עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  3. [h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung‏, גודל: 27''‏, רזולוציה: 1920x1080‏, 16:9‏, צבע: שחור‏, חיבורים: VGA‏, DVI‏,DisplayPort‏, USB 2.0‏, תכונות: LED‏, PLS‏, תמיכה בתקן VESA‏, Pivot‏, זמן תגובה: 4ms‏, משך אחריות: 3 שנים‏, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ;D

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by Gliding,

הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by xkore,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. אני יודע שאפשר לחבר נניח שני מסכים בגודל 17" למחשב אחד.. השאלה שלי היא: האם אפשר נניח לחבר מסך 17" ומסך 22"\19" למחשב אחד? איך אני יכול לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by boim,

אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by gal426,

אפשר לנעול את הפוסט!!

12. Started by magafaim,

לא משנה הסתדרתי אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. אפשר לעשן מול מסך LCD ??סיגריות נרגילה וכו'?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  15. על איזה מסך אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  16. היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by roei_b,

אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ziv13,

היי, ה VP930 שלי נשרט טיפה בטעות ממכה ויש קו די מרגיז במסך... הפיקסלים לא נפגעו! הם מחליפים צבע והכל נראה תקין אבל מעצבן אותי השריטיה הדקה הזאת... יש מקום שיכול לתקן כאלה דברים? זה דבר קטן אבל מרגיז קצת בעיניים.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by eliil1,

כותרת ^ תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. אפשרות לרכישה נסגרה, נא לסגור את האשכול. שלום לחברי הפורום, עדכון: קבוצת הרכישה עומדת להסגר מי שטרם החליט נא לעדכן עד היום בערב, תודה. ישנה הזדמנות לרכוש את הדגם XB271HU (גרסת ה2K) בקניה קבוצתית לפרק זמן מצומצם. למי שמכיר את הדגם אין צורך להסביר ולהרחיב, ועבור מי שמתעניין במסך גיימינג בעל תדר ריענון גבוהה: - מסך G-SYNC 27" 2K WQHD 2560 X 1440. - פאנל IPS. - תדר ריענון של 144HZ, עד 165HZ Overclock. - מסגרת דקה במיוחד. - והכי חשוב, פחות זליגות אור מאשר בדגם של ASUS PG279Q, גרסת הפאנל חדשה יותר בדגם של ACER. המסך ימכר עם אחריות מלאה ושירות בארץ, במחיר אטרקטיבי שאיני יכול לפרט כרגע , למעוניינים…

• 42 תגובות
    • 13.2k צפיות
  22. Started by ex_,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by roybar,

אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אפשרי לחבר ל desktop שלי את המסך של הלפטופ? (המסך של DESKTOP התקלקל) אני צריך פתרון זמני עד שאני יקנה אחד חדש

25. Started by GeForce,

אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים