עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dani688933,

אני צריך 26-27 INC בלא יותר מ 2000-2200. המסך טוב?? יש יותר טוב מזה באותו מחיר? תודה מראש! נ.ב. שימושים: סרטים וגיימינג

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Tal14,

כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Stanly,

שלום, הבנתי שההבדל בניהם הוא ב LED לCCPL אורות האחוריים, האמת שאני סובל מאד מהבהירות של מסכי המחשב, אם יש משמעות לכך. אגב, ראיתי שיש גם מסכי 22 אינטש, יש הבדל טכנולוגי בניהם ל23? דבר אחרון, ואולי תתנו לי מענה לכך, חיפשתי בכלל מסך בעל חיבור אנלוגי לTV, אך עקב ההמלצות למסכי הדל ירדתי מהנושא. תודה מראש על התגובות

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sashakrik,

שלום, היו לי בעיות עם מסך U2312HM dell שהיה גרסה A01 יצרתי קשר עם התמיכה ויעל פתרונות הביאו מסך שרשום עליו U2312HMt והוא גרסה A05 מה ההבדל ? מה זה האות t ?? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by l_messi,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  12. שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dudu26,

מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TippEx,

המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rotemlp,

שלום, אני מחפש מסך מחשב - LCD מן הסתם.. בתקציב של עד 1000 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות, סרטי HD וקריאה של המוווון מסמכים (בד"כ PDF). לכן אני מחפש מסך שתומך ברזולוציית Full HD ושכמה שפחות יעייף לי את העיניים בזמן שאני קורא מסמכים. המרחק שלי מהמסך הוא בערך 50-60 ס"מ. שמתי לב שרוב פה ממליצים על: DELL U2312HM, שנראה מרשים מאוד. אך האם הוא מתאים להגבלת העייפות שציינתי לעיל?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by LRa,

שלום, קודם כל, אני שונא מסכי 16:9 לדסקטופ. לטעמי זה נוגד כמעט כל שימוש שעושים במחשבים אלו. כיום יש ברשותי מסך 5:4 19 אינץ ברזולוציה של 1280 על 1024 ואני מחפש להחליף אותו. אני מחפש מסך בגודל מעט יותר גדול, 20-21, אולי 22. הדבר הכי חשוב לי זה שהרזולוציה האנכית לא תרד מ-1024. המסכים של היום, בגדלים שמגיעים ל-23-24 ואף יותר, שהרזולוציה שלהם היא פחות nnשלי(אנכית כמובן) הם מגוכחים(ב-98% מדפי האינטרנט ובוורד אני רואה יותר מידע ב-19 שלי מאשר ב-24!). המסך משמש אותי בעיקר לגלישה ולעיתים רחוקות למשחקים. אופציה של pivot גם חשובה לי. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. שבוע טוב ותודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מעוניין לקבל המלצה למסך טוב שמיועד 100% למשחקים לפי מה שראיתי הרוב פה ממליצים על ה DELL שהוא 23" איך הוא לעומת ה LG IPS236V LED?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.techpowerup.com/163980/EIZO-DuraVision-FDH3601-On-Display-at-NAB-2012.html ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חג שמח לכולם אני צריך המלצה למסך איכותי וטוב כמובן שיהיה LED ושגודלו/רוחבו יהיה 22'' אינץ' או 23'' אינץ' - בתקציב של עד 700 ש''ח ועדיף מאוד שהחנות תיהיה בראשון לציון כי זאת העיר שלי ויהיה לי הכי נוח עם אני אלך לראות את המסך בעצמי ולרכוש אותו... תודה רבה לכולם על ההמלצות וחג שמח :]

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by etay93,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מסך dell ultrasharp led 23'' u2312hm עד עכשיו לא ניקיתי אותו ורציתי לשאול האם אפשרי לנקות אותו עם אותו סוג חומר שניקיתי עד עכשיו את מסכי ה lcd שלי ? והאם יש משהו שונה בצורת הניקוי ? ניסתי לבדוק בסטיקי אבל שם רשום רק לגבי מסכי lcd.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  24. המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. מתלבט בין שתי מסכים, אשמח גם להמלצות לדגמים ספציפיים המסך דרוש לעבודה עם תמונות ובעיקר ללכידת ווידיאו. עד כמה משפיע זמן התגובה לסוג כזה של עבודה ? האם כדאי לקחת מסך TN עם זמן תגובה נמוך או מסך IPS עם זמן תגובה ארוך יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים