותר גבוהה זה יותר טוב אבל מה זה 1080 ו 720 ?

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים