מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt?? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות? אני מעוניין במסך שמחריו נע בין 550 - 750 שקלים אם למישהו יש הצעה אחרת....
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מסך לגיימינג בגודל 21.5 אינץ' עד 23 אינץ' עד 1000 ש"ח.. אבקש לקחת מוצר שיש לו יחס עלות/תועלת גבוה.. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להמליץ על מסכים של דל ואני יודע שזה די סותם פה כמה פיות :-X , אבל יש להם שירות חרא (לך תתקשר למוקד ותגיע לדל קפריסין, ואז תצטרך לשכנע אותם להוציא קריאת שירות כי זה עולה להם כסף כיוון שבארץ זו מעבדה פרטית [טרטורים קיצר, ואצלי שירות זה מעל הכל]).. חבר המליץ לי על MAG אבל אמרתי לו שהנושא בבדיקה.. מה אתם אומרים על מאג? לפי מה שאני יודע זו חרא של חברה והמוצרים גנריים לחלוטין וידועים בכך שיש להם זליגות אור, רמת שחור נמוכה וכו'.. כרגע אני די בכיוון של Samsung 2333T.. מה אתם אומרים עליו? חוץ מהסמסונג, יש הצעות? ;D
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח בהמלצה למסך מחשב LCD 23" ומעלה. האם יש משהו מומלץ במחיר הזה? האם כדאי לעלות במחיר? יש הצדקה? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מת כבר להשיג מסך עם 120HZ בחול זה כבר יצא מזמן אבל בארץ אני לא מוצא..למשהו יש מושג איפה אני יכול להשיג בארץ מסך עם 120HZ רענון?תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שמידי פעם יש מין קפיצה כזאת במסך .בעיקר כאשר מקטינים תיקיות או משחקים מסמכים . כאילו יש טיק כזה למסך .בדקתי באתר של דל ולא מצאתי דרייברים .איך ניתן לפתור את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים פורום נכבדים, שנייה לפני שאתם צועקים עלי דל, אציין שאופן התלייה של ה- AOC (דרך הבסיס, כלומר בחיבור אנכי המסך זוכה בכמה ס"מ של גובה) תואם את צרכי להפליא. השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם ה- AOC, או מה ההבדל בין שני המסכים (שניהם עם פאנל IPS, שמשיטוטי הפורום הבנתי שזה פיצ'ר מצויין). לינק למסך: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שיש לי כרגע הוא W2353V במיוחד בקריאה, העיניים מאוד כואבות לי אני מעוניין להחליף למסך 23 אינץ' שיהיה טוב גם במשחקים וגם לא יכאיב על העיניים וכמובן רזולוציה של 1920X1080 התקציב עד 3K אבל אפשר לסטות הן למעלה, הן למטה. מה שמאוד חשוב לי שניתן יהיה לקנות אותו דרך אופיס דיפו/אייבורי. תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל אך להפתעתי הרבה המחשב לא מזהה את המסך ולהיפך, בחיבור VGA למחשב אחר הכל תקין. הכ"מ שלי HD4850 ועדכנתי דרייברים. לוח אם: -GIGABYTE EP43 DS3L האם זהו פאק במסך או שמישהו מכיר את בהעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה למסך 24 עד 1500 ש"ח צריך שיהיו צבעים אמיתיים/מסך איכותי (אם יש עדיף למסך קריסטלי) אם יש משהו קצת יותר מ - 24 בתקציב, זה גם מתאים
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
במסך יש מקום לחיבורי DVI ויש לי כבל HDMI ל DVI הבעיה ש DVI אינו מעביר אודיו כיצד ניתן להעביר את האודיו ? אין שקע אוזניות ל PS3 תודה על העזרה איל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין 21 ל-24, תקציב בסביבות 1500 ש"ח. השימושים הם תוכנות הנדסיות, גלישה, סרטים. לא לגיימינג. מתגובות בפורום ראיתי, שהמלצות הן לכיוון Dell U2412M. עד כמה הוא נחות (מעשית) לשימושים הנ"ל מ-U2410?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, היום יש לי DELL 2007WFP שקניתי פה אגב בקניה קבוצתית לפני כמה שנים . החלטתי שאני רוצה להשתדרג. השימושים שלי הם: אינטרנט (הרבה קריאה), תכנות, משחקים (גם כבדים), סרטים, ובנוסף אני משתמש במערכות הפעלה וירטואליות על המחשב שלי לכן חשוב לי ששטח המסך יהיה גדול. כרגע יש לי מחשב יחסית חלש: CORE 2 Q9550, RADEON HD4870-1GB , ובעתיד הקרוב (חודשיים - שלוש) אני קונה חדש. אחרי שישבתי כמה שעות וקראתי על ההבדלים בין ה DELL U2410 ו - DELL 2412M הבנתי שהמחיר של ה 2410 (היום זה תוספת של 900 שקל ע"פ המחיר הכי זול בזאפ) לא שווה את זה (לפחות לפי דעתי). מה שאני רוצה לדעת זה האם הכרטיס מסך הנוכחי שלי יצליח להפעיל משחקים \ סרטי HD עם ה DELL 2711, ואם כן מה המגבלות? ובנוסף האם…
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש מסך מחשב 24" עם תקציב של עד 1500 ש"ח. המסך משמש בעיקר לאינטרנט, וכמעט ולא למשחקים/סרטים/גרפיקה. יש ברשותי מסך 20" ישן של DELL בעל פאנל IPS שאני מאוד מרוצה ממנו, אך בניגוד לעבר, אין לי יותר צורך בשימושים גרפיים ולכן אני מעדיף לרדת בתקציב על חשבון האיכות. איזה מסך כדאי לקנות? ראיתי שיש 24" LED של DELL, אבל שמעתי שיש לו קצת בעיות והוא לא ברמה של ה-LCD שלהם. האם זה נכון? במידה ואחליט לקחת מסך עם פאנל איכותי פחות, איזה דגם מומלץ? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-