עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני קונה מחשב חדש והמסך מחשב הנוכחי 22 אינץ' של LG עם רזלוציה מקסימלית של 1680x1050. חלק מהמטרה של קניית מחשב חדש היא להריץ משחקים עליו פה ושם, האם אני מגביל את עצמי אם אשאר עם המסך הישן לדעתכם ? אם אני אלך על מסך חדש זה יהיה DELL 23 IPS. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  2. אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ואני מתלבט איזה מסך להוסיף לו. התקציב הוא 800 ש״ח. חשבתי על ה- SAMSUNG Samsung S22A350B LED 21.5 חיפשתי בעיקר בגדלי 21.5״ בגלל שאני רוה שהמסך יהיה איכותי ומתאים לגיימינג ואני לא בטוח שאקבל את זה עם מסך 23״ בטווח המחירים האפשרי בשבילי. מה אתם אומרים? אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. אני משתמש במסך IPS של LG, לאחר כ20 דקות שאני לא משתמש בו הוא נכנס למצב שינה, לאחר שאני מזיז את העכבר הוא מחפש את ה source ופשוט לא נדלק מחדש, האור הכחול בכפתור ההדלקה מהבהב וגם שאני לוחץ לחפש את הSource מחדש הוא לא מוצא. אני מחובר בHDMI למיני מתאם בכרטיס מסך. רק לאחר שאני עושה RESTART המסך נדלק ועובד מצוין. המסך בן כחודשיים וחצי... האם נתקלתם בתקלה כזו? מה ניתן לעשות בכדי לסדר אותה? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by jacob300,

שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by psybrain,

רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TicTacToe,

אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום.. יש לי מסך U2311H רציתי לדעת מה הרזולוציה הבריאה ביותר לעיניים במסך זה. כי היום ניסתי לשנות רזולוציה לגבוהה יותר והעיניים התעייפו לי ומרגישים בהם כמו מתח כזה, כאילו הן מתאמצות ועובדות קשה. אני חושש שאם אמשיך עם הרזולוציה הגבוהה יהיו לי בעיות בעיניים. אז מה הכי כדאי? בתודה..

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני לא הכי מבין במסכים אבל ראיתי כמה דגמים בזאפ AOC E2343F בבאג אמרו לי שזה מסך לד בזאפ לא רשום AOC E2350SDA Philips 232EL2SB LG W2346T LG E2341T בעיקרון העתקתי מכאן http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957751&db4147=4152&orderby=price&db187910=187951&db187910=187935&db187910=187947&db187910=187949 איזה מהם הכי טוב מה אני צריך לחפש כי לכולם כמעט אותו מפרט בעיקר לגלישה וסרטים לא יותר מזה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד. חיברתי אליו מסך עם חיבור HDMI. בWIN7 בScreen resolution -> Advanced -> Monitor היתה רק אפשרות של 60 הרץ. אבל בCatalyst control center -> Desktop Properties יש לי אפשרות לשים 75 הרץ. ולאחר שאני מגדיר 75 הרץ בתוכנה של כרטיס המסך, האפשרות מופיעה גם באפשרויות monitor של מערכת ההפעלה. בחלון האפשרויות הראשון של מערכת ההפעלה רשום שdisplay mode שלא מופיע ואם שמים אותו בכוח יכול לגרום לנזק בחומרה. האם אני צריך לדאוג לזה? ואם כן, מצד מי יכול להגרם נזק - מסך או מחשב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. רזולוציה דרושה 1920x1080 אין צורך ב3D מרחק ישיבה מהמסך נע בין 80 ס"מ ל 3 מטר התקציב בכותרת, אבל אשמח לא להוציא את כולו מסכים שנראים כאופציות בינתיים: LG 32LK430Y Panasonic L37U30M הבנתי שיש עדיפות לפאנל IPS ואני אשמח אם תוכלו לכוון אותי, תודה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by idanarieli,

תקציב 1200 שח , חריגה של 25 שח אני ממש לא מתכוון לחרוג מהמחיר חח אני רוצה את המסך הטוב ביותר בין 24 וגדולים ממנו , אם יש מסכים שווים טכנית וההבדל היחיד הוא בגודל אני מעדיך את הגדול כמובן המסך ישמש למשחקים, יש לי כרטיס מסך HD6850 לא משנה לי מאיזה חנות לקנות ומאיפה, העיקר שהמחיר הסופי לא יעלה על 1200 ושהחנות תיתן אחריות, עדיף לי לקנות מחנויות שקרובות אלי, ירושלים

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  17. Started by idanarieli,

איזה סוג פאנל יש למסך הזה? Samsung S24A350H LED

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. אם זה יעלה כמה שקלים יותר זה בסדר תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Chamuelm,

שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  21. Started by razidan,

כרגע ברשותי DELL U2410 ואני מתעתד לעבור למסך 27... מתלבט בין ה NEC PA271W לבין DELL 2711 ואו EIZO.... כרגע נושא המחיר לא רלוונטי וחשוב לציין שהמטרה הינה בעיקר לצורך הצגת תמונות (אני צלם בין יתר עיסוקיי...תחביב,אבל בתחום המושקע... ) אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yanai_Gaf,

שלום, אני כנראה עוד כמה ימים קונה Dell U2412M ואני הולך לחבר אותו למחשב דרך DVI ולממיר דרך HDMI. השאלה שלי היא, כיוון שלמסך אין רמקולים מובנים, איך אני מקבל סאונד מהממיר? יש לי כרגע במחשב מערכת 2.1 שמתחברת דרך PL רגיל. אפשר לחבר אותה איכשהו ככה שתספק לי סאונד גם מהמחשב וגם מהממיר? רסיבר לא בא בחשבון, אין תקציב. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by afterdarkk,

מסך מאוד מוערך, במיוחד לגיימרים. חיפשתי די הרבה ולא מצאתי, מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dani688933,

אני צריך 26-27 INC בלא יותר מ 2000-2200. המסך טוב?? יש יותר טוב מזה באותו מחיר? תודה מראש! נ.ב. שימושים: סרטים וגיימינג

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Tal14,

כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים