מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10336 אני משתמש הרבה במחשב, רואה סרטים\סדרות וקורא הרבה מאוד טקסט (מתכנת). יושב לפעמים 12 שעות ביום על המחשב (בימים עמוסים). מה דעתכם? מסך טוב? אם מדובר על 500 שקל או העיניים שלי, אני מוכן להשקיע עוד כסף מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים .. :s05: אם יש מסך יותר טוב בסביבות אותו המחיר אז יותר טוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אנשים, אז לפני כמה זמן קניתי R9 290 ואני מחפש מסך חדש. אני פונה אליכם אחרי שהתייעצתי מעט בפורומים בחו"ל והתשובה שקיבלתי הייתה "תקנה אייסר!" (שלא נמכר בארץ) דרישותי מהמסך: גודל מסך 27" קצב רענון של 120 הרץ ומעלה רזולוציית מסך QHD תמיכה ב-Freesync יש לי 3 אופציות : מסך BENQ XL2730 - פאנל TN , מסך טוב אך יקר יחסית למחיר שלו בארץ. מסך Asus MG279Q - פאנל IPS ,מעולה מבחינת Value אבל שסובל מהרבה ביקורות לגבי QC (תלונות על פיקסלים מתים ותקלות שונות ומשונות בשפופרת). לחכות שיצאו מסכים אחרים. אם למישהו יש את אחד מהמסכים אני אשמח מאוד לחוות דעתו. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להחליף את מסך הCRT הנוכחי שלי במסך חדש, מסוג LCD, בגודל של 19 אינץ. עשיתי קצת בדיקה מקדימה וחיפושים והגעתי ל2 דגמים בעלי יחס ניגודיות גבוה במיוחד, וכמו כן זמני רענון מרשימים של 2ms (!).. מחיר המסכים די דומה.. אחד מבית סמסונג והשני מבית LG.. הראשון: Samsung 931BF והשני: LG L1970HR אשמח לשמוע את דעתכם על שני המסכים הללו, ואם מישהו מכיר מבחן השוואתי בין השנים - אשמח לראותו.. כמו כן, אשמח לשמוע על מסכי LCD אחרים בגודל 19 אינץ' ומעלה (בלבד!) שאתם ממליצים עליהם. התקציב שלי עומד על איזור ה2500 ש"ח - אבל אוכל להתמתח ללמעלה בעוד 500-1000 ש"ח במידה ויהיה מסך המצדיק זאת. אבקש גם התייחסות על השירות של היבואניות של המסכים הללו לארץ, ומה המדיניות שלהם לגבי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כיום מסך מדגם u2312hm אני מרוצה מאוד מהמסך ואני רוצה להוסיף עוד מסך ראיתי שיש את הדגם החדש s2316h לא מצאתי באינטרנט אם מישהו יוכל לעזור לי בלתת לי מידע אם יש הבדלים בדגמים ואם אפשר לחבר אותם בייחד תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל. המסך מיועד לWORD וקצת סרטים. יש מסך טוב יותר במחיר הזה שהוא FULL HD?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 תנו לי קצת פידבקים על המוצר החדש שקניתי
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 5 מטר. בשום חנות אני לא מוצא. מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של סמסונג שמציג את מה שהוא אמור להציג מאוד כהה, כמעט לא רואים מה מוצג. (הגברתי בהירות כמובן) מידי פעם, בעיקר בהדלקה, יש לרגע הבזק קצרצר של תאורה ובקצה המסך התאורה מסתדרת למשך פחות משנייה. אחרי שפתחתי אותו ראיתי 2 סוגי חיבורים- חיבור רחב- ניתקתי אותו, ולא ראו כלום על המסך, אבל עדיין היה ההבהוב בהדלקה. מה שאומר שזה הכבל נתונים. 4 חיבורים קטנים, 2 חוטים כ"א- ניתקתי אותם ולא השתנה כלום. כנראה הוא נותנים מתח למסך עצמו. אז יש לי מה לעשות? אני לא מכיר מסכי LCD.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056# מסך טוב למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מסך סטנדרטי לא מצפה למשהו מטורף זה פחות או יותר התקציב אפשר לחרוג בעוד 100 אם יש משהו מיוחד שלושת הדגמים שמצאתי, מצרף תמונה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה שנים את המסך dell u2312HM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd שאני מאד מרוצה ממנו. אני מעוניין לקנות מסך נוסף בגודל דומה בשביל לעבוד על שני מסכים. השימוש העיקרי יהיה לקריאה. חשבתי אולי להשקיע מעט ולקנות מסך נוסף שיהווה מסך ראשי, השימוש שלי בסמך כזה הוא כללי, קריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות וגם גיימינג מזדמן (רוב הכותרים שיוצאים למחשב אני משחק ב battlefield 1 וקצת overwatch לדוגמא). יש לי כרגע כרטיס מסך gigabyte gtx1060. מצד שני אני חושב על לקנות מסך זול ולהמשיך להשתמש במסך שיש לי עוד כמה שנים שאולי אעבור לרזולוציות יותר גבוהות. השאלה שלי היא יש מסך 1080P פאנל ips במחיר סביר (באזור ה1000 שח) שכדאי לי להוסיף או פשוט לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון נראה לי הכי נכון פה יש לי מסך מסוג FJ-2230 PRO TOUCH הלחצנים שלו הם לחצני מגע ולפני יומים הם פשוט לא עובדים, עוד דבר שאני מפעיל את המחשב לוקח למסך המון זמן עד שהוא נדלק והנורה הכחולה שמראה שהוא דלוק מרצדת באור חלש מאוד רק אחרי כמה דקות או כמה מכות זה נדלק השאלה שלי אם יש לזה פתרון בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך. המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש: i5 3550 Radeon 6750 גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום. שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת. חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות. http://ksp.co.il/?uin=13765 תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו אני עם מסך מחשב בגודל 19". אני רוצה לשדרג את המחשב ולקנות מסך חדש(U2311H) בגודל 23" רציתי לדעת באיזה מרחק אני יצתרך לשבת והאם ההסתגלות תהיה קשה... ואולי כדאי לי לקנות את הגירסא של ה22" בנקום.
-
- 14 תגובות
- 7.5k צפיות
-