מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מסך 27 אינץ למחשב מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32073
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ולמסך מחשב יש יציאת DVI בנוסף ל HDMI כיצד עדיף לחברו למחשב והאם אני אראה הבדל בעין?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כבר ננעלתי בזכותכם על הדל ששמעתי עליו רק דברים טובים אבל כנראה אוכל לקבל הנחה על מסך סמסונג והדגם שנראה לי מהם הכי מתאים לי הוא: Samsung S24A450BW שיש לו אפשרות לפיבוט ערוץ צבע 8bit זוויות צפייה טובות אבל פאנל tn אני רוצה מסך מעולה שישמש אותי למספר שנים לשימושים מאסיבים אז מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך מחשב (דק) לשימוש ביתי כגון גלישה באינטרנט, מסמכים ומשחקים כמו FIFA. ראיתי שהרבה ממליצים פה על dell u2312, אך 1000 שקל נראים לי קצת יקר.. מה שאני תוהה באמת זה שלושה דברים: 1. האם אוכל למצוא מסך טוב ב- 400 שקלים שיספיק לצרכיי? (ראיתי למשל את: BenQ LED GL950AM או Samsung LED S19B300B שעולים 400 ומשהו שקלים) 2. האם מסך איכותי (כמו dell) יחזיק לי מעמד לאורך הרבה שנים וללא תקלות, לעומת סתם מסך ב- 400 שקל? כי אז אולי כן שווה להשקיע לטווח ארוך 3. חוץ מ- dell יש עוד מותגים טובים, או שזה גם תלוי בדגם? (למשל אם יכול להיות לסמסונג מסכים מעולים אבל גם גרועים..) תודה מראש לכולם! יוסי
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Philips LED 248C3LSB VS Samsung LED S24B370H מה אתם אומרים על המסכים האילו? מה עדיף? המסך מיועד למשחקים וסרטים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בTMS הופיע מסך חדש במחיר קצת מוזר זה מחודש או משהו? http://www.tms.co.il/product/10217
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ולצפות בו בטלויזיה. שאלתי היא האם אני חייב בשביל זה לקנות את המחשביזיה שסמסונג מייצרים או שאפשר גם למסך רגיל לחבר עם כבל hdmi את הממיר ולצפות בו דרכו? כמו כן, במידה ולא ניתן לצפות עם מסך רגיל, על איזה מחשביזיה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בצד אני רוצה לקנות מסך תלת מיימד למחשב הכרטיס מסך שלי יספק את הסחורה תחת משחקים כמו BF3 בהגדרות מקסימאליות ? אני חושב על המסך הזה http://www.tms.co.il/product/11074 מצאתי אותו במחיר טוב כאן http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCD2342P הוא מסך טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מסך לאחי הקטן שהוא משחק אולי פעם בשנתיים , לרוב רק באינטרנט \ סרטים שום דבר מעבר עדיף שיהיה עד 800 ש"ח אם אפשר לרדת עדיף גודל 22
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך [השימוש שלו יהיה 90% גיימינג וכל השאר כתיבת עבודות וסרטים וכו'],אני רוצה ללכת על גודל 23. ראיתי כמה דגמים אשמח לביקורת עליהם ולהמלצות נוספות התקציב הוא עד 950 ללא חריגה. 1)Asus VH238H 2)Dell UltraSharp U2312HM תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אשמח שתרשמו פה חוות דעת על המסך הבא: http://www.tms.co.il/product/11513 חג שמח לכולם !
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיותר ישמש אותי לצפיית סרטים ועבודה גראפית (פחות משחקים) אשמח לדעת מה לפי דעתכם כדאי לקנות מה2? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, השבוע קניתי מחשב חדש בTMS אך הוא עדיין לא הורכב ולא יצא במשלוח לכן יש לי זמן להתחרט על המסך שבחרתי. הרצתי פה בפורום חיפוש עבור המסך IPS231P-BN LED של LG שהוא 23 אינץ' (אותו רכשתי) וראיתי ביקורות שלא כל כך אהבתי. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ לי לגבי האם המסך הזה בסדר לגיימיניג או שכדאי שאתקשר ואבטל את המסך הזה ואבחר מסך אחר. התקציב הוא 1000 שח עם אפשרות לחריגה של 100 שח לכל היותר, הגודל הוא 23 אינץ' אך אם 24 אינץ' טוב יותר זה גם בסדר. בעיקרון, אני לא יודע כמה משפיע חיבור HDMI למסך אם יש יציאת DVI כי הבנתי שהם נותנים את אותו הדבר רק בלי אופציית השמע, שלא חיונית לי בכלל, הבנתי שהעניין של ה-LED חשוב מאוד והזמן תגובה אך איני מבין גדול בזה וכמה שקראתי יותר ר…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב. השימוש שלי הוא בסיסי: שימושי office, אינטרנט, מעט וידאו, ללא משחקים כלל. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אבל אני מעדיף לא להגיע לתקרה אם אין צורך ויש דגם זול מומלץ. מעדיף - 22-24 אינטצ'. וגם - אשמח להמלצות לדגם מסך מעוצב. (אם מישהו מכיר מסך לבן מוצלח אשמח) תודה על העזרה !!! אליק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-